Ystävänpäivän surkeat suunnitelmat

_MG_1447 kopio

Ystävänpäivä on ihan mahtava päivä, mutta ignoraan sen joka vuosi kaikesta innokkuudesta huolimatta. Unohdan, skippaan kiireeltä, en piittaa riittävästi. Yritän keksiä spesiaalia, vannon lähettäväni lahjoja ja sitten vain istun kotona ja kaivan nenää. Tai teen ehkä jotain pientä ja sievää, mutten koskaan mitään mielikuvitusteni yllätysten ja ystävänpäiväideoiden kaltaista.

Toissavuonna lähetin postikortteja, viime vuonna taisin unohtaa. Toissavuonna pidimme ystävänpäiväpiknikkiä Kauppatorilla, oli jäätävä pakkanen ja jokainen ihosolu jään peitossa, mutta olipa sentään jotain järjestetty ystävyyden kunniaksi. Viime vuonna oli mainiot ystävät aamupalalla, mutta ilta muistaakseni kulahti kaiken riemun jälkeen.

Mitä tänä vuonna? En tiedä. Olisi ystävänpäivä-klubi, joka kiinnostaa, mutta muuta ei ole mielessä. Voi voisinpa kerätä kaikki kaiffarit kainaloon, juhlia ja riekkua yömyöhään. Mutta ei ole helppo koota kasaan porukkaa, joka levittäytyy Ouluun, Turkuun ja Malesiaan, ja on jopa osittain perheellinen tai raskaana.

Postikortteja haluaisin ainakin lähettää. Minulla on ainakin Nukkumatti, spagettipariskunta ja ransiksilla koristeltu pisamanaama valmiina ystävänpäivämatkalle. Pitäisi kai lähettää sydämiä ja tuoksuvia kirjepapereita, mutta uskon näiden kertovan ystävilleni syvimmästä suhteemme olemuksesta paremmin kuin kerubit ja satakielet.

Vinkkejä ystävänpäiväksi? Missä meinaatte viilettää, miten ajattelitte juhlistaa?

– Henriikka

Ps. Salainen viesti kanssaeläjälle: Ota onkeesi ja ymmärrä, että tämä kirjoitus on vinkki siitä, että sinun tulee suunnitella koko päivä. Kokonaisvaltaisesti, virheettömästi, timanttisesti.

6 kommenttia

 1. Matleena 10.2.2015

  Itse huomasin viime viikolla että olin sopinut kympin juoksutapahtuman viikonlopulle toisella puolta maata! Onneksi hätä ei ole tämän näköinen, mennään ukon kanssa toivon mukaan pienelle päivälomalle loppukuusta – tuleepahan pidettyä tädille seuraa ja toivon mukaan juostua kymppi tuntiin!

  Vastaa
  • Henriikka 1.3.2015

   Ups! Haha, sulle kävi hauskasti. Menikö kymppi hyvin?

   Vastaa
 2. ida365 10.2.2015

  Ihan superit kortit! En ihmettele että sulla on noita tommoinen jemma, kun sain synttärikortinkin sellaisella minuutin varoitusajalla sulta. En kestä. <3

  Hihii, musta on hauskaa että mä oon sun blogissa ja sä oot mun blogissa. Noissa bannereissa siis. Hihii.

  Vastaa
  • Henriikka 1.3.2015

   Hahha mulla on aina kortti kalenterin välissä, ei voi koskaan tietää jos joskus ystävä pimittääkin syntymäpäiviään viimeiseen hetkeen asti kröhöm.

   Vastaa
 3. Milla 12.2.2015

  Noi kortit vähän niinku made my day! Voih.

  Vastaa
  • Henriikka 1.3.2015

   Ihanaa! Toivat sinulle ennenaikaista ystävänpäivää.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.