Joululahjavinkki: Neuletta, neuletta

Nyt marraskuun kovasti kiitäessä, on aika alkaa tiputella joulalahjavinkkejä. Jokunen päivä sitten kirjoitinkin marraskuun lille-lle:n pinttinpaitojen alennuksista, jotka ovat mielestäni passeli ja monelle soveltuva lahjaidea. Tämän vuoden tulevia lahjoja en tietenkään aio paljastaa, mutta viime vuonna listasin ennen joulua itsetehtyjen lahjojen ideat, kuin myös joulupakettien paketoimisen omat vinkkini
Aiemmista omatekemistä tekeleistäni lahjoiksi sopivat myös muun muassa:
Otsikkoon viittava lahjaidea viittaa kuitenkin täällä blogin puolellakin hehkuttamiini neuletuotteisiin. Wool and the Gangin konsepti on ollut hehkutuksen kohteenani useaan kertaan. Visuaalisesti upea ja sympaattinen neuletuotteisiin keskittyvä yritys tarjoaa neulejuttuja niin valmiina tuotteina, kuin tee-se-itse-paketteinakin. Ja muutama päivä sitten huomasin, että suomalaisessa Crazy Alpaca -nettikaupassa ovat Wool and the Gangin tuotteet melkein puoleen hintaan marraskuun loppuun saakka. En usko, että näitä tuotteita tulee koskaan löytämään halvemmalla. 
Jos joku ystäväni olisi raskaana, lähtisi samantien tilaukseen tämä Oh! Baby Set, mutta ehkäpä kaulaliina ja villapaidat ovat kuitenkin niitä joulusopivimpia. Paljon sympaattisemmaksi ei tästä konseptista enää päästä. Ja ainakin itse kokisin koko neulonnan huomattavasti motivoivammin, jos joulupukin säkistä löytyisi minulle koko neulepaketti puikkoineen ja lankoineen kauniissa paperipussissa. Saatanpa tilata siis taas kerran itselleni paketin, olisi kiva laittaa itsensä likoon neuleprojektin kanssa.
– Henriikka

4 kommenttia

 1. Gajsa 15.11.2012

  Jee, joulu tulee :) Muutamat sukat jo tehtyinä! Hei, missä mahtavat matkata ne kertakäyttökamerat, joita lähettelit around the world/finland? Vai oonko missannu bloggauksen niistä? Itse en kuulunut kuvaajiin, mutta odottelen kuvia kuitenkin! :)

  Vastaa
  • Henriikka 16.11.2012

   JOULU JOULU. Oon jouluvalmisteluiden fani, joskin kartan turhaa rompetta ja härpäkettä.

   Tiedän toisen kameran olevan viimeisellä kuvaajalla, toisen tilannetta yritän kartoittaa, mutta se on ollut äääärimmäisen hidas. Toivon että kukaan ei katkaise sen matkaa ja murra mun sydäntä.

   Vastaa
 2. tia 16.11.2012

  vaikka itse saankin joka joulu mummeilta ja sukulaisilta paljon neulottuja juttuja, en ikinä kyllästy niihin vaan ne ovat jopa mielestäni ne kaikkein ihanimmat lahjat, niitä tulee käytettyä paljon talvisin ja itsetehtyinä niihin on myös nähty vaivaa :) ja toi vinyylikulho on ihan mahottoman hieno!!! pakko kokeilla tehä!:)

  Vastaa
  • Henriikka 22.11.2012

   Siis se on kyllä jännä, kuinka ne lapsuuden tylsimmät joululahjat ovatkin nyt niitä ihanimpia. Villasukat ei petä koskaan.

   Ja kokeile ihmeessä vinyylikulhoa. Helppoa ja kivaa.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.