Kesän lempparikorut: näyttävää ja persoonallista.

Aion jatkaa maksimekko+näyttävä asuste -linjalla ja esitellä teille kesän lempparikorujani. Olen hylännyt kaikki pienet tilpehöörit ja jättänyt liiat pikkuruiset yksityiskohdat tyylistäni. Turvaudun suuriin ja näyttäviin koruihin, jotka eivät kaipaa rinnalleen juuri mitään. Pitkä mekko ja persoonallinen koru/asuste toimii päivästä päivään, arjesta juhlaan. Kesän neljä lempparikorua tulee kahdelta sinnikkäältä, kotimaiselta merkiltä: Nousevalta Myrskyltä ja La Puellalta.
Nouseva Myrskyyn sain tutustua viime syksynä, kun toimin merkille korumallina. Vuonna 2012 perustettu korubrändi on korusuunnittelija Liisa Tuimalan haaveiden konkreettista jälkeä. Suunnittelijan haavena oli perustaa yritys, joka valmistaa koruja kierrätyskumista. Korujen päämateriaali, uusiokäytetty kumi, tulee korunvalmistukseen sataprosenttisesti kierrätyksen kautta. Me likey likey. Nousevan Myrskyn mallisto koostuu korva-, ranne- ja kaulakoruista. Omia suosikkejani ovat suuret, selkeät, graafiset korut. 
Ylemmissä kuvissa kaulassani on Laiho Koivu -kaulakoru. Se on pehmeälinjainen, herkkä ja tuo mieleen tammenlehden. Korun ilme muuttuu paljon ketjun pituutta muuttamalla.
Alemmissa kuvissa ehdoton suosikkini, Graniitti-kaulakoru. Koru on villi ja massiivinen, mutta kuitenkin tasapainoinen. Koru on käytössäni usein duunissa, näyttelyn avajaisissa. Se on helppo tapa tuoda asuun sävyä, juhlavuutta ja persoonaa.

Toinen kesän vakiokorumerkeistäni oli itselleni uusi tuttavuus, kun siihen pari kuukautta sitten törmäsin. La Puella on 2008 perustettu kansainvälinen korubrändi, joka toteuttaa asusteita laadukkaista materiaaleista, muun muassa nahkasta ja metallista. Suurin osa yrityksen koruista on omaan makuuni aivan liian yksityiskohtaisia ja tyttömäisiä, mutta muutama koru kolahtaa enemmän kuin kovaa. Tämä on juuri sellainen yllätysbrändi, joka tulee täysin puskista ja näyttää kyntensä.

Ylemmissä kuvissa ranteessani komeilee La Puellan nahkainen Into the wild -käsikoru. Äärimmäisen kaunis ja jopa hitusen rokki. Samaista rannekorua löytyy myös ruskeana, tummanpunaisena ja valkoisena. Valkoinen voisi olla mukava kesäjuhliin, kun taas tämä tumma tuo särmää arkipukeutumiseen.
Alemmissa kuvissa Copper Cascade -kaulakoru. Metrin mittainen, kolmesta eri metallinsävystä tehty kaulaketju ei jää huomaamatta. Taas täysin yllättävä yksilö asustevalikoimaani, mutta jotenkin tunnen oloni hyväksi tämä kaulassa tai ranteessa. Pitkästä pituudesta johtuen korusta on moneksi.
Kaikki korut ovat lahjoitettu minulle yhteistyön puitteissa. Molemmat merkit haluavat tarjota myös aamukahvilla-blogin lukijoille 20%-alennuksen verkkokaupassaan kaikista tuotteista kesäkuun loppuun saakka.
Alekoodit:
Nouseva Myrsky: aamukahvilla
La Puella: 1324 (Check out -vaiheessa mene kohtaan ”shopping cart” -> ”apply discount code” -> ”enter your coupon here” -> syötä koodi -> continue)
Pomppasiko sydän kurkkuun jonkun tuotteen kohdalla? Itseäni huvittaa huomata, kuinka viimevuotisesta korvis-intoilusta on siirrytty nyt ilmeisesti kaulakoruihin. Saas nähdä mitä ensi vuonna. Ehkä varvaskoruja tai sormuskelloja? Vaikka ysäri olisi kuinka in, niin toivottavasti ei. 
Nyt otan suunnaksi Rautatieaseman ja lähden Hämeenlinnaan lempiserkun luo. Puss och kram!
-Henriikka

14 kommenttia

 1. ihana postaus!

  Vastaa
  • Henriikka 13.6.2013

   Kiitos kovasti. Kauniita koruja ja yksinkertaisia mekkoja, tykkään molemmista.

   Vastaa
 2. Unessakahlaaja 10.6.2013

  Kurkkasin sen verran verkkokaupan puolelle, että huomasin tuon nahkarannekorun olevan saatavana myös valkoisena – kelpais mulle!

  Vastaa
  • Henriikka 13.6.2013

   Juuuuuuuuu, se on valkoisena aivan ihana myöskin.

   Vastaa
 3. Marjaana 10.6.2013

  Woooou ihan tosi mahtavia kuvia! Ja koruja tietty, varsinki toi musta kaulakoru.. ite oon vähän koukuttunu kaikkiin mahdollisimman massiivisiin koruihin, just tollee simppelin mekon kaa toimii niin hyvin :) Ihana tää postaus muutenkin, tuli aika kesänen fiilis, kiitos!

  http://finnishstylemafia.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Henriikka 13.6.2013

   Käsittämättömän kauniita kyllä nuo graafisen linjat ja selkeät yksityiskohdat. Kiitos kivoista sanoista, vaikka suurin osa kehuista tietenkin menee suunnittelijoille.

   Vastaa
 4. Laurs 11.6.2013

  Josta tulikin mieleen, että löysinkin blogisi juuri Nousevan Myrskyn kautta, juurikin niistä kuvista joista toimit mallina :)

  Vastaa
  • Henriikka 13.6.2013

   Oi! Onpa hauskaa. Kiva, että joku on tullut sieltä kautta. Olisi muutenkin hauska tietää, mitä reittejä porukka on tänne löytänyt.

   Vastaa
 5. Mabe 11.6.2013

  ihan mielettömiä asuja!:) Niin simppeleitä ja elegantteja.

  Vastaa
  • Henriikka 13.6.2013

   Tää mahtoi olla elämäni ensimmäinen kerta, kun joku kutsuu asuani ”elegantiksi”. Vau.

   Vastaa
 6. Anonymous 11.6.2013

  Olisin jo tilannut, mutta en löydä alennuskoodin syöttökenttää…

  Vastaa
  • Anonymous 11.6.2013

   Siellä la puella kaupassa siis :)

   Vastaa
  • Henriikka 11.6.2013

   Heippa, tässä ohjeet:

   Check out -vaiheessa,
   mene kohtaan ”shopping cart”
   -> ”apply discount code”,
   -> ”enter your coupon here”,
   -> syötä ale-koodi 1324
   -> continue

   Toivottavasti onnistuu!

   Vastaa
 7. […] siitä olin merkille korumallina ja taas viime kesänä Nousevan Myrskyn uutuudet nousivat kesän suosikkikoruiksi. Paljon on parissa vuodessa muuttunut ja uudistunut, mutta uskollinen ystävä on […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.