Suunnittele Poola Katarynan asukokonaisuus ja voita se omaksesi.

Jymykisa! Minun on ilo julkistaa kevään kivoin kilpailu. Blogeissahan näkyy nykyisin vähän väliä arvontoja ja kilpailuja, mutta mistään en ole ollut vielä näin innoissani. Poola Kataryna ja aamukahvilla-blogi löivät hattarapäänsä yhteen ja suunnittelivat yhteistyössä kisan.
Poola Kataryna on vastuullinen vaatemerkki, jonka tuotteet valmistetaan ekologisista materiaaleista lähituotantona Helsingissä ja Tallinnassa. Merkin takana on suunnittelija Paula Kasurinen, filosofianaan luoda ajatonta, kaunista ja eettistä designia. Uusin mallisto, SS13 Lagoon, on saanut inspiraationsa seireeneistä, merenneidoista ja vedenalaisesta elämästä.
Kilpailun ideana on, että lukijat käyvät kuvauttamassa Poola Katarynaa myyvissä liikkeissä Poolan vaatteista suunnitellun asun ja lähettävät kuvan siitä minulle mailitse. Asun voi käydä kuvauttamassa joko Helsingin OVVN-liikkeessä, Tampereen Finnish Designer Boutique OMB:ssa, Lahden Kukanekossa tai Rauman Busstopissa. Liikkeen pitäjät ovat kilvasta tietoisia ja auttavat mielellään kuvausten kanssa. Tarkoituksena on rakentaa asu ja kehittää sen ympärille tarkoitus: missä käyttäisit asua? Asusteita ja vaatteita voi asussa olla niin paljon kuin itse haluaa. Paula valitsee kilpailun päätteeksi voittajan, joka saa itselleen valokuvaamansa asun asusteineen kaikkineen. Riemukasta! Kuvasin Poolan omista lempivaatteistani muutaman esimerkin, jotta idea hahmottuu selkeämmin.
 ”Tämän asun puen päälleni kesäaamuna, kun olen lähdössä Hakaniemen torin kautta piknikille Suomenlinnaan. Tässä asussa voin juhlistaa kesän alkamista. Musta mekko luo kontrastia pastellinvioletille hiuspannalle ja takin vaaleanvihreille lintukuvioille. Tässä asussa olen villi ja vapaa, moderni kaupunkihippi: boheemi, mutta skarppi.”
– Knot Dress / S-L/ 96% organic cotton 4% elastan
– Bird Kimono / one size / viscose blend (recycled material)
– Makrame Headband / Lavender
”Tässä asussa lähden ensitreffeille – tai lähtisin, jos olisin vapaata riistaa. Suloiset, tyttömäiset yksityiskohdat punoutuvat saumattomasti toisiinsa, mutta kokonaisuudesta ei kuitenkaan tule ällöttävän söpö. Tässä asussa syödään kirsikoita, juodaan omatekemää sitruunalimonadia ja haaveillaan aamuaurinkoon asti.”

– Seaflower Skirt / sizes 36-40 / mixed fibres (recycled material)
– Sweetheart Top / sizes 36-42 /mixed fibres (recycled material)
”Tässä asussa kipaisen kesähäihin. Saatanpa vaikka kipaista sinne pyörällä, sillä huoleton look ja tuulitukka sopivat kesähäiden pukukoodiin. Syön vatsani täyteen ruokapöydän antimista, itken liikutuksesta morsiamen isän puheelle ja olen onnellinen hääparin puolesta. Nautin juhlista kuviteltuun valomerkkiin asti ja valtaan tanssilattian orkesterin soittaessa kevyitä kipaleita.”

– Leather Tassel Earrings / white
– Medusa Dress / sizes 36-42 / viscose blend (recycled material)
”Tämä asu päälläni toivotan juhannuksen tervetulleeksi. Valvon yöttömmän yön läpeensä, nostan skumppalasin korkeuksiin ja kahlaan polvia myöten järvessä, eikä haittaa kun helmat kastuvat. Iloitsen kesästä ja ihmettelen, miksi juhannus tulee aina niin varkain ja yllättäen. Jos oikein villiinnyn, juoksen uimaan mekko päällä.”
 
– Aqua Dress/ one size/ viscose blend (recycled material)
– Nycteridae Multi Earrings /Dust Lavender

Kilpailun ohjeet tiivistetysti:
– Käy kuvauttamassa Poola Katarynan vaatteista ja asusteista kehitelty asu Helsingin, Tampereen tai Lahden liikkeessä (kuva on otettava liikkeessä). Oma kamera tai kamerakännykkä mukaan!
Lähetä kuvasi blogin oikeassa reunassa näkyvään sähköpostiosoitteeseen viimeistään ma 10.6.2013. EDIT: Huomhuom! Jatkan kisaa vielä keskiviikkoon 12.6., sillä olen mainostanut, että maanantai on viimeinen päivä käydä ottamassa kuva, ja Helsingin OVVN on maanantaisin kiinni. Vielä ehtii!
– Liitä kuvan mukaan tarinasi: missä, milloin ja miksi käyttäisit tätä asua?
– Kuvassa voi Poolan vaatteiden ja asusteiden lisäksi olla tahtoessasi myös omia juttujasi.

– Kaikki kuvat julkaistaan kollaasina blogissa viikolla 24. Ne osallistujat joilla on blogi, saavat tähän kollaasiin oman bloginsa linkin tahtoessaan.
– Voittaja valitaan samalla viikolla ja hän saa itselleen kuvastaan löytyvän asun kokonaisuudessaan. Voittajaa valitessa Paula arvioi mielikuvitusta, tyyliä, tunnelmaa ja asun tarinaa.
– Kaikki osallistujat palkitaan -20 prosentin alennuksella Poola Katarynan tuotteista kilpailun päätteeksi.

Mitään epäselvää? Kysyä saa. Toivon, että mahdollisimman moni laittaa kuviaan mulle tulemaan. Kuinka iloinen olenkaan sitten, kun saan onnelliselle voittajalle ilmoittaa, että kasa kauniita vaatteita on pian hänen. Kesäistä maanantaita kaikille!
-Henriikka

22 kommenttia

 1. Saana 27.5.2013

  ompa ihastuttavia asukokonaisuuksia ja kuvia! harmi kun liikkeet sijaitsevat vain etelässä :/ tulee pohjosen tytölle vähän turhan kallis reissu vain vaatteita sovittamaan. mutta muuten kerrassaan loistava kilpailu! :)

  Vastaa
  • Henriikka 2.6.2013

   Voi että miten harmi. Olisipa ollut kiva, jos sulle olis sattunut just joku reissu tähän samaan saumaan, niin olisit päässyt mukaan kisaamaan.

   Vastaa
 2. crline 27.5.2013

  Jee, tämä pohjoisen flikka taas voi osallistua kun pääsykokeet sattuvat passelisti ensi viikon maanantaille. Yöjunaa odotellessa on aikaa. Tykästyin etenkin noihin mekkoihin jo nyt, oijoi.

  Vastaa
  • Henriikka 2.6.2013

   IHANAA IHANAA! Siis jään odottelemaan kuvaasi. Yöjuna on tunnelmajuna, nauti. Ja tsemppiä pääsykokeisiin, jos eivät ole jo takanapäin.

   Vastaa
 3. ah tuo viimeinen mekko <3

  Vastaa
 4. Sini Kivelä 27.5.2013

  Tuo vaaleanpunainen mekko.. Elä ihmettele jos se on joku päivä hävinnyt! Saanut hyvän kodin mun huomasta ;) haha.

  Tsekkaa munki blogi klikkaamalla tätä tekstiä.

  Vastaa
  • Henriikka 2.6.2013

   Hihah, mun täytyy myöntää, että sitä vaaleanpunaista en edes itse omista. Osaan vain lainasin näitä kuvauksia varten. Mutta jos vaan mitkään häät tai juhlat on tulossa, niin ne ovat oivallinen tekosyy hankkia tuo täydellisyys.

   Vastaa
 5. katja 27.5.2013

  Huippu skaba! Ei tarvi kahta kertaa harkita osallistumista. Heti kun ehdin niin pitänee kipaista OVVN:llä käymään :–)

  Vastaa
  • Henriikka 2.6.2013

   No minä aika lailla arvasinkin, että sut tullaan tässä kisassa näkemään. Ihanaa, odotan kuvaasi innolla. Onneksi mun ei tarvitse valita voittajaa.

   Vastaa
 6. Anonymous 27.5.2013

  Pitääkö siis olla oma kamera mukana ja onko siellä liikkeissä joku, joka tietää tästä ja voi ottaa kuvan? :)

  Vastaa
  • Poola Kataryna 27.5.2013

   Hei Anonyymi,
   kaikissa putiikeissa ollaan tietoisia kilpailusta ja autetaan erittäin mielellään kuvan ottamisessa sekä stailauksessa! Oma kamera on oltava mukana, mutta esimerkiksi kännykällä otetulla kuvalla voi osallistua kilpailuun, kuvan laadulla ei ole väliä. :)
   -Paula

   Vastaa
  • Henriikka 2.6.2013

   KIITOS PAULA <3

   Vastaa
 7. AINO 27.5.2013

  Jumaleissön hyvä että KERRANKIN Lahti representtaa edes jossain! Pitääpi mennä käymään tuolla Kukanekossa, josta en edes ole aikaisemmin kuullut mikä on aika kumma! :-D

  Vastaa
  • Henriikka 2.6.2013

   Lahti maailmankartalle ohoi! Jään odottamaan kuvaasi (varmaan yhtä uskollisesti kuin sä odotat mun pilkkikisa-juttua hahah)

   Vastaa
  • Kukaneko 10.6.2013

   Hei jee, tervetuloa!! Kisa jatkuu Lahdenkadullakin keskiviikkoon asti!

   Vastaa
 8. Aada 28.5.2013

  Ooi miten kauniita kuvia, asuja ja eritoten matkasin hetkeksi ihan omiin ajatuksiini lukiessani noita sun asukuvien kuvauksia. :)

  Erityisesti pidän tuosta ensimmäisestä asukokonaisuudesta sekä vaaleanpunaisesta mekosta.

  Vastaa
  • Henriikka 2.6.2013

   Oli kyllä ihana kirjoitella noita tarinoita ja tarkoituksia. Hauskaa myös huomata, miten kaikilla on ihan omat lempparinsa. Ensimmäinen asu ja viimeinen mekko olivat niitä omia suosikkeja.

   Vastaa
 9. Hanna/Onemanband 28.5.2013

  Moikka kaikki! Tervetuloa suunnittelemaan oma ihana Poola Kataryna -kokonaisuus tänne Tampereellekin. Onemanband OMB Finnish Designers Boutique on osoitteessa Hatanpään valtatie 6, Koskikeskusta vastapäätä – jos et oo vielä käynyt niin nyt ainakin kannattaa tulla! Ja hei, kisa on jo avattu täällä päässä, eka kuva on otettu!

  Vastaa
  • Henriikka 2.6.2013

   Kiitos Hanna, että päivystät siellä ja autat. Toivotaan, että mahdollisimman moni uskaltautuu kuvauttamaan ihanat asunsa.

   HATANPÄÄN VALTATIELLE siis kaikki designin rakastajat.

   Vastaa
 10. paulahelena 29.5.2013

  Voi miten ihana kilpailu, harmi että mun vauvamaha aiheuttaa vähän haasteita tolle vaatteiden sovittelulle! :D ja vaikka onnistuisinkin mahan päälle sopivan asukokonaisuuden itelleni löytämään niin se tuskin olis käyttökelpoinen kovin pitkään kun luonnollisesti palaudun omiin timmeihin mittoihini salamana synnytyksen jälkeen…

  Vastaa
  • Henriikka 2.6.2013

   Hei mutta tosi moni noista vaatteista on sellaisia, että käyvät varmasti sekä vatsan kanssa, että ilman. Leikkaukset ovat sen verran persoonallisia ja tilaa löytyy.

   Onnea tulevasta kaverista!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.