Täydellisten kollarien perässä

Hankintalistani top 3:ssa on jo pitkään viipyillyt täydelliset kollarit. Minullahan on jo yhdet kelpo yksilöt, mutta ne edustavat kyllä vahvasti sitä hiphop-puolta, kun taas kaipaamani pantsit saisivat olla collegekankaastaan huolimatta tyylikkäät. Etsinnästä huolimatta mistään ei ole vielä löytynyt harmaita, printittömiä, kapealahkeisia. Muutama iltaa sitten palasin kuitenkin kuluneen vuoden Trendi-lehtien pariin ja mitä mitä mitä mitä: Olin täysin ohittanut 5 inch and up -blogin Sandra Hagelstamin syksytyyleistä löytyvät colleget. Juuri sellaiset, jotka ovat tätä ennen esiintyneet vain unissani.
Pöksyt ovat Hanna Sarénin tuotantoa. Kiitos, että olet lukenut ajatukseni ja tehneet unelmistani totta. Nythän ovat vastassa vain lukuisat kysymykset: mistä näitä saa, mihin hintaan näitä saa, kuinka pian näitä saa? Ja ennen kaikkea näyttäisivätkö ne päälläni yhtä lailla tyylikkäiltä? Olisivatko nämä nyt ’ne oikeat’?

Nyt pyöräilen muutaman kilometrin päähän vaatevaihtajaisiin, hurraa! Mukavaa iltaa.
Henriikka

4 kommenttia

 1. Anonymous 25.9.2012

  Onpa makeet noi linkittämäsi Sarénin colleget. Raha mistä raha nyt kolitseihin?

  Vastaa
  • Henriikka 28.9.2012

   EN TIEDÄ. Yritän tän kysymyksen äärellä nyt pompotella, kuin myös sen mistä tälläiset saisi. Makeet on kyllä todella!

   Vastaa
 2. Tuttu Tuomas 27.9.2012

  oho Henska, tiedät, että oot alitajuntaisesti valinnut tämän kuvat tuon ’el Pez’ -hai graffitin takia! ;) -Tuomas

  Vastaa
  • Henriikka 28.9.2012

   JOOJOO, siis ehdottomasti tuttu tuomas. Ja tää on myös alitajuisesti omistettu sulle.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.