Sipsivaihde päälle!

Terveiset Kreikasta, Naxoksen saarelta.

Aurinkoreissuvaihde on selkestästi mennyt päälle: en juuri koskaan syö kotona sipsiä, mutta aurinkolomilla aina! Parhaita on salt & vinegar -makuiset, tietysti. Myös perinteiset, pelkällä suolalla maustetut sopivat. Ja öö, kaikki muut.

Appelsiinimehu on täällä aivan järkyttävää. Voisi luulla toisin, sillä puissa kasvaa aitoja appelsiineja, mutta kyllä se vain maistuu aivan tiskiaineelta.

Olemme Roosaliinan kanssa viikon Kreikassa saarihyppelemässä. Aloitimme Santorinilta ja siirryimme heti yhden yön jälkeen Naxokselle. Pariksi yöksi ehtii karata vielä yhdelle uudelle saarelle ennen viimeisiä päiviä Santorinilla.

Nämä kuvat ovat kuin jostain luksushetkestä, mutta totuus ei ole aivan näin mustavalkoinen. Vierailimme naapurihotellin uima-altaalla, sillä meillä ei edes ollut sellaista omallamme. Hah. Olimme toki luvan kanssa.

Vaikka teen joitain työjuttujakin täältä käsin, yritän pääosin levätä. Huomasin viimeisenä iltana ennen lähtöä olevani levoton nukkumaan käydessäni. Ajatukset pyörivät päässä ja silmät toljottivat avonaisina. Se oli uutta ja toivon sellaisen pysyvänkin uutena. Tämä loma vieköön levottomuuden mielestä ja kropasta.

Olen seurastani aivan fiiliksissäni. Miten ihanaa on reissata siskon kanssa. Meillä on samanlaisia ajatuksia elämästä ja matkustuksesta, ja homma kulkee helposti.

Aamuyöllä heräsimme valtavaan ukkoseen ja luulin hetken, että pommikoneet ovat valtaneet saaren. En ollut koskaan kokenut vastaavaa. Ymmärrettyäni tilanteen ihailimme salamoita pitkään ja laskimme, miten kaukana myrsky on.

Nyt suuntaamme illalliselle. Yritän metsästää jostain saaren perinteistä perunasalaattia.

αντίο!
-Henriikka

Huom! Reissu on osa momondo ambassador -vuosikumppanuutta, enkä vastaa kaikista kustannnuksista itse.

4 kommenttia

 1. Emilia 23.5.2017

  Ihanaa lomaa <3

  Vastaa
  • Henriikka 29.5.2017

   Loma oli aivan ihana ja Kreikka kaunis. Kiitos siis jälkikäteen.

   Vastaa
 2. Suvi - Kotonainen 23.5.2017

  Mulla on toi ihan sama; reissussa on pakko saada sipsejä joka päivä! Kotona se on mieheni, joka niitä rouskuttaa, reissussa hän jää kevyesti kakkoseksi :)

  Vastaa
  • Henriikka 29.5.2017

   Hahah, mahtavaa, etten oo ainoa. Jotenkin sipsit alkaa houkuttaa, kun lähdetään lämpimään Suomen ulkopuolelle.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.