Voittajana viikkoon: ROCKY

_MG_1380 copy

”Mua ei nyt huvittaisi olla näissä kuvissa.”
”Äläs nyt. Sulla on jäätävän hieno paita ja näytät just sopivasti mieheltä.” 

Lönnrotinkadun Fida, vanha salarakkaani, tarjoili second hand -antiaan pari viikkoa sitten, kun kävin nopealla pyrähdyksellä. Entinen kirppissekoilija selasi tällä kertaa löyhästi rekkejä ja astiahyllyjä. Työpaikkapukeutumisen myötä räikeimpiä retrohelyjä ja yllätysvaatteita ei voi virka-aikoina pitää, ja siksi vaatetus on väkisinkin löytänyt rauhallisempia raiteita.

Rocky-paita, kolme euroa! Todellakin otin. Tämänhän saa kätevästi bleiserin alle piiloon. Ja jos hikinen pää jääkin kurkistamaan kaulusten alta, niin Rocky tuo voitontahtoa työpalavereihin.

_MG_1414 copy
_MG_1469 copy

Lomapäivien jälkeinen työhönpaluu oli oikea nyrkkeilymatsi. Smoothieta sai aamulla kaataa kurkusta kaksin käsin, että sai silmänsä auki. Olin ostanut ensi kertaa elämässäni myös lisämagnesiumia elämänlaatua parantamaan ja vähentämään suonenvetoja. Luin purkin kyljestä, että neljä nappia pitäisi syödä. En millään jaksanut. Jätin iltaan. Suuhun suihkutettava D-vitamiini tuntui jo sellaiselta liikuntasuoritukselta, että tänään mennään sillä.

Vaan ylhäällä ollaan ja valmiina matsiin. Sopivasti miehennäköisenä, keväästä innoissaan ja tukka talven harmautta täynnä.

_MG_1403 copy

Täytyisi varmaan kietoutua johonkin lippuun ja vähän karjua kuin Rocky konsanaan. Sellainen Geri-asu voisi toimia hyvin kokoaikaisena lippuun kietoutumisena: kuin olisi voittaja koko ajan.

Tai jos Fidalta löytyisi vaikka Suomi-verkkarit. Näin ensihätään.

– Henriikka

2 kommenttia

 1. Maria 7.4.2015

  Hitsi, toi kakkoskuva on jotenkin tosi magee! En edes tiedä, miksi juuri se, mutta tunnelma, asenne, kaikki kohdallaan! Hitto mä tykkään sun kuvista ja susta ja sun paidasta!

  Vastaa
  • Henriikka 3.5.2015

   Heippa Maria!

   Kiitos hurjasti sun kommentista. Se lämmitti mieltä silloin aikoja sitten, kun sen luin. (Anteeksi, tämä vastaileminen aina jotenkin venyy, pitäisi yrittää tsempata!) Ja lämmittää tietysti vieläkin.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.