Rakas Mickey

_MG_2744 kopio

Tampereella, kaupungissa jossa kaikki on punaista tiiltä, ja asiakaspalvelijat puhuvat yli puolet aiheen vierestä. Jossa koski määrittää elämää ja askeleita, eikä asukkeja vaikuta häiritsevän, ettei jäähallia ja raitiovaunukiskoja ole vieläkään laitettu paikalleen.

Päällä ikisuosikki Mickey Square Dress, R/H:lta tietenkin. Rakastan R/H:ta ja viime keväänä kävi mieletön mäihä, kun naapuri myi kaupunginosamme facebook-kirppiksellä kyseistä paitaa/mekkoa yli puoleen hintaan ovh:sta. Olen harkinnut jo jonkun aikaa myös Mickey-neuleen ostamista, mutta päättänyt odottamaan mahdollisia alennuslöytöjä. Enhän minä sellaistakaan tarvitse.

_MG_2790 kopio _MG_2787 kopio

Ostin joululahjat valmiiksi jo Helsingistä ja Reykjavikista, joten nämä päivät menee stressittä (joulustressi, mikä se on?). On kuitenkin mukava ujuttautua kiireisen Tampereen keskelle ja kiertää kauppahallia ja design-kortteleita. Sinänsä harmillista, että suuret ketjukaupat ovat pullollaan ihmisiä ja pienemmät kivijalkaliikkeet tyytyvät pikkuisen tavallista tiuhempaan tahtiin.

Syyttävä sormi saa kaivautua omaankin napaan, olen itsekin ostanut useamman lahjan pienemmällä volyymilla porhaltavan putiikin sijasta jättiläiskaupasta.

_MG_2808 kopio

Ylihuomenna koittaa aatto. Huomenne ei tarvitse Kangasalan lämmöstä karata Tampereelle saakka. Toivotaan lunta, paljon paljon lunta, niin päästään soramontulle pulkkailemaan. Saa Mickey-meiningit jäädä naulaan ja tilalle toppatakkia ja villahousua.

– Henriikka

mekko / R/H, takki / Twist & Tango, kengät / Vagabond, farkut / Levi’s

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.