Miksi sillä on se valtava Leviksen T-paita?

_MG_2738 kopio

Ostin keväällä samanlaisen paidan, jollainen minulla oli L-koossa vuonna 2009. Aloimme sinä keväänä seurustella Jannen kanssa, ja hän piti tyylistäni yhtä vaatekappaletta lukuun ottamatta: ”Miksi sillä on se valtava Leviksen T-paita?

Olin aivan järkyttynyt, kun kuulin asiasta vasta muutama vuosi sen jälkeen. Sehän oli voimapaitani, joka kului lopulta puhki kaikesta käytöstä! Käytin sitä mahdollisimman paljon, sillä näytin sinä kaikkein parhaimmalta. Hyppäsin se päällä Kaivopuistossa benji-hypynkin.

Kuinka saattoi olla joku, joka ei ymmärtänyt rakasta paitaani? Hyvä että kuulin asiasta jälkikäteen. Olisin jättänyt Jannen kuin nallin kalliolle.

_MG_2753 kopio

Ilmeisesti tällaiset paidat ovat nyt jotenkin pop, sillä olen huomanut etenkin pääkaupunkiseudun nuorien poikien kulkevan näissä. Ostin itse tällä kertaa sopivankokoisen, vaikka harkitsen kyllä myös telttamallia.

Kotimatkalla Norjasta Suomeen pysähdyimme tien viereen jalkoja lepuuttamaan. Minulla oli kyseinen paita päälläni. Tunsin oloni voimaantuneeksi. Ja cooliksi! Ja jälkimmäistä tapahtuu tosi harvoin. Päätimme Hennan kanssa, että tunne pitää ikuistaa ja tien veressä on otettava mahdollisimman coolit kuvat meistä.

Poseerasimme niin Backstreet Boysien kuin Spaissareittenkin suosikkiasennoissa. Sen lisäksi kyykkäsimme slaavien lailla ja asettelimme kädet koleasti lanteille. So cool.

_MG_2736 kopio

Janne nauroi koko kuvaussessioiden ajan. Hän väitti, ettei valkoinen paitani tee minusta yhtään normaalia coolimpaa, ja että cool oloni ei näy tippaakaan ulospäin. En uskonut, vaan siristelimme silmiämme ja keikistelimme vielä enemmän. Hän repeili, kun yritimme matkia katalogimalleja ja onnistuneita katumuotikuvia.

Katsoin jälkikäteen kuvia muistikortilta. Aivan järkyttäviä. Niin uskomattoman epäaitoja ja kaikkea muuta kuin cooleja.

_MG_2755 kopio

Nämä neljä kuvaa ovat kuvien ottohetkien välistä, oikeita ja aitoja tilanteita. Kunnon hörötystä ja aitoa välittämistä. Hiukset vähän niin sun näin, nenä naurusta kurtussa.

Niin se vain on. Ei minusta coolia leivota. Ei edes tällä paidalla. Mutta tietäkää tekin, että olin todella cool sisältäpäin.

-Henriikka

2 kommenttia

 1. miija 6.7.2016

  Tää postaus pisti kyllä hymyn huulille! Ja hei, mun mielestä sä näytät kyllä tosi usein coolilta, myös toi Levis-paita päällä. :)

  Vastaa
  • Henriikka 22.9.2016

   Voi, miten ihana kuulla. Kiitos kovasti tästä päivän piristyksestä.

   Ja jes, Levis-paita jatkoon!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.