Joutsen-untuvatakki ja ihana arvonta.

Innostuin alkuvuodesta kevytuntavatakeista. Tutustuin niihin, selvitin faktoja ja jaoin maaliskuun alussa intoani teillekin. Nyt laitan kuitenkin astetta paremmaksi, sillä nyt puhutaan kotimaisesta huippulaadusta. Joutsen on ollut tuttu nimi puhuttaessa peitoista ja tyynyistä, mutta mitä vaatteisiin tulee, olen kulkenut laput silmillä. En ollut tiennyt klassisten untuvatakkien olemassaolosta hataraa ajatusta enempää, kunnes alkuvuodesta Joutsen kysäisi olisinko kiinnostunut kotiuttamaan yhden untuvatakin. Ajoitus ei olisi voinut olla parempi: olin edellispäivänä saapunut Thaimaasta ja hyytävässä pakkasessa puinut Jannelle laadukkaan toppatakin puuttumista. Kaiken lisäksi olin vielä puhunut untuvatakista – tässä kohtaa voidaan puhua pinnallisesta johdatuksesta.
Kuljin takissani läpi talven. Uuden takkini kanssa oli ylellistä: bussinpenkille istuessani hanhenen untuvat painuivat hiljalleen kasaan ja olin kuin kokoaikaisen turvatyynyn sisällä. Joutsenen ideologiaan ei kuulu pyrkiminen jokaisen trendin harjalle, vaan tuottaa maailmaan iätöntä laatua ja sellainen olo takista tulikin. Maailman parhaiden untuvatakkien valmistaminen, asiakkaiden kuuleminen ja luonnon arvostaminen ovat kova ajatuskolmikko yrityksen pohjalla.
Joutsen on maailman pohjoisin untuvatakkien valmistaja. Se on saanut allergia- ja astmaliiton Allergiatunnuksen ja tuotteet ovat eettisin perustein valmistettuja. Suoraan sanoen yritykselle on myönnetty kasapäin kaikenmoisia maailmaaparantavia merkkejä. Ei voi sanoa kuin että GOOD JOB.
Mitä Joutsenen kevyttoppatakkeihin tulee, sellaista en vielä omista. Keikistely kaikissa malleissa sai kuitenkin suhteellisen vakuuttuneeksi. Takkeja on kolmea mallia (ylin kuva: Martiina, kaksi keskimmäistä: Marieville, viimeinen Kreeta). Niin kuin varmaan arvaattekin, on pitkät mallit hyvin paljon enemmän omaa tyyliäni. Poseeratessani tuulen tuiskeessa haaveilin pitkästä napitettavasti mallista, jonka voisin heittää päälle viilenevien kesäiltojen kävelyille ja rinkkaan reissatessa.
Mutta nyt siihen yllätysosuuteen, nimittäin Joutsen tarjoaa yhdelle onnekkaalle lukijalle tällaisen luksustakin. Arvontaan voi osallistua aina vappuun saakka, viimeistään 1.5. klo 23.59.  
EDIT: arvonta on päättynyt.
Kommentoi kommenttipoksiin mailiosoitteesi ja millaisia juttuja haluaisit lukea aamukahvilla-blogista kevään ja kesän 2013 aikana (nyt on mahdollisuus muistuttaa kaikista jo aiemmin annetuista juttuideoista). Voittaja saa valita itselleen takkimallin ja värin kuvien kolmesta värivaihtoehdosta. Takin arvo on reilu 300 €.
Siinä oli infoa riittämiin tältä päivältä. Huomenna ehkä taas höpisen vähemmän asiantuntevasti.
– Henriikka
Ps. Hahaha Joutsen oli vuoteen 2004 asti nimeltään ”Höyhen”. Nimi kuitenkin vaihdettiin, sillä yrityksen 68 vuoden aikanakaan ulkomaalaiset eivät oppineet sanomaan tuota sanaa.
EDIT: Kyseessä ei siis ole talvitakki, niin kuin moni on erehtynyt luulemaan. Kevytuntuvatakit ovat omiaan välisesonkeina ja esimerkiksi viileinä kesäiltoina.

96 kommenttia

 1. eve 25.4.2013

  Ois mahtavaa kuulla sun kesän ”bucketlist”, tai sun all time lemppari biisi lista!

  Vastaa
 2. Anonymous 25.4.2013

  Toivoisin juttua sinun haaveista ja unelmista. Jo toteutuneista ja matkasta tuleviin haaveisiin..-Lintulii

  Vastaa
 3. Ansku 25.4.2013

  Itse pidän aina eniten tyyli- ja inspiraatiojutuista. Kesän kolkutellessa myös erilainen kesäpuuhailu ja Suomen kesämaisemat ovat varma hitti, itse näin ulkomailla asuessani tykkään katsella kuvia kesäisestä Suomesta. :)

  anskutin@wippies.fi

  Vastaa
 4. roosaliina. 25.4.2013

  pilkkikisat vuosimallia 2013 !!!

  spostin tietänet.

  Vastaa
 5. sannero 25.4.2013

  DIY-jutut ovat parhautta ja kesältä odotan jotain yhtä inspiroivaa ja yllätyksellistä kuin viime kesäiset Tuusulan reissu ja lyhtyjuhlat, ne postaukset ovat jääneet mieleen ihan parhaimipina :)

  sanneroinen@luukku.com

  Vastaa
 6. Karin 25.4.2013

  Koska missasin tuon Fida-illan, niin olisi mahtavaa lukea vielä lisää siitä, miten noita second hand-vaatteita kannattaa valita.
  Ja kaikki DIY-jutut on myös kiinnostavia!

  karin.isotalo(at)helsinki.fi

  Vastaa
 7. Anonymous 25.4.2013

  sisustus-juttuja vaikka liittyen uuteen kotiin.. :)
  henna@psonet.com

  Vastaa
 8. S0fi4 25.4.2013

  Yhdyn ylläoleviin kommentteihin, diy-jutut olisi kivoja. Muuten jatka ihmeessä samaa mallia, harvoin mielestäni postailet mitään niin tylsää ettenkö jaksaisi lukea. Mutta jos joskus tahdot, niin videopostaukset on myös jeees!! Ja silloin tällöin voisit toki heitellä tänne jotain kivoja biisejä vaikka youtubesta mitä itse kuuntelet. Mutta enivei pidän blogistasi paljon :) ssofi@luukku.com

  Vastaa
 9. Anne Tuhkala 25.4.2013

  Samaa mieltä: kaikki DIY-värkkäilyt on aina kivaa luettavaa! :) Niistä on kiva inspiroitua!

  anne_tuhkala@hotmail.com

  Vastaa
 10. ikuus 25.4.2013

  Mie haluaisin kuulla ruokaohjeita! Minkälaista arkiruokaa ruukaatte syyä ja mikä on sinun lempiruoka? Entäpä ravintola? Eli ruokapostausta kaipailisin :)

  koivuniemi.lotta@gmail.com

  Vastaa
 11. Ouimi 26.4.2013

  Hiusjuttuja voisi olla. :)Siis hoidon näkökulmasta.

  om93080@uta.fi

  Vastaa
 12. Anonymous 26.4.2013

  Joutsenlaiset on 68 vuoden ajan pitäneet hauskaa ulkomaalaisten kustannuksella! :D
  Höyhenen asiakaspalvelussa:
  – Hello, I would like to order some hoihen.
  – Mitä?! :)
  – Höuhen.
  – Minkä?!! :D))
  – Hoyhen.
  – Mitä sää haluat?! :D)))
  – Höö… hyy… hee…
  – You mean höyhen? :D
  – Yees, pleeeease……

  Vastaa
 13. Vööra. 26.4.2013

  Mää voisin haluta semmosia kuvapostauksia. aivanko sun blogissa ei ois kuvia, hehheh. Ei vaa tarkotan semmosia esim. päivä kuvina, ja sit semmosia et lukijat sais ehottaa niitä kuvausaiheita ja nää kuvailisit ja muutenki palijon hyviä kuvia niiku sullon tapana ollu ;)

  veeraose@hotmail.com

  Vastaa
 14. kada 26.4.2013

  Hiusjuttuja, meikkijuttuja tai miksei jotain muodista ja ulkonäöstä erotettua filosofisempaa pohdintaakin.

  Niin ja osallistun arvontaan.
  emsofi@suomi24.fi

  Vastaa
 15. Anonymous 26.4.2013

  Olis kiva nähdä jotain DIY- ja vintagejuttuja, tosin onhan vintagea vilkkunut sun blogissa pitkin kevään. ;)

  viivi.kajula@hotmail.com

  Vastaa
 16. Anonymous 26.4.2013

  Tykkään lukea kirppislöydöistäsi, ja katsella kuvia uskomattoman ihanista asuistasi, joissa yhdistät vaatteita ja asusteita mielenkiintoisella ja persoonallisella tavalla.

  ellu1966@hotmail.com

  Vastaa
 17. Sini 26.4.2013

  tykkään sun vintage, DIY ja kirppisjutuista tositosi paljon ja niitä onneks sulla onkin :) haluisin kuitenki enemmän kuulla sun uskosta ja esim päiväkummusta (terveisin kummun oma lapsi :D) ja jannesta sekä teiän suhteesta syvällisempiä tarinoita joo!! :) teiän tapaamisesta tai no okei teiän tarina. tapaamisesta seurusteluun, seurustelusta kihloihin, kihloista häihin ja häistä tähän päivään! JOOOOOOOO :) ja tulevaisuuden suunnitelmista. ootte salaa (okei ette enää salaa ku ilmotan tän) mun lempipari koko maapallolla! teillä on sellanen suhde (ainakin mä oon saanut niin ymmärtää) minkä mäkin joku päivä haluun :) OOTTE IHANIAIHANIAIHANIA siunausta<3

  pikkusini-@windowslive.com

  Vastaa
 18. jaana 26.4.2013

  Heivain ja kiitos, kun jaksat iloksemme kirjoitella täällä juttuloita. Olet valloittava! :)
  Jatkossakin haluaisin lukea blogistasi juttuja tyyliin ja vaatteisiin liittyen. Myös sisustus ja DIY-jutut kiinnostavat. Niistä voisi ammentaa inspiraatiota ja innostua vallan itsekin. Tarinat ihan arkisesta, joskin niin yllättävästä, elämästä ovat myös aina mukaisa piristys!

  Heihei sinulle ja ihanaa viikonlopun alkua! :)

  jaana.kivela@hotmail.com

  Vastaa
 19. Miia 26.4.2013

  kirpputorilöytöjä ja suosituksia hyvistä kirppareista lukisin mielelläni :)

  pikkumyy456@gmail.com

  Vastaa
 20. Anonymous 26.4.2013

  Nyt lisää sisustusjuttuja. Ja myös ”luottotuotteet”-listat on kivoja. Esim. kosmetiikasta, vaatteista, kengistä. Sellaisista asioista, joita ilman ei pärjää.

  sannajii@gmail.com

  Vastaa
 21. Elina 26.4.2013

  Hei! Nyt on kyllä kiinnostava arvonta, joten on pakko osallistua.

  Haluaisin lukea blogistasi juttuja sinusta, tietysti. Sellaisia hassuja juttuja. Kuten, onko sinulla jotain paheita? Entä tiettyjä rutiineja tai tapoja? Esimerkiksi vaikkapa aamulla herätessäsi, katsotko aina tarkkaan että astut oikealla jalalla pois sängystä tai venyttelet tietyn kaavan mukaan? Blogisi on muutenkin niin huippu, niin esimerkiksi juuri nämä aamuiset rutiinisi ovat myös varmasti huippuja! Sellainen pieni teksti joka käsittelisi hassuuttasi olisi hassu. :)

  elina.haapakangas@gmail.com

  Vastaa
 22. Marika 26.4.2013

  Kaipaan kirpputorivinkkejä Helsingissä perusfidojen lisäksi, etenkin vaateostosten suhteen! Olen ihan hätää kärsimässä kun Valtteri lopetti, enkä tiedä, mistä enää ostaisin vaatteeni..

  Osallistun arvontaan :)

  marikaep ät gmail piste com

  Vastaa
 23. Jassu 26.4.2013

  Hei! Tuo untuvatakki asia ei ole ehkä niin ajankohtainen enää näin kevään lähestyessä, mutta voi, että sitä takkia etsittiin kissojen ja koirien kanssa talven aikana, eikä mitään löytynyt…

  Eli olen todellakin mukana arvonnassa (janeva (at) utu.fi)

  Sun blogi on sellanen auringonsäde minä tahansa päivänä ja sen jälkeen kun olen blogisi löytänyt olen sitä joka päivä lukenut. Teepä joku viikko niin, että kuvaat aamiaisesi ja laitat kuvat tänne :) Olisi kiva nähdä mitä syöt aamupalaksi… (kun nyt jotain piti keksiä).

  Vastaa
 24. AINO 26.4.2013

  PILKKIKISA! Haluan juttua siitä!!!

  vetoketjuparsa@hotmail.com

  Vastaa
 25. Anonymous 26.4.2013

  Tyylijutut on aina kivoja ja ihan tavallisesta arjesta kertovat jutut :)

  mikki-89@luukku.com

  Vastaa
 26. Emilia Aleksandra 26.4.2013

  Sisustusjuttuja, muotia, arkea, matkustelua, elämää! Niitä haluaisin lukea blogistasi :)

  Ilmanmuuta olen mukana kisassa!
  emiliaaleksandraa@gmail.com

  Vastaa
 27. Aada 26.4.2013

  No ainaskin juttuja teidän uuteen kotiin liityen ja olisi kivaa tietää näin ulkopaikkakuntalaisena mukavat terassit/kahvilat Helsingissä tai yleensäkin paikoista, missä itse tykkäät vietää kesäisin aikaa.

  aadanpostilaatikko@gmail.com

  Vastaa
 28. Veera 26.4.2013

  Tyylijuttusi ovat aina inspiroivia ja kivoja! Niitä olisi siis mukava jatkossakin lukea :) menovinkit kesällä Helsingissä olisivat myös mieleeni.

  Osallistun arvontaan osoitteella: veeraikkela@gmail.com

  Vastaa
 29. Anonymous 26.4.2013

  No nyt kun teillä on se uusi asunto niin kaikki sisustus-hommat ois kivoja!

  -japi

  jarnata@student.uef.fi

  Vastaa
 30. Eveliina 26.4.2013

  Jospa ensi talvena ei tarttis palella! :D
  Mielellään lukisin vinkkejä ”kesähelsingistä”, sillä ulkopaikkakuntalaisena olis kiva tietää niitä ihan siellä asuvien vinkkejä siitä missä kannatta käydä, missä hyviä kirppareita, missä on kiva viettää vain aikaa jne… Aina itsellä käytössä ne samat entiset, kun mielikuvitus ei riitä.
  pikkuvarpailla@gmail.com

  Vastaa
 31. Anonymous 26.4.2013

  Aurikoinen ja keväinen tervehdys!

  Blogiasi lueskellessani olen huomannut, että kirjoitat melko kattavasti muodista yleisesti – omasta sekä muiden tyylistä. Blogissasi on jonkin verran juttuja myös sisustuksesta sekä maailmanmenosta yleensä. Jos olen ymmärtänyt oikein, kiinnostuksesi second hand -teemaan on kuitenkin myös mitä suuremmassa määrin myös arvovalinta ja osa sinun maailmankuvaasi. Haastan sinua ottamaan askeleen hieman etäämmäksi suosimastasi ”muotimaailmasta” ja pohtimaan, miten arvot heijastuvat muotia koskeviin valintoihin – tai päinvastoin. Muodissa on kuitenkin pitkälti kyse kuluttamisesta sekä yksilökeskeisyydestä, mitkä jo sinänsä herättä paljon ajatuksia arvoihin ja elämänkatsomukseen liittyen.
  Tässä ”porkkana” pureksittavaksi :).

  Haluan tietysti osallistua myös arvontaan :)
  anni-maija.kuutti@luukku.com

  -AM

  Vastaa
 32. Pearl 26.4.2013

  Mahtavaa! Voisi olal hauska nähdä juttu, ”Päivä Henskan kanssa”, tai kaikki ruokaohjeet ovat aina myös ihania! Myös joku kerätty postaus siitä, mitkä ovat sinusta Helsingin parhaat raflat, kuppilat ja mestat.

  oranssihp@gmail.com

  Vastaa
 33. pinja 26.4.2013

  oi oi! tässähän odottaisi jo talvea jos tälläisen voittaisi ;)
  ahonniskapinjaa@gmail.com

  Vastaa
 34. Emilka 26.4.2013

  Elämänmakuiset jutut ja aitous! Sitä tää sun blogi on kyllä ollut tähänkin saakka joten sama linja jatkukoon :)

  emilia.nieminen@gmail.com

  Pssst. Keskipisteessäkin arpoo joten : http://www.keski-pisteessa.blogspot.com vaikka taidat huudeilla vierailla jo muutenkin :).

  Vastaa
 35. Vea 26.4.2013

  Haluaisin kuulla ihan arkisia juttuja ja nähdä ihania kesäisiä kuvia. Ja villasukkatempaus-postauksen haluan nähdä :)

  viemalas@student.jyu.fi

  Vastaa
 36. Anonymous 26.4.2013

  Olen tykännyt sisällöstä ihan tällaisenaan :)
  arjen höpinöitä, secondhand-löytöjä, matkustelua, ihania kuvia, romantiikkaa…

  t. Viola, koirankeksi@netti.fi

  Vastaa
 37. Emma 26.4.2013

  Kirppis- ja katutyylijuttuja on mukavinta lukea :)

  villaviidakko@gmail.com

  Vastaa
 38. Laurs 26.4.2013

  Mä tykkäisin lukea kovasti vaatteiden tuunaus-jutuista, kaikesta käsillä tekemisestä, hiusjutuista, kirppislöydöistä ja oikeastaan ihan kaikesta! :) Ja sun ihanat kuvat – niitä paljon paljon paljon – kaikesta!!
  laurar.saramaki@gmail.com

  Vastaa
 39. Henna 26.4.2013

  No ainakin postaus siitä, miten saa kauniin sisustuksen vaikka muovimatot yrittää pilata kaiken :) hemasuu@utu.fi

  Vastaa
 40. Anonymous 26.4.2013

  hius, sisustus ja meikkijuttuja :)) maira@luukku.com

  Vastaa
 41. Anonymous 26.4.2013

  Sun koulusta olis mukava lukee, mitä kaikkee voisit sieltä valmistuttuasi tehdä ja mitä olet suunnitellut sen jälkeen? :) alma5906@hotmail.com

  Vastaa
 42. Anonymous 26.4.2013

  Ihastuin itsekin Joutsenen takkeihin alkutalvesta lämmikettä etsiessäni! Lukisin mielelläni lisää esimerkiksi vaatteiden muokkauksesta ja tuunaamisesta.

  rpsass@utu.fi

  Vastaa
 43. Anonymous 26.4.2013

  Kiitos ihanasta blogista, tykkään tosi paljon sun tavasta kirjoittaa ja kuvista! Ehkä jotain diy-juttuja vois olla vielä enemmän? :) Matkajuttuja on kans ollu kiva lukea, ehkä voisit kirjoittaa sun unelmamatkasta?

  auringonkukka.ät.gmail.com

  Vastaa
 44. Anna 26.4.2013

  Tutustuin blogiisi aivan vastikään tyyli-illan tiimoilta, tykkään nykyisestä konseptista. Blogeja lukiessani luen enemmän kuvia kuin tekstejä. Katselen mielelläni esteettisiä, hauskoja ja inspiroivia kuvia: kauniita maisemia, asujen yksityiskohtia, pieniä arjen nätteyksiä.

  aesass(at)utu.fi

  Vastaa
 45. Tuuli 26.4.2013

  Eniten tykkään DIY-jutuista! Myös kirpparilöydöt ja yleinen positiivinen höpinä ovat kivoja. Vähiten tykkään ihan varsinaisista muotipostauksista (siis sellaisista, joissa on vaikka jotain catwalk-kuvia), mutta niitä ei blogissasi muutenkaan ole kuin harvoin.

  Kivaa kevättä sinulle!

  lookingforclementines(ät)hotmail.com

  Vastaa
 46. Tilhi 26.4.2013

  Hei! :) Kiitos paljon blogistasi, joka on mukavan persoonallinen ja ylläpitää kiinnostusta uskomattoman hyvin! Jutuista jännittävimpiä ovat olleet ne, joissa lukijat pääsevät jotenkin osallistumaan, ja lopputulos näkyy sitten blogissa. Eli jokin helpohko tempaus olisi ihana, esim. että halukkaat tekevät jotain eetterin tässä päässä ja sitten lähettävät siitä kuvan sinulle tai postittavat jotain. Kuitenkin sellaista, josta saa todisteita blogipostauksen muodossa! :)

  Tämä osoite osallistuu arvontaan: kujanpaa.johanna at gmail.com

  Vastaa
 47. Anonymous 26.4.2013

  Mukana arvonnassa!
  Toivoisin lisää vinkkejä kotimaan ”matkakohteisiin”, paikkoihin, joihin ei ehkä osaa eksyä etenkään ulkopaikkakuntalaisena. Reissupostaukset etenkin Suomesta piristävät. :)
  norppa_1 @ hotmail.com

  Vastaa
 48. iduska 26.4.2013

  Höyhen ;) Hehe, mahtavaa. Mukana ollaan, takki vaikuttaa supermukavalta ajatuksena varsinkin nyt kun kuuntelen tuota ulkoa kantautuvaa sateen ropinaa.

  Tykkään blogistasi juuri tällaisena, jatkossa(kin) toivon siis asukuvia ja juttuja laajalla skaalalla. Lemppareita on usein ne, joissa vain kerrot päivästäsi tai jostain sattunnesta jutusta, jotenkin sun kuvat aina tuntuvat kiteyttävän kaiken yhteen :) DIY juttuja ei ole koskaan liikaa maailmassa, ainakaan kun itse on niiden suhteen niin mielikuvitukseton :)

  Vastaa
 49. Kaisa 26.4.2013

  Oih, pakko osallistua! Maili: ktolive939@gmail.com

  Vastaa
 50. Anonymous 26.4.2013

  Olkoon onni mulla myötä tässä. Hienoja takkeja. Mä tykkään lukea pieniä juttuja. Kirppiksistä, aamukahveista jne. Kulutushysteriaa ja maailmanpahuutta tulee silmille sitten muualta. Kiitos tähänastisesta,
  Helma
  hemakinen@hotmail.com

  Vastaa
 51. Unessakahlaaja 26.4.2013

  Musiikkipostaus olisi kiva. Mitä kuuntelet nykyään, mitä suosikkeja löytyy takavuosista.

  neonlight_child@suomi24.fi

  Vastaa
 52. s 27.4.2013

  Tykkään lukea kirppislöydöistä, joten jatka samaa rataa :)

  kotikerros@gmail.com

  Vastaa
 53. Elina 27.4.2013

  Mieki toivoisin lisää DIY aiheisia juttusia. Olis myös kiva kuulla, mitenkä teillä vietellään kesää, esim. juhannusta :)

  eevu@hotmail.fi

  Vastaa
 54. Hosuli 27.4.2013

  DIY-juttuja! Eli samaa kuin moni muukin. :) hosuliblogi(ät)gmail.com

  Vastaa
 55. NooranElämää 27.4.2013

  Meitsi diggais matkajutuista! Ja tähän onkin hyvä onnitella SkyScannerin valokuvakisan voitosta! :D T. katkera kakkonen (no en oo katkera)

  Vastaa
 56. Nu 27.4.2013

  Tyylijutut kiinnostavat aina. Ja varsinkin noi 90-lukuun liittyvät jutut (kiitos vaan kassimatti reppuvihjeestä, noita nhl reppui on kotona nyt useempi kappale). ondu_alphabetty@hotmail.com

  Vastaa
 57. Anonymous 27.4.2013

  Matkat, persoonallinen tyyli ja kauniita kuvia!!! Tuollainen takki olisi ihana, juuri näihin keleihin sopiva :) Terv ingrid, afningrid @ gmail.com

  Vastaa
 58. Lotsu 27.4.2013

  Olisi kiva lukea sinun parhaat kirpparilöydökset kautta aikain :)

  losu93@hotmail.com

  Vastaa
 59. EevaM 27.4.2013

  Kirppislöydöistä on kiva lukea!

  eevanpostit@gmail.com

  Vastaa
 60. miijamarya 27.4.2013

  Janne on niin symppiksen oloinen, että se ja teidän yhteiset jutut vois mun puolesta esiintyä blogissa useamminkin :)

  marya.today@gmail.com

  Vastaa
 61. Jiienna 27.4.2013

  Tyylijutut on lemppareitani :) Niitä hurjasti lisää kitoos:D
  pieniatarinoita@gmail.com

  Vastaa
 62. Milla 27.4.2013

  DIY ja sisustusjutut on mun lemppariluettavaa! :)

  millapdc@gmail.com

  Vastaa
 63. MieVaan 27.4.2013

  DIY-juttut minuakin kiinostaa eniten, mut tulee muitakin luettua.

  idisca@gmail.com

  Vastaa
 64. Anonymous 28.4.2013

  Meikkipostaukset, videot ja ihan perus arkipäivän tapahtumat on lemppareita aina :)

  kuiskaa@gmail.com

  Vastaa
 65. Anonymous 28.4.2013

  Lisää Fida-postauksia;))

  girzi85@hotmail.com

  Vastaa
 66. RiinaMariannaS 28.4.2013

  DIY jutut ja ihanat inspiroivat asukuvasi hyvien kirjoitusten keskellä ovat ihanuutta sekä syitä miksi luen blogiasi! Jatka samaan malliin kuin tähänkin asti ja tottakai uudet ideat ovat tervetulleita! Kumpa itsekkin keksisin jonkin hyvän aiheen, mutta blogi kyllä kattaa omat mielenkiinnonkohteeni hyvin jo nyt! :)

  rmariannas@gmail.com

  Vastaa
 67. Anonymous 28.4.2013

  Sisustusta, hiusjuttuja ja ruokapaikkavinkkejä. :)
  jm89(at)jippii.fi

  Vastaa
 68. Anonymous 28.4.2013

  Hiusjutut.:D ja tätä samaa, ihanan rentoa fiilistä jatkossakin.:)

  delfiini8@gmail.com

  Vastaa
 69. Anonymous 29.4.2013

  diy -juttuja kaipaillaan täälläkin :-)
  kirsik@mail.com

  Vastaa
 70. Anonymous 29.4.2013

  Kirppiskierrokset ois huippuja. Vaikka ihan sarjana ja vinkkeinä, että millä tyylillä teet niitä löytöjä.

  Ja toi takki, niin ihana!!

  tsinnia at netti . fi

  Vastaa
 71. Minna 29.4.2013

  Muoti -ja sisustusjutut on kivoja, mutta yleensäkin kaikki uudet höpinät ja löpinät on tervetulleita :)
  Kyllä olisi ihana ja tarpeellinen tuo arvontapalkinto.

  (minnapo1@gmail.com)

  Vastaa
 72. Anonymous 29.4.2013

  Kaikki tunnelmapalat on ihania: muistelen edelleen niitä kuvia teidän viimekesän lyhtyjuhlista

  hkorpija(at)paju.oulu.fi

  Vastaa
 73. Anonymous 29.4.2013

  Olis kiva kuulla ja nähdä millaisia kaikenlaisia kenkiä sulla on. Esim. mistä ne on ostettu, millaisia tarinoita niihin liittyy. Postauksen lopussa voisi olla vaikka aina yhdestä kenkäparista, jos ei halua tehdä kaikista kerralla. :)

  hanna.anikka@gmail.com

  Vastaa
 74. Unknown 29.4.2013

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  Vastaa
 75. Unknown 29.4.2013

  Olen tykännyt sinun hiustenlaitto vinkeistä matkan varrella. Nutturat, mummopötkelö, kiharat.. Niistä olisi mukava lukea lisää :)
  rissanen.ulla@gmail.com

  Vastaa
 76. Siili 29.4.2013

  Kaipaisin vinkkejä kesäpukeutumiseen. Myös matkakuvat ovat mukavaa katseltavaa.

  Ihana takki, toivottavasti onni suosii! :)

  Vastaa
 77. Siili 29.4.2013

  ja s-posti vielä: vaatehuttuja(@)gmail.com

  Vastaa
 78. Jonna 29.4.2013

  Mukana mahtis arvonnassa! Haluisin lisää kirppisjuttuja, diy ideoita ja sisustusta :)

  pieniajatus@gmail.com

  Vastaa
 79. Anonymous 29.4.2013

  Eih, on aina noloa kommentoida vasta upean arvonnan puitteissa, mutta teen sen silti.

  Kaikissa blogeissa rakastan eniten elämästä kertovia juttuja. Valokuvia ja tarinoita tapahtumista ja sattumuksista. Joten toivon sinulle paljon elämyksellisiä kokemuksia, joita jakaa täällä! Tiedän, että jaat ne ihanalla tavalla.

  (onnimaassa [at] gmail.com)

  Vastaa
 80. Nadja 30.4.2013

  Mukana arvonnassa!

  Valokuvista pidän eniten, ja elämänmakuisista retki-ja reissupostauksista :>.

  Vastaa
 81. Anonymous 30.4.2013

  Ehottomasti kaikkia juttuja siitä miten tuunaat tavaroita uusiin käyttötarkotuksiin ! :) Sisustus jutut myös huippuja!

  ( mooma.korkala@gmail.com )

  Vastaa
 82. Sikurina 30.4.2013

  Sisustusjutut ja kirppariaiheiset jutut ovat kivoja.
  s.kansakoski@luukku.com

  Vastaa
 83. Anonymous 30.4.2013

  Reissupostauksia sekä tietty jatkossakin ihania asukuvia joissa on paljon kirppari- ja vintagelöytöjä! Tämä postaus oli muuten myös erityisen mielenkiintoinen, nosta esille myös jatkossa lisää suomalaista osaamista vaateteollisuuden alalta :) Kauniita takkeja <3
  (pbomstrom@gmail.com)

  Vastaa
 84. Veera 30.4.2013

  Haluaisin kuulla siitä, mitkä arvot ovat sinulle tärkeitä.
  Blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta =)
  (tarja.kaipainen@hotmail.fi)

  Vastaa
 85. Anonymous 30.4.2013

  Haluaisin kuulla vinkkejäsi kesäpukeutumiseen, eri materiaalien tutkailu ja ekologisuus kiinnostaa! :)

  jessica.motto@hotmail.com

  Vastaa
 86. Hei hei hei vielä ehtii eikös vaan? Sun sisustusvinkit ja niiden luovuus ovat aina jaksaneet ilahduttaa, sitä lisää kiitos!

  veera.nivalainen@gmail.com

  Vastaa
 87. MILJA 1.5.2013

  hius tai meikki juttuja :) !

  milja.annukka123@gmail.com

  Vastaa
 88. Kesätyttö 1.5.2013

  Mukana ollaan! Aamukahvilla-blogissa haluaisin lukea näiden nykyisten juttujen lisäksi mm. eko-aiheesta. Mun mielestä viimenen postaus luomuaiheest oli hyvä ja sai taas mut miettii mitä laitan naamaan ja minkä jätän kaupassa ostamatta. Myös kirppisvinkit on tervetulleita,koska oon surkee kirppistelijä ja haluaisin kehittyy siinä :)

  Hauskaa vappua!

  kesatytonblogi@gmail.com

  Vastaa
 89. Anonymous 1.5.2013

  Oletko ehkä kotiasioissa ja sisustamisessakin yhtä kekseliäs kuin vaatetuksen suhteen, näkisin mieluusti vinkkejä!

  makrri ät utu piste fi

  Vastaa
 90. Essi 1.5.2013

  Tykkään tosi paljon noista asujutuista, niitä onkin ihan sopivasti. Myös kesäkuteet ja hiusjudat kiinnostaisivat!

  ettu_@hotmail.fi

  Vastaa
 91. Heini 1.5.2013

  Mieleeni on jäänyt ihan mielettömän hyvin teidän viime kesänä Tuusulaan tehty reissu ja oon muistellut sitä postausta aina pohtiessani, miten siistiä olisi oman poikaystävän kanssa mennä kotimaan matkalle. Siinä jutussa oli ihana tunnelma!

  Eli spontaaneja reissujuttuja, olivat ne sitten Joensuuhun, Turkuun tai Huopalahteen, Hollantiin, Intiaan tai Sri Lankaan. Ja pienet yksityiskohdat, valokuvia sellaisista!

  heini.ruohonen@gmail.com

  Vastaa
 92. Anonymous 1.5.2013

  Olisi kiva lukea joku sinun tyylisesi ruokajuttu! Voisit vaikkapa jakaa hyväksi havaitsemasi reseptin kivoilla kuvilla höystettynä :)

  lindamanner@hotmail.com

  Vastaa
 93. Fanni K 1.5.2013

  Olisi huippua, että blogisi pyörisi juuri samoilla raiteilla kuin ennenkin. Kirppislöydöt ja muoti ovat helmiä! Olisi mukava kuulla lisää joskus jotain syvällisempää kuumimpien ilmiöiden lisäksi. :)

  fanni.koivusaari@icloud.com

  Vastaa
 94. Anonymous 1.5.2013

  Olisi aivan super mielenkiintoista nähdä kuvia uudesta asunnostasi, tälläinen utelias sielu kun olen. Tykkkään tosi paljon sun ympäristöystävällisestä otteesta! Jatka samaan malliin! :)

  ad10ahau@uwcad.it

  Vastaa
 95. Murkinamasu 1.5.2013

  DIY-jutut ovat kaikkein inspiroivimpia. Myös asuntopostaus olisi todella jännä. Olisi hauska saada tietää, millaisessa asunnossa asut, ja miten olet ratkaissut sisustusongelmia tai haasteita.
  kemikand (at) hotmail.com

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.