Veljeni leijonamieli

Perjantain sydämenlyönnit jätti välistä nämä kuvat. Vuonna 1971 eräs perhe asusteli leijonan kanssa. Vaikuttavia kuvia (ottamatta kantaa siihen, onko omakotitalo leijonalle se oikea paikka), jäin tuijottamaan silmät kolminkertaisina.

On se uskomaton eläin tuo leijona, vaikka olenkin uskollisesti tiikerinainen.

pet-lion-neil-film-michael-rougier-10pet-lion-neil-film-michael-rougier-3 pet-lion-neil-film-michael-rougier-13pet-lion-neil-film-michael-rougier-4 pet-lion-neil-film-michael-rougier-5 pet-lion-neil-film-michael-rougier-6 pet-lion-neil-film-michael-rougier-7 pet-lion-neil-film-michael-rougier-14pet-lion-neil-film-michael-rougier-8

Vähän kehnostihan se tämäkin tarina päättyi. Lyhennetyn stoorin voi lukea täältä. Villieläin on aina villieläin, niin kuin Piin isäkin opetti. Viisas mies.

Mutta kyllä näiden kuvien shookeraavuus, ristiriidat ja absurdit, tallennetut hetket kiehtoo. Tässä maailmassa riittää niin paljon ihmeteltävää. Eivät ainoastaan nuorisojengit pysty kaatamaan yhdellä lyönnillä. Leijonat tuskin kuitenkaan keräävät siitä pisteitä.

Se olisi perjantai. Aleksis Kiven päivä ja rakkaan sisareni syntymäpäivä. Päivä, jolloin Putin voi saada Nobelin rauhanpalkinnon.

– Henriikka

Kuvat: X

4 kommenttia

 1. maripui 10.10.2014

  Huh! Onpa vaikuttavia kuvia tosiaan! Jotenkin tosi absurdeja.

  Vastaa
  • Henriikka 14.10.2014

   Aivan hulluja kuvia! Etenkin tuo uima-allas kuva. Kreisi.

   Vastaa
 2. Tiina 10.10.2014

  Kaikkea sitä ihminen keksii. Ihan älytöntä. Mutta en voi kieltää etteivätkö kuvat olisi hienoja. Enpä muuten myöskään tiennyt että Tippi Hedren on Melanie Griffithin äiti. (osaan keskittyä olennaiseen)

  Ps. Olisin menettänyt uskoni ihmiskuntaan lopullisesti jos Putin olisin saanut rauhanpalkinnon.

  Vastaa
  • Henriikka 14.10.2014

   Thank God, Putin pysyi omassa sarjassaan. Toivoa on vielä snadisti jäljellä.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.