Lenpiplokeja

Hyvää ilta itse kullekin. Saavuin juuri täydestä sateesta tänne kodin lämpöön. Ei ollutkaan kuningasajatus aloittaa pyöräilykautta tänään. Selvisin ja nyt syvälle huopaan sekä kuppi kaakaota.  Ensiksi kuitenkin tänne vähän juttua.
Monesti monesti olen saanut kuulla pyynnön, että tekisin jutun lempiblogeistani. Seuraan itse noin 10 blogia erittäin ahkerasti, 20 blogia ahkerasti ja kaiken kaikkiaan kirjanmerkeistä löytyy 40 kunniamaininnan arvoista blogia, joita selailen aikakauslehtien tapaan, kun kaipaan vapaapäivänä laatuaikaa. Teiltä päin on tullut kuitenkin useasti myös toivetta laadukkaista ulkomaisista blogeista ja tähän tartunkin tällä kertaa. Ne jotka seuraavat ulkomaisia blogeja aktiivisesti, tietävät varmasti seuraavat. Itse en ole kuitenkaan kovin syvällä yli Suomen rajojen ylettyvässä blogimaailmassa, mutta nämä neljä naista ovat tehneet vaikutuksen kirjoituksillaan, kuvillaan ja erityisesti tyyleillään.

1. ALICEPOINT

Tämä Puolasta kotoisin oleva nainen on ennättänyt vaikka mihin: Italian Vogue, Japanin muotilehdet, Puolan Elle… Juttua piisaa ja tyyli on kerrassaan käsittämätön. Kuosit, värit ja asusteet, kaikki yhdistellään tässä blogissa taitavasti. Mukana on retro-mutustelua, josta minä pidän, mutta kokonaisuus ei ole silti lainkaan vanhanaikainen. Grrrreat. Teksti on käännetty puolasta myös englannin kielelle.

Persoonallinen Amanda kirjoittaa blogissaan pääasiassa muodista. Persoonalliset, nukkemaiset kasvot ja villapaita yhdistettynä kauluspaitaan ovat hänen tavaramerkkejään. Second hand -meininki, kunnon juurikasvu ja paksupohjaiset tennarit saivat minut koukkuun. Jos en aivan väärin muista, niin tämä laatujuttu tulee Ruotsista. Enkkukielinen teksti!

Itävallan ylpeys tulee tässä. Aurinkolasit nenällä miltei joka kuvassa! Siistejä kledjuja: maksimekkoja, farkkusortseja ja lähiaikoina erityisesti pastellisävyjä. Hiuksien seassa näkyy aina välillä jotakin vihreää. Kai tässä kiteytyy sellainen riittävä outous tyylikkäästi toteuttaen. Sellaisesta minä pidän. Teksti on englanniksi, mutta oikeastaan tekstiä on kokonaisuudessaan hyvin vähän.

4. LOVE AESTHETICS

Tämä bloggaaja voisi tulla mukana vaikka Lauantai-pussissa. Haalenvioletit hiukset, selkeät korut ja denim. Minuun puree hurraa! Tämä on klassista ja pelkistettyä yhdistettynä nykypäivän trendeihin: wetlook, metallikorut ja tupladenim. Alankomaista on tämä typy ja arvatkaas: blogissa on bongattu useaan otteeseen myös Iittalaa! Taas yksi tajuttomia saavuttanut yksilö.

Blogeihin pääsee blogien nimiä painamalla. Kertokaahan ne, joille nämä olivat tuntemattomia, että kuinka kolahtivat? On mulla vielä teille toinenkin satsi näitä kivojatyylikkäitä, muttei liikaa makeaa nyt kerralla. Öitä!

Henriikka

Kuvat: blogeista

12 kommenttia

 1. Inka 28.3.2012

  O-ou tällaset postaukset ei tee hyvää mun ajankäytölle! En nimittäin haluu ees tietää montako sataa blogia luen ja koko ajan löydän lisää :D Voisko blogien lukemisesta saada palkkaa kiitos?

  Vastaa
  • Henriikka 29.3.2012

   Blogithan on sitä varten, että voi oikein etsiä ne parahimmat ja karsia samalla niitä, joille ei halua enää antaa aikaansa. Toisaalta, ymmärrän sua täydellisesti.. aikaahan siinä menee. Kunhan se ei karsi aikaa miltään tärkeältä, niin mielestäin oikein hyvä harrastus. Älä siis panikoi siellä :-)

   Vastaa
 2. ♥ Marja ★彡 28.3.2012

  Upeita blogeja linkitit! Kiitos näistä, en oo seurannu ennen ulkomaalaisia blogeja mutta nyt pakko seurata muutamaa noista! :)

  Vastaa
  • Henriikka 29.3.2012

   Nämä oon kokenut kyllä erittäin hyviksi ja laadukkaiksi, siis oleppa hyvä. Eikun seurailemaan!

   Vastaa
 3. Tara 28.3.2012

  Kävin katsastaas LOVE AESTHETICSin ja voin sanoa, että vierailen uudemman kerran! Harvoin seuraan ulkomaisia, mutta tässä oli sitä jotain :)

  Vastaa
  • Henriikka 29.3.2012

   Joooo hän on niin ihana ja kuitenkin aika outolintu. Hyvä kombo.

   Vastaa
 4. HANNA ALISSA 28.3.2012

  Nämä kaikki ovat myös minun lemppareita! Aivan mahtavia.

  Vastaa
  • Henriikka 29.3.2012

   Arvaappa, mulla on niin usein tullut susta tuo stylorectic mieleen. Teissä on niin paljon jotenkin yhteistä ja tämähän oli pelkkä kehu vain.

   Vastaa
 5. Hanna H 28.3.2012

  Pari noista oli uusia tuttavuuksia ja kyllä ihan selailun arvosia. :)

  Vastaa
  • Henriikka 29.3.2012

   HYVÄ. Nämä ovat varmasti monelle tuttuja, mutta toivotaan että joku näistä löytää uusia ihastuksia.

   Vastaa
 6. Nelli 28.3.2012

  pakko kiittaa tuosta ensimmaisesta blogista! aion ottaa tavoitteeksi, etta viela joku kaunis paiva pystyn lukemaan kyseista blogia juurikin puolan kielella.

  nimim. huomenna eka virallinen puolankielen tuntini!! :|

  Vastaa
  • Henriikka 29.3.2012

   Hei sinä olit se Puola-pakolainen, i remember. Onko mennyt hyvin?
   Oon vakuuttunut, että sitkeellä opilla ja treenillä luet kohta alice pointtia kuin vettä vain.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.