Minne katosi silmät?

IMG_4573 kopio 2

Olen vaaleahapsinen (talvella enemmän ja vähemmän harmaahapsinen) ja siksi olen aina ajatellut, että ripsiväri on ehdoton paha jokaiselle päivälle. Talvituuli ja epämääräiset sääolot ovat tehneet tänä vuonna silmilleni hallaa, eikä ripsaria ole tehnyt mieli levittää joka päivä. Niinpä muutama päivä sitten kokeilin jättää silmämeikin kokonaan pois.

Tätä tyyliähän on näkynyt jo pidemmän aikaa, mutta niihin kuviin verrattuna omissa silmissäni on vissi ero: muotikuvien ”meikkaamattomat ripset” näyttävät omiltani niinä hetkinä, kun olen onnistunut levittämään ripsivärin täydellisesti. Ripseni ovat ihan oikeasti värittömät, lyhyet ja mitättömät. Näissä kuvissa niitä on vaikea edes erottaa.

IMG_4602 kopio

Meikki tuntui kivalta. Raikkaalta ja huomattavan paljon vähemmän silmiä allergisoivalta. Fuksian sävy huulissa ja kulmakarvat toivat ilmettä naamaan. Näin jälkeen päin katsottuna kulmat olisivat voineet olla vaaleammatkin, vaikka sävy on aika lailla hiusjuuren mukainen.

Mutta nyt mielipiteitä sieltä suunnalta: näyttääkö tämä hyvältä vai ei? Millainen fiilis tulee moisesta naamasta? Olisi kyllä hyvä ryhdistäytyä meikkien kanssa, olen niiden kanssa aikamoinen tunari.

Perjaantaaaii, perjantaii, pitsaperjantai. Vinkkinä illalla ja huomiselle kerrottakoon, että Lauttasaaressa on käynnissä Minimumin ystävämyynnit. Tosi kivoja vaatteita, löysin eilen pari helmeä.

– Henriikka

Ps. Kaksi silmä-otsikkoa putkeen, rajua.

22 kommenttia

 1. tintsh 14.3.2014

  Hyvältä näyttää! Mulla ei ehkä toimis kun mun ripset on mustat. Mutta kauhean lyhyet ja muutenkin ei-niin-kivan näköiset ilman ripsaria. Mut sulla toi toimii musta just siks kun, niinku sanoit, niitä on vaikea erottaa. :)

  Vastaa
  • Henriikka 15.3.2014

   Mustat ja lyhyet ripset kuulostaa kieltämättä harvinaiselta kombolta. Mä uskon kyllä, että näyttäis hyvältä. Voi kuinka toivoisinkaan välillä jotain väriä näihin naaman haituviin.

   Ja kiitos!

   Vastaa
 2. ada 14.3.2014

  Siis ei oo todellista, oon just lähössä laivalle ja ajattelin ehkä 3 minuuttia ennen tän postauksen lukemista et pitäiskö tehä just tälläinen meikki, vahvoilla kulmakarvoilla ja huulipunalla! :D
  Mutta on ehdottomasti tosi elegantti ja ihana, mukavan ”karun” näköinen.

  Vastaa
  • Henriikka 15.3.2014

   Eikä! Meillä on joku yliluonnollinen connection ilmeisesti. Onnistuiko meikki? ”Karu” oli oikeesti aika sopiva sana kuvaamaan lookkia.

   Vastaa
 3. MKK 14.3.2014

  Sinä kyllä taidat näyttää hyvältä miten vain :) Mulla vaan tulee nyt hieman ahdistava olo meikistä ilman ripsaria, sillä sitä lookia tässä on tullut harrasteltua talven aikana kun kirjoituksiin ei jaksa laittaa kuin pakollisen ’rasvanaamanestokerroksen’.

  Vastaa
  • Henriikka 15.3.2014

   No mutta kiitos. Vaikka en aivan väitettäsi allekirjoitakaan.

   Ripsiväri on kyllä sellainen, että ilman sitä tuntee itsensä kovin alastomaksi. Tottumiskysymyksiähän nämä usein ovat, mutta etenkin talvenkalpeana tuntuu oudolta jättää se pois.

   Vastaa
 4. ninni 14.3.2014

  Ohhoh, huomioni kiinnittyi kyllä tällä kertaa enemmänkin tuohon ihanaan pörröpaitaan – mistä tuollaisia saa?

  Vastaa
  • Henriikka 15.3.2014

   Cubuksesta on tuo hankittu, viime sesonkia tosin jo. Ja itse asiassa en muistanut mainita, että on blogin kautta saatu. Pahoitteluni, jos siis sorruin tahattomasti piilomainontaan.

   Vastaa
 5. Nimetön 14.3.2014

  Haha en kestä, aina kun luen tuon otsikon niin päässä alkaa soida smg:n minne katosi päivät mutta vain versiona minne katosi SILMÄT..

  Vastaa
  • Henriikka 15.3.2014

   Se oli salainen tarkoitukseni ;–)

   Lähinnä mä jäin kuitenkin miettimään, kuinka usein sä tällä sivulla käyt, kun kirjoitat ”AINA kun luen tuon otsikon…”

   Vastaa
 6. Anniina 15.3.2014

  Hyvältä näyttää! Mulla on juurikin sama tilanne ripsien kanssa, mutta viime aikoina ripsariton look on alkanut tuntua raikkaalta. (Riippuen tietysti millainen hius- ja naamapäivä on muuten.) Sanoin äidilleni että näytän nykyään tismalleen samalta kuin kaikki muutkin tytöt meidän yliopistolla: ponnari, rillit ja meikitön naama. Äiti sanoi että se on aikuistumista. Tiedä siitä, sanoisin ehkä että laiskuutta :D

  Vastaa
  • Henriikka 16.3.2014

   Hahaha, taidat kieltämättä olla enemmän oikeassa kuin äitisi. Toisaalta, laiskuus ja aikuisuus on molemmat ihan hyviä vaihtoehtoja sitten kuitenkin.

   Vastaa
 7. Alina 15.3.2014

  Toimii ihan sairaan hyvin!!!!!!!!!!! Love it.

  Vastaa
  • Henriikka 16.3.2014

   No mutta hyvä. Taidan uskaltautua ulos muulloinkin silmättömänä.

   Vastaa
 8. Anni 16.3.2014

  Hei, tämähän ei aiheeseen millään tavoin liity, mutta haluaisin lähettää jannelle terveiset, häntä ja muita ihmeitä olin eilen kuulemassa. Kiva keikka ja loistavat välispiikit!:)

  Vastaa
  • Henriikka 16.3.2014

   Kiitos Anni. Välitän terveiset heti, kun rakas mies muutaman tunnin päästä vihdoin taas saapuu reissuiltaan.

   Vastaa
 9. Laura 16.3.2014

  Ihana look!! Pakko kysyä, että mitä huulipunaa käytät? Toimii mielestäni nimittäin älyttömän hyvin :)

  Vastaa
  • Henriikka 17.3.2014

   Heippahei, kiitos kovasti.

   Yleensä käytän Macin ja Make Up Storen huulipunia, mutta näissä kuvissa on itse asiassa Avonin fuksiansävyistä punaa.

   Vastaa
 10. ee 16.3.2014

  no kivan raikkaaltahan tuo näyttää !
  itse harrastin viime kesänä samaa siitepölyallergian vuoksi ja nyt taas silmätulehduksen takia, heh.

  ihanalta näyttää huulipunasi :- )

  Vastaa
  • Henriikka 17.3.2014

   Uijui, silmätulehdus on kyllä ikävä kaveri. Samoin allergia. Onneksi se ripsari ei ole niin välttämätön.

   Kiitos paljon ee.

   Vastaa
 11. Anniina 20.3.2014

  Hyvältä näyttää. Mä en ole jaksanut meikata vähään aikaan ollenkaan. Ehkä kerran viikossa laitan ripsaria, mutta kaikki meikkivoiteet ja puuterit on ollut yli puol vuotta pannassa, kun mulla on parin tunnin päästä meikkaamisesta ihan karmea naama! (Siis sellanen öljynen mutta pintakuiva hyi). Jotenkin oon alkanut ajatella, että mitä varten niitten ripsien pitäis olla mustat, jos ne ei oo? Tää on paljon sanottu, kun se ripsari oli ennen aivan must-juttu! Ei voinut mennä kouluun ilman sitä, korkeintaan lenkille. :D

  Vastaa
  • Henriikka 25.3.2014

   ”Olleenkaan”, se on kyllä aika upeaa, että uskaltaa. Itsekin vedän kesällä pitkälle ilman meikkiä, mutta talven jälkeinen kalpea iho kaipaa kyllä jotain tököttiä päälle. Öljynen mutta pintakuva on kyllä paha kombo, itsellänikin on tällä hetkellä juuri sellainen.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.