Kultahetkiä Havaijilta

hawaii-oahu-island

Kelloa ei voi pysäyttää: Reilun viikon päästä on jo marraskuu ja tänään Honolulun matkastani on jo kaksi viikkoa. Matka oli upea ja pysyy ajatuksissani pitkään, vaikka rusketus on jo kadonnut muuttolintujen ja merituulen mukana etelään.

Havaijisaarten kahdeksan tuliperäistä, koralliriuttojen reunustamaa pääsaarta ovat Havaiji (Big Island), Maui, Kahoolawe, Lanai, Molokai, Oahu, Kauai ja Niihau. Vietin itse koko loman Oahulla, mutta siellä seikkailimmekin ristiinrastiin vuokra-auton avulla useamman päivän ajan. Saaren ajaa ympäri helposti vuorokaudessa, joten mistään suuresta paikasta ei ollut kyse.

Kävin perjantaina pitkällä junamatkalla kuvia läpi ja valitsin 65 parasta kuvaa ja hetkeä. Tässä tulevat niistä puolet.

hawaii-oahu-islandturtle-hawaiihawaii-oahu-islandhawaii-oahu-islandhawaii-oahu-islandhawaii-oahu-island hawaii-oahu-island hawaii-oahu-island hawaii-oahu-island hawaii-oahu-island hawaii-oahu-island hawaii-oahu-island hawaii-oahu-islandhawaii-oahu-island hawaii-oahu-island hawaii-oahu-island hawaii-oahu-island hawaii-oahu-island hawaii-oahu-island hawaii-oahu-island hawaii-oahu-island hawaii-oahu-island hawaii-oahu-island hawaii-oahu-island hawaii-oahu-island hawaii-oahu-island hawaii-oahu-islandhawaii-oahu-island hawaii-oahu-island hawaii-oahu-island hawaii-oahu-islandhawaii-oahu-island hawaii-oahu-island

Nyyttäripiknik rannalla auringon laskiessa, SUP-lautailu keskellä yötä, buddhalainen temppeli puutarhassaan musta joutsen. Kymmenet aasialaiset hääparit poseeraamassa potrettikuviinsa,  snorklausretket ja metrin mittaiset sateenkaarikalat, delfiiniperhe hyppimässä ja sukeltelemassa muutaman metrin päässä omasta happinaamaristani, kilpikonna, johon ei saanut koskea. Uudet ystävät, erilaiset elämäntarinat. Loppumattomat rannat, upeat auringonlaskut ja valtava, turkoosi meri.

Päätimme Jannen kanssa palata muutaman vuoden sisään uudestaan ja tutkia sitten kaikki seitsemän muutakin saarta.

-Henriikka

Huom! Olin kurssilla ja matkalla EF:n kutsumana, enkä vastannut kustannuksista itse. Lue lisätietoa ja tilaa maksuton esite EF:n kielikursseista täältä. EF tarjoaa vähintään 4 viikon mittaisen kurssin varaajille lennot kaupan päälle Euroopan kohteisiin ja puoleen hintaan Euroopan ulkopuolelle, kun varaus tehdään viimeistään 28. lokakuuta.

4 kommenttia

 1. Veera 23.10.2016

  Voi morjes mitä kuvia! Ja kuulostaa aivan mahtavan ihanalta reissulta. Oih, olispa lentoliput Havaijille.

  Vastaa
  • Henriikka 24.11.2016

   Mun reissu oli kieltämättä aika timantti. Harvoinpa sitä lähtee Hawaijilla käymään. Jos vaan joskus tulee mahdollisuus, niin suosittelen lämpimästi :-)

   Vastaa
 2. Tiia 24.10.2016

  Voi ihana mitä kuvia ja tuon kuskin ja kisun silmät katsoivat suoraan sydämeen. <3

  Vastaa
  • Henriikka 24.11.2016

   Hahaha, hyvä, että ne löysi sunkin sydämen! Kiitos kovasti Tiia.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.