Tuparit, tuparit!

Toukokuun lopunajan merkit ilmassa. Juhlakiirettä pukkaa! Aika lailla tasan vuosi sitten juhlittiin valmistujaisia ja juhlista on pelkästään mieleisiä muistoja. Nyt on taas aika kohottaa malja toukokuulle ja järjestää pian puolen vuoden asumisen jälkeen vihreäkattoisen kotimme tuparit. Jau-jau!

Huomenna seinät ja saranat paukkuvat, kun noin viisikymmentä ihmistä valtaa kotimme. Saavat vallata, sillä ovat ystäviä kaikki. Itkin sisimmässäni, kun jouduimme karsimaan vieraslistaa niin suurella kädellä vähäisen tilan vuoksi. Olen tottunut juhliin, jonne kaikki saavat tulla. Nyt kutsukriteerimme oli, että jos kaverin kanssa on käynyt kahvilla, niin hänet voi kutsua. 43 jaettuna 50 ihmiselle tekee 0,86 neliöitä per henki. Onneksi ystävämme eivät pelkää ihmiskosketusta.

Haluaisinko panostaa täysillä? Kyllä. Kaivertaa kaikille vesimeloneista juhlahatut ja antaa lähtiessä itseaskarrellut karkkituutit mukaan. Esittää hartaasti harjoitellun dueton ja tanssia sievästi samalla.

Ehdinkö panostaa täysillä? En todellakaan. Se on kuulkaas niin, että odotamme skumpan kanssa vieraita saapuviksi puolivalmiissa kodissa, sopivin silmäpussein ja ilman Pinterest-tarjoiluja. Take it or leave it.

Ihanaa, juhlat!

-Henriikka

Kuva: Mel Denisse

4 kommenttia

  1. Tuija 27.5.2016

    Mä odotan skumppaa! Ja vähän teitäkin. ;)

    Vastaa
  2. Ulla 28.5.2016

    Ihania tupareita muruukkelit <3 !

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.