Ylimääräistä rompetta olkapäillä

Korkkasin tänään erään vaatekappaleeni viimeisen työpäivän kunniaksi! Jostain syystä kaapin pohjalle oli unohtunut raidallinen yksilö, jonka olin jostakin ulkoilmakirpputorilta tässä kesän aikana hankkinut. Pitkähihainen on muuten hyvin perinteisen näköinen ja -muotoinen, mutta erityislaatuista on, että olkapäitä koristavat hopeista helmistä punotut koristeet.
Zaran malliston paita on samanaikaisesti hyvin typerä ja houkutteleva. Totuttelua vaati, ettei olkalaukkua voi viskata olalle miten tahansa ja että kumarruksen jälkeen on koristeet oiottava ruotuunsa. Olkapää-koristeisiin kiteytyy suhteellisen paljon epäkäytännöllisyyttä, mutta toisaalta olen silti päivän mittaan  huomannut pitäväni kummallisuuksista yhä enemmän. Muuten tavallinen paita sai eloa hopeasta.

Rinnalle kummajainen sai tutut Gina Tricotin hopeakorvakorut, jotka sointuivat hyvin kokonaisuuteen. Jalassa olivat vielä-liiankin-valkoiset Vagabondin tennarit, sillä olkapäiden ollessa epäkäytännölliset on kenkien mukavuuden ja käytännöllisyyden luotava tasapainoa (kuulostanpa akateemiselta).
Mutta jeejee, mitä mietitte te näistä ylimääräisistä bligblingeistä olkapäillä? Hirveät vai jeessit?
-Henriikka

8 kommenttia

 1. Anonymous 4.8.2011

  Hmm no nyt tuntuu, että nuo olisi vähän hankalat. (Jos täytyy asetella yms.) Kuitenkin ihan OK.

  Vastaa
 2. Onneli 4.8.2011

  Hienot mun mielestä! Tosin ois mahtia kokeilla itse ommella johonkin paitaam samantyyilisiä turhista tai rikkinäisistä koruista. Samalla voisi testailla jos ne saisi ommeltua jotenkin sillälailla etteivät häiritse jokapäiväistä oleilua. c:
  t.sara

  Vastaa
 3. Kultasiskoni 4.8.2011

  Hei Henriikka, sinun blogi on I H A N A ! Parasta pitkään aikaan. Tuot hattaraa mun jokaiseen päivään.

  t. äikkä-Anna

  Vastaa
 4. Life On Plate 5.8.2011

  Jeessit :D

  Vastaa
 5. Henriikka 5.8.2011

  Mielipiteitä jakavat olkapäät omistan, jeesss keskustelu ja argumentointi on piristävää. Ja Sara, toi on kiva idea, vois tehdä jostain isommistakin helmistä. Vaikka sellaset törkeen kuninkaalliset olkakoristeet!

  Anna saat itkun mun silmään. Itsekin lueskelen blogias ja aivan ihana. Miten joku voi olla oletuksena noin herttainen? Ps. Oliko ”tuot hattaraa mun jokaiseen päivään” sun oma lause? Saisinko kirjoittaa siitä biisin?

  Vastaa
 6. Kultasiskoni 5.8.2011

  Voi Henriikka! Nyt miekin itken!
  Ja hattaralause on kyllä minun omakeksimä, ois maailman siisteintä, jos joku kirjoittaisi siitä biisin!
  ps. Onnea vaimoudesta, unohdin toivottaa! <3

  Vastaa
 7. Katinen 11.8.2011

  Mä en ihan lämmenny näille olkakoristeille..mut persoonallisuus ja rohkeus on jees :)

  Vastaa
 8. Henriikka 19.8.2011

  Ja terve ja rohkea kritiikki on JEES.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.