hyrrr hyrr, hän kehrää

Olen hykertelevä nutturapää. Vaikka kuvat ovatkin viimeviikkoiset, 
niin tänä aamuna istuin sohvalla
 ja päässäni soi tuttu biisi:
Siis kehrää maailmalle, seepran täytetyn jos posti toi.
Anna suukko jellonalle, ei se kovin väärin olla voi.
Siis kehrää elämälle, kehrää sille kaikkineen.
Joka vipeltäjälle, kehrää tuuleen jokaiseen.
-Pekka Töpöhäntä
Kuvissa jalassani on henkselihousut, päälläni raitaa ja paappa-lasit. Sain pulittaa viimeisistä hurja 20 senttiä. Miksi miespuoliset eivät useimmiten pidä eläinkuoseista, kiilakoroista tai löysistä farkuista? Miksi miespuoliset pitävät usein siitä, että hiukset ovat pitkät ja auki, ja että nainen ajaa hyvin autoa?
Henriikka
henkselipökät/Zara, nuhjuset sukat/BAMBUSUKAT, paita/Only, silmälasit/Seppälä, korvikset/kirppis

19 kommenttia

  1. ALINA 29.2.2012

    mun mies tykkää et mul on löysät farkut ja nuttura. ja se on ihan rikku ku mä osaan taskuparkkeeraa paremmin ku se :DD <3 (ei se kyllä myönnä..)

    Vastaa
    • Henriikka 1.3.2012

      Sun miestä ei lasketakaan. Sillä hän kasvattaa myös ituja ja opiskelee itsenäisesti kuolleita kieliä aamuauringon noustessa :-)

      Vastaa
    • ALINA 1.3.2012

      :D

      Vastaa
  2. Lotta 29.2.2012

    mäkin oon havainnu nutturamieltymyksen! Kiilakorot on kyllä ihme juttu. Ehkä ne pelkää että massiivisessa korossa on enemmän potkuvoimaa.

    Vastaa
    • Henriikka 1.3.2012

      Hei hyvä nutturat! Ehkäpä täällä meilläkin ollaan nutturan kanssa ihan sujut. Ja hei, ehkäpä juuri keksit kiilakorkopelolle syyn! Onnittelen.

      Vastaa
  3. Anonymous 29.2.2012

    Kiilakorot on niin rumat möhköt, simple as that. Mäkin kyllä ihmettelen niitä hiuksia, tykkään kun kasvot näkyy hyvin. Shorter the better. – Taskuparkkibriljantti

    Vastaa
    • Henriikka 1.3.2012

      Mahtava kommentti, suoraa puhetta! hihah. Oot kyllä oikeessa, niska ja kaula ja kaikki ja kasvot pääsee paljon paremmin oikeuksiinsa kun hiukset on kiinni. Joku kummallinen juttu on tämä.

      Vastaa
  4. Anonymous 29.2.2012

    Hei tää ei nyt mitenkään liity aiheeseen mutta voitko paljastaa millä meikkaat kulmakarvasi? Ne on hyvän näköiset ja itsellä on hyvä tuote hakusessa.

    Vastaa
    • Henriikka 1.3.2012

      Hei ihmeessä voin pajastaa. Eikä tosiaan ain tarvitse aiheesta ollakaan. Kulmakynäni on ’Clinique , superfine liner for brows.’ sävy on 03 deep brown. Mutta ehk se tärkein juttu on kun laitan kulmia, että laitan päälle ain ruskeaa luomiväriä, ikään kui pehmentämään sitä piirtojälkeä.

      Vastaa
  5. noppa 29.2.2012

    Mäkään en kyllä tykkää yhtään kiilakoroista :D

    Vastaa
    • Henriikka 1.3.2012

      No mutta sittenhän teidän taloudessa ei tarvitse kiukutella niistä, hihi.

      Vastaa
  6. Anonymous 29.2.2012

    Miesten mielestä nainen ei vaan voi ajaa hyvin autolla, vaikka olisi kuinka taitava…

    Vastaa
    • Henriikka 1.3.2012

      Se on ehkä totta. Onneksi on poikkeuksiakin, vaikka ehk harvassa. Itse olen onnellinen, että saan olla se osapuoli, joka saa ajaa vähemmän.

      Vastaa
  7. Gajsa 29.2.2012

    Eikö miehet pidä kiilakoroista? Oho, en oo kuullu :D Mä pidän -.- Ja olen valitettavan samaa mieltä anonyymin kanssa, että miesten mielestä nainen ei voi ajaa hyvin autolla, oli sitten kuinka taitava tahansa. Enoni haukkuu aina naiskuskeja ja toisaalta ylistää minua ja siskoani, ja sanoikin 8-vuotiaalle tytölleen, joka huomautti minun ja siskoni olevan naisia, että ei ne ole…

    Vastaa
    • Henriikka 1.3.2012

      Haha, mahtava enotarina!

      Ja kiilakorot, tämä nyt perustuu omaan kokemukseeni. Mutta olen ymmärtänyt useiden kommenteista, etteivät he ymmärrä niiden ideaa ja esteettisyyttä. Jos on korko, niin on sitten kunnon korko eikä mikään palkkimainen mötikkä. On niitä poikkeuksiakin onneksi olemassa!

      Vastaa
  8. Eve 29.2.2012

    Ai mitennniin ei tykkää kiilakoroista? Mulla on aina kiilakorot kun jalka ei oikein kestä muunlaisia korkoja kun se on leikattupaskajalka. Höh :< Kivat nuo huosut sinulla !

    Vastaa
    • Henriikka 1.3.2012

      Mutta tiedätkö, kiilakorkoja käytän minäkin! Ja hyvä niiin. Ja ehk tämä ajatus perustuu vain harvojen ja valittujen mielipiteisiin, voi olla että tämä ajatus on täysin väärä. Ja kiitos!

      Vastaa
  9. emilia 29.2.2012

    aaa kui ihanat vaatteet sulla! :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.