Tänään lähti kesä.

Äsken meillä vietettiin kotona syksyn aloittajaisia. Leivoin mansikka-vadelmapiirasta ja keitin suklaasta kaakaota. Nyt voi nostaa viltit sohvan nurkalta, avata taitokset ja vastaanottaa syksy lämpimässä kääreessä. Telkkarissa pyörii henkien kätkevä ja jaksan aina ihailla niitä paperisia lintuja ja nauraa kohdalle, jossa kärpänen nostaa lihavan hiiren ilmaan. 
Tänään alkoi myös työt Kuvataideakatemilla ja siskoni Roosaliina muutti Helsinkiin ja aloitti yliopiston. Itselläni alkaa koulu ensi viikolla. Torstaina menemme back to school -ostoksille Akateemiseen kirjakauppaan. Eikös tämä pimenevä syksy olekin aika ihana?
Syksyfiilistelystä huolimatta palasin vielä viime kesään Gantin keväisen mainoskampanjan kuvien kautta. Kummallista, että jotkut näin fiinit vaatteet saavat sydämeni tykyttämään. Head vr. Heart, aina ei voi ymmärtää.

Ensimmäinen ja viimeinen kuva ovat omia suosikkejani. Ruutukuosisille kravateille en lämpene, enkä liian istuville valkoisille jakuille. Mutta vaikka viimeisen kuvan keltainen neule tai neljännen kuvan valkoinen takki, oh joo! 
Ja syksylle lämpenen ja siirrän nämä kesäkuvat sivuun, ja otan käsivarret leveällä syksyn vastaan.
-Henriikka
ps. Kuinka saada blogirytmi päälle? Kuinka ehtiä vastaamaan kaikkiin kommentteihin? Kuinka olla bloginpitäjä olematta nilkki? Kuinka sydämet toimii, tietääkö kukaan?

Kuvat: Gant, kevät 2013: American Icon

4 kommenttia

 1. Pieni Lintu 26.8.2013

  Hassuja kuvia, ihan kuin mallinukkeja olisi pantu luontoon. :D

  Vastaa
  • Henriikka 30.8.2013

   ON kyllä eriskummallisia, mutta silti inspiroivia. Vähän vähemmän voisivat olla muovisia nuo henkilöt.

   Vastaa
 2. Noora 27.8.2013

  Jos puhut ihan ihmissydämistä, niin lukion biologialla voisin heittää jotain settiä… :) Ei vaisinkaan, ihania vaatetuksia, vaikka eivät ole ollenkaan tyyliäni. :)

  Vastaa
  • Henriikka 30.8.2013

   VOI kun ei taida ihmissydän selittyä biologialla. Silloin oliskin elämä niin helppoa. Ja eikös ollekin hassua, miten nämä viehättävät, vaikkeivät oikeastaan ole omaa tyyliä?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.