Absurdein saamani elämänohje

Vietän parhaillaan parahinta mökkiaikaa Kuhmon korvessa. Luin äsken Trans-Siperian reissumme aikana kirjoittamiani muistiinpanoja. Paljon oli höttöisiä ajatuksia, joitain runonpätkiä, vähän järkevääkin tekstiä. Mutta eräs kohta pomppasi kaiken joukosta kuitenkin niin selkeästi esille, nimittäin isältäni saamani elämänohje, jonka hän lausui mietteliäästi paikoitellen nykivänkin junan kyydissä:

”Jokaisen ihmisen pitäisi vuosi ajaa elämässään sa3 -venäläisellä automaattikytkimellä. Se auttaisi muuhunkin – ennakoitiin ja rauhallisuuteen.”

Juuri mitään en hänen sanoistaan ymmärtänyt, enkä ymmärrä nytkään. Mutta sen tiedän, että isäni on viisas mies, joten on se uskottava. Teidänkin kannattaa.

-Henriikka

1 kommentti

 1. Kesäheinä 17.7.2018

  Moikka Henriikka!

  Kiitos taas elämäniloa pursuavasta kirjoituksesta, sun perhe on kyllä aika ihana!

  Ei liity asiaan, mutta lueskelin sun vanhaa kirppiskulttuurin muutokseen liittyvää postausta ja tunsin piston sydämessä. Vaatekaappi on sekalainen ja täynnä turhaa, vieraalta tuntuvaa vaatetta.
  Muutto omaan kotiin siintää edessä ja olisin enemmän ku kiitollinen vinkkivitosista, miten saisin oman tuntuisen vaatekaapin mielellään mahdollisimman ekologisesti.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.