Luomustudio-fani

Tänä torstaipäivänä oon nukkunut pitkään, leiponut, askarrellut, kuunnellut hyvää ja huonoa musiikkia, valmistanut ja syönyt suklaa-fonduen ja passittanut Jannen Hulluille Päiville minun asioilleni. Lisäksi olen metsästänyt äidilleni hattua, ostanut lähileipomosta ruisleivän ja järjestänyt viime vuosina saamani etanapostin nätisti tyhjään pahvilaatikkoon. Mutta lauantaina aion olla julisteen osoittamassa tapahtumassa klo 14.00 Tavastialla. Olkaa tekin. Rakastakaa Luomustudioa ja akustista musiikkia. Minä oon todellinen fani.
Henriikka

2 kommenttia

 1. Anonymous 11.10.2012

  Onpa sinulla ollut kiireinen päivä! Mutta mukavalta kuulostavat askareesi :) Joskus sitä pitää vain löhöillä ja tehdä mitä mieli tekee.

  Vastaa
  • Henriikka 20.10.2012

   Kiireinen ei tunnu kiireiseltä, jos sisältö on noin ihanaa. Löhöily on hyvästä, kuin myös somat mukavat askareet.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.