Flawless Fifties!

IMG_6017 kopio 2

”Kellohameenhelmat heilumaan ja pirtelöt pyörimään, nyt juhlitaan 50-luvun teemalla!”

Kai muistatte 20-luvun juhlat? Samaiset upeat neidot löivät jälleen hynttyyt yhteen ja järjestivät kekkerit fiftari-hurmoksessa. Lauantaina riitti riemua, kun oli hampurilaisiksi naamioituja macaron-leivoksia, biljardipallon näköisiä cakepopseja ja universumin älyttömin fiftari-visa. Oli kauniita kellohameita ja etenkin kauniita hymyjä. Miehet oli komeita kuin Dean aikoinaan, ja Jamekset olivat kuuminta kuumaa.

IMG_5911 kopio IMG_5913 kopio IMG_5923 kopio IMG_5925 kopio IMG_5936 kopio IMG_5948 kopio IMG_5987 kopio IMG_5979 kopioIMG_5906 kopioIMG_6011 kopioIMG_5992 kopio

Hodaribaari teki tehtävänsä, enkä ennättänyt tanssinpyörteisiin saakka. Yöllä kotimatkalla oli hauska körötellä etutukka tötteröllä, leveä hameenhelma töyssyistä hypähdellen. Huulipuna puuttui, mutta ainakin oli rusetti.

Onneksi oli kultainen 50-luvu, sieltähän on kultainen isänikin. Ja farkut ja varmaan nahkatakitkin. Lyhyenä yhteenvetona todettakoon, että melkein kaikki ylivoimainen on fiftaria.

Nyt suunnaksi Kööpenhamina, ei tohdi jäädä lörpöttelemään.

– Henriikka

6 kommenttia

 1. Kaisa 28.8.2014

  Ei! Säkin teet törröhuuliselfie-naaman! :D Mutta kaunis mekko ja kaunis tukka ja kauniit tytöt!

  Vastaa
  • Henriikka 5.9.2014

   Voi ei, mä taidan kuulua törröhuuliselfie-porukkaan! Pitää muistaa tänä ensi kerralla…

   Kiitos paljon kehuista Kaisa :-)

   Vastaa
 2. Nimetön 28.8.2014

  Toi mekko. Niin ihana. Itku pääsee ku aina ehdit ekana! Jos joskus siitä luovut niin olkoon se mun. Pliis. toivoo sun kierrätyskaveri Emma!

  Vastaa
  • Henriikka 5.9.2014

   Jos joskus luovun, niin olkoon se sun.

   Mutta kyllä säkin oot aika hyvä löytöhai, myönnä pois. Monta hyvää juttua mennyt multa ohi, kun siellä on Emma etunenässä varailemassa.

   Vastaa
 3. Misorella 29.8.2014

  Teemajuhlat ovat parhautta! <3 On ihana suunnitella ja valmistautua kinkereille tai olla mukana valmistamassa itse kekkereitä. Olen saanut itsekin juhlia muutama vuosi sitten 50-luvun tyyliin. Sellaiset kemut muistaa jotenkin paremmin kuin muut. Kai teemajuhlinnassa hienoa onkin juuri se, että tilaisuus ei vaan kerää ihmisiä koolle, vaan antaa luvan myös hullutella, kokeilla jotakin uutta ja tehdä jotakin mieleenpainuvaa. Edellisistä teeman mukaan iloituista karkeloista onkin kulunut jo rikollisen pitkä aika. Tämä sai pohtimaan, voisiko omat tulevat tuparit järjestää jonkin teeman mukaan. Ei muuta kuin ideoimaan! :D

  Vastaa
  • Henriikka 5.9.2014

   Oot täysin oikeassa. Hulluttelu ja kunnon panostus on teemajuhlien A ja O. Sellaiset puoliksi tehdyt on aina vähän surullinen juttu.

   Järjestä todellakin jotkut teematuparit. Varmasti ystävät innostuisi. Tsemppiä suunnitteluun!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.