Treenaa popisti

adidas_StellaSport_SS15_09_72dpiadidas_StellaSport_SS15_02_72dpi

Wo-ho-hohou! Törmäsin juuri sporttimallistoon, joka vei jalat alta. Kerrankin ”muoti-sportti-yhteistyö”, jonka vaatteet oikeasti vaikuttavat treenivaatteilta, eivätkä koostu trikookankaasta tehdyistä iltamekoista ja kangaspaloja ja glitternauhoja roikkuvista huppareista.

Adidas ja Stella McCartney lanseeraavat tammikuussa uuden naisten malliston, joka kantaa nimeä adidas StellaSport. Mukana on klassisia, käytännöllisiä treenivaatteita, mutta minut tyrmäsivät pop-henkisyys, kuosit ja värit. Mallistossa ei ole ainoastaan sporttia vaan muotia yhtä lailla. Mukana on vaatteita, kenkiä ja asusteita yllättävillä värikomboilla, ja koko homman viimeistelevät lippikset, polvisukat ja reput.

adidas_StellaSport_SS15_10_72dpiadidas_StellaSport_SS15_03_72dpiadidas_StellaSport_SS15_04_72dpiadidas_StellaSport_SS15_05_72dpiadidas_StellaSport_SS15_01_72dpiadidas_StellaSport_SS15_08_72dpiadidas_StellaSport_SS15_06_72dpi

Mallisto tulee myyntiin perjantaista alkaen ja sitä saa valikoiduista Stadiumin liikkeistä Suomesta ja Ruotsista sekä Stadiumin nettikaupasta. En ehkä haalareissa uskaltaisi treenata, saati pelkissä pikkupöksyissä, mutta näistä vaatekappaleista saa kyllä koottua aika kivoja yhdistelmiä. Sellaisia kevyitä ja toimivia: en ole tyyppi, joka pystyy tekemään salitreeniä kovin raskaasti kerrospukeutuneena. Ihmettelen aina heitä, jotka tulevat salille pipot päässä, huppareissa ja kahdeksan kerrosta paitoja päällekäin, eivätkä vaikuta hikoilevan yhtään. Minä olen se punertavan sävyinen vinkuva vissynaama nurkassa, jonka hikipyyhe on käytössä jo alkulämmittelyssä.

adidas_StellaSport_SS15_13_72dpiadidas_StellaSport_SS15_11_72dpiadidas_StellaSport_SS15_14_72dpiadidas_StellaSport_SS15_16_72dpiadidas_StellaSport_SS15_15_72dpi

 Treenivaateinnostusta tuskin laimentaa, että ilmoittauduin tänään maalis-toukokuun intensiivikurssille TFW Helsingille maalis-toukokuuksi (Ei ei, ei ole blogiyhteistyö, ihan omaa virtuaalista kuvetta kaivoin). Olen saamassa balanssia tähän arkiliikkumiseen (okei, puhutaan ehkä enemmän motivaatiosta kuin tasapainosta), ja kevääksi kaipaisin kunnon boom boom woop woop -meininkiä. Luulen, että tässä on juuri sellainen haaste. Sali on sijainniltaan aivan meitä lähellä ja sain vielä kaverinkin houkuteltua mukaan.

Urheilujuttuja myöhemmin lisää. Kävin joulun jälkeen kirjoittamani jutun ja sitä kautta tulleiden kommenttien ja keskustelun pohjalta aikamoista itsetutkiskelua liikunta-asian parissa, ja voisin kirjoittaa ajatuksia yhteen tässä lähiviikkojen aikana. Suunta ja tasainen linja häämöttää jossain horisontissa, mutta jojotellaan siihen saakka, innostutaan sekunnissa nollasta sataan ja kyllästytään ensimetreillä.

– Henriikka

Kuvat: adidas StellaSport

4 kommenttia

 1. Ida 21.1.2015

  Tosi hyvännäkönen mallisto! En oo tosiaan aiemmin ihan hirveesti tykästyny noihin yhteistyömallistoihin, mutta tää toimii. :)

  Vastaa
  • Henriikka 25.1.2015

   Mun mielestä tämä setti toimi jotenkin erityisen hyvin. Ja hei, kävinpä pitkästä aikaa sun huippublogissa. Kiitos siitä.

   Vastaa
 2. JenniemiliaKoo 22.1.2015

  Whaouu! Mikämikä!? Toi tfw:hän kuulostaa mahtavalta jutulta! En oo aiemmin kuullutkaan, mut kuulostaa kyl sen verran kiinnostavalta et kirjoitathan sit kokemuksia kun oot päässyt kokeilemaan? Oisin todella utelias kuulemaan käytännön kokemuksia salin meiningistä ja treenistä.

  Oon muuttamassa toukokuussa takaisin Helsinkiin ja pitäis löytää kiva treenipaikka suht läheltä Sörkkaa, tää pitää pitää mielessä!

  Vastaa
  • Henriikka 25.1.2015

   Niin kuulostaa, en miltei malta odottaa. Crossfit-henkinen, pitkälti omalla painolla mennään, tekemisen meininkiä, hikeä ja sellaista rata-tyyppistä treenaamista. Osaan kertoa paremmin sitten maaliskuussa.

   Toki kirjoitan sitten juttua enemmän, kun olen päässyt hommaan paremmin kiinni.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.