Hyi kondomipipot!

Yh, inhoan tiukkoja pipoja. Ja koska pääni on suuri (ihan oikeasti, L-kokoa), suurin osa pipoista on minulle niitä inhokkeja. Metsästän löysiä pipoja, joiden alla hiukset pysyvät kauniina, ilman kummallisia kulmia ja jotka keikkuvat rennosti mukana. Ja niitä on kyllä harvassa. Kaikki pipot tuntuvat olevan kummallisia trikoosukkia tai muita epämääräisiä sukkuloita, jotka jäävät törröttämään päälaelle, jättäen kärkeensä tyhjän pussukan. Nämä inhokkini ovat niitä kuuluisia kondomipipoja, korostettuja talkkaripipoja. Hiiteen sellaiset.

Olen löytänyt täydellisiä pipoja urheilukaupoista, mutta on niiden perässä saanutkin juosta. Päästäni on tipahdellut varmaan täi jos toinenkin, kun olen kokeillut eri pipoja kaupoissa vuoron perään.

a024e2f2068e4f9c2a9b5e31dd2b34f06401eba2c91df354468338cd21cbc8f7030e3a266d474a19b35afdb2692d7164ac8f6ccce2e3c854f89b3d421e161a58

Houston, we had a problem! Vaan ei enää. Kiitos vanhan harrastukseni ja siitä jääneen muiston, kuluneen koripallon. Turhan tiukat pipot menettävät turhan kimmoisuuteensa, kun sujautan niihin tunniksi, päiväksi tai pariksi kokonaisen koripallon. Jäljelle jää muotonsa menettänyt, täydellisen löllyrä piponkutale. Ei mitään kohti taivaita kurkottavia piposuikuloita.

korisjee (kopio)

 Millaisia pipotovereita te olette? Löytyykö isopäisiä kohtalonkavereita?

On ehkä kyseenalaista analysoida pipoja, kun pihalla on hellettä. Toisaalta kiristävä vanne pään ympärillä on vielä pahempi kesäkuumalla. Rentoa viikkoa.

– Henriikka

Kuvat: www.theyallhateus.com

14 kommenttia

 1. hansu 19.5.2014

  oooo!! täällä yksi isopäinen kohtalontoveri :-D kiitoksia siis vinkistä!

  Vastaa
 2. annip 19.5.2014

  Täällä löytyy tavallaan päinvastainen tapaus, oon nimittäin tosi pienipäinen:D
  Silti sama tuon kortsupipon suhteen – ei vaan toimi, pää näyttää tavallistakin pienemmältä.
  Löysät pipot on mukavia ja tuo mun kaipaamaa kokoa päähän

  Vastaa
  • Henriikka 26.5.2014

   Oivoi, siihen ongelmaan minulla ei tähän hätään ole antaa mitään vinkkejä. Tämä kun ei oikein toimi kuin pipojen suurentamiseen…

   Mutta kortsupipot ptyi.

   Kiitos kivasta kommentista!

   Vastaa
 3. Nonna 19.5.2014

  (Hih, pitkään olen blogiasi lueskellut mutta nyt varmaan vasta ensimmäisen kerran uskallan jotain hihkaistakkin…)

  Täällä toinen löysien pipojen metsästäjä! Tosin omalla kohdalla löysät pipot on vähän pakko, tukka kun on peppuun asti yltävinä rastoina :D haluan myös että pipo on löysä vielä rastatkin sisällä. Meitsin on ihan turha kuvitellakkaan löytävänsä kaupasta sopivaa pipoa, ne isoimmatkaan mallit kun eivät ole tarpeeksi isoja.
  Onneksi osaan itse virkata ja neuloa, saapahan edes jotain päähän :)

  Vastaa
  • Henriikka 26.5.2014

   No hihkaisehan ihmeessä toistekin. Niin ilahduttava sun kommentti nimittäin oli.

   Virkkaamalla ja neulomalla voi saada kyllä aikaa ihan helmiä. Se aloittaminen on aina vaan minulle niin suuri projekti. Mutta huikeeta, että siellä on tyyppejä, joille se ei taida olla mikään päänvaiva. Nostan hattua! Tai ehkäpä tässä tilanteessa pipoa.

   Vastaa
 4. Hennakaisa 19.5.2014

  Isopää täälläkin! Minulla on pyöräilykypärä, joka on xl-kokonen! Ja seki meinaa vähän kiristää, jos on päässä vaikka joku lettimuhkura. Ärsyttää melko paljon aina kirppiksillä, kun mitkään hatut ei mahdu päähän. Ja normaalipäisten ystävien lakkeja en ees kehtaa kokeilla, ellen halua aiheuttaa suurta hilpeyttä kanssaihmisissä. :)

  Vastaa
  • Henriikka 26.5.2014

   Tervetuloa kerhoon!

   No arvaahan. Mullakin on kypärä kokoa XL ja viime kerralla pyöräillessäni sekin tuntui ihan pieneltä. Tuli päänsärky ja kaikkea muuta epämukavaa. Voiko pää kasvaa vielä tässäkin iässä?? XXL-kypärä – here i come…

   Kiitos hauskasta kommentistasi.

   Vastaa
 5. Mira 19.5.2014

  Ihanaa että muutkin taistelee näin typerän ongelman kanssa. :-D Mäkin oon isopää ja pipojen etsiminen on ihan kamalaa touhua. Enpä vaan oo ikinä tullut ajatelleeksi venyttämistä. Koripalloa ei löydy mutta eiköhän siihen jotain keksi. :-D

  Vastaa
  • Henriikka 26.5.2014

   Meitä näyttäisi olevan monia. En olekaan yksin tällaisen ongelman kanssa!! Varmaan mikä muu pallo vaan käy, kunhan pipo pysyy siinä eikä sujahda pois. Kannattaa kokeilla.

   Vastaa
 6. Kaisa 20.5.2014

  Mun mielestä oleellista pipossa on se, että se on sopivan väljä eikä lässäytä hiuksia. Just tollanen mikä Keiralla on päässä. Rupesin käyttämään hattuja vasta sitten kun löysin itselleni sopivan löysän pipon. ”Hirveä lussukka!”, äitini kauhistui ja nauroi kun näki sen ekaa kertaa päässäni. Sanoin hänelle, että naura menemään, ei haittaa, ainakin minulla on kuohkeat hiukset. Ei mennyt montaa talvea niin hänellä oli jo oma lussukka päässänsä. Ihana toi kolmannen kuvan daamin myssy. Unelmalussukka. Mistäköhän se mahtaa olla..

  Vastaa
  • Henriikka 26.5.2014

   LUSSUKKA! Heeheheheee, huippua. Pitääpä alkaa käyttämään noin mainiota sanaa. Lussukat on hyvästä.

   Kiitos ilahdutuksesta!

   Vastaa
 7. Hosuli 21.5.2014

  Word. Hukkasin just pari kuukautta sitten täydellisen viininpunaisen myssyni, jota olin jopa jaksanut vähän korjailla vastikään. Snif nyyh. Ei auta kuin etsiä uus myssy ens syksynä.

  Vastaa
  • Henriikka 26.5.2014

   :–((

   Toivottavasti löydät jonkun vähintään yhtä lempparin syksyn tarjonnasta!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.