Tuulta purjeisiin

Päälläni näkee harvoin värillisiä housuja. Tai no onhan farkkukin sinänsä värillistä, mutta oikeasti räikeämpää vain silloin tällöin. Olen enemmän sellainen persoonallinen-yläosa-pukeutuja. Mummini perintönä olen kuitenkin saanut joitain väriläiskiä pöksyvalikoimaani ja tällä kertaa jalkaan valikoituivat turkoosit yksilöt. Olin nimennyt tämän jutun luonnoksiin nimellä ”jättihousut”, ja sitä nämä housut ehkä vähän ovatkin. Kävellessäni Helsingin tuulisia katuja pitkin, tulin erittäin tietoiseksi siitä, että lahkeissa on varaa lepattaa. 

Ja koska minua ei harvase päivä näe räikeissä pöksyissä, en myöskään osaa kovinkaan nokkelasti yhdistellä niitä. Ehkä musta pitkähihainen ei ollut aivan se huikein osaamiseni, mutta päätin sen riittävän tällä kertaa. Sitä paitsi asu on yleensä aina astetta parempi, kun muistaa huulipunan, ja sitä osaan (vähintään omasta mielestäni) yhdistellä. Kengille ei jäänyt montaakaan vaihtoehtoa, kun huomasin lahkeiden olevan leveyden lisäksi myös sen verran pitkät, että joutuisin varvistelemaan matalissa. 
Täytyy myöntää, että tässä asussa olin yhtä kotonani, kuin Espoon Barona-areenalla Bluesin pelissä. Eli hyvin vähän. Tuskin ihan heti lähden samoissa vermeissä kuljeskelemaan. Joskus on kuitenkin ehkä hyvä tuntea olonsa lepattavaksi kangaskasaksi, kasvattavaa tai jotain. 
Varasin muuten kirppispöydän! (Ehkä alitajunnassa harkitsen näiden pöksyjen myymistä)
 Olen hyvissä ajoin, nimittäin päivämäärä on su 12.8, 
paikkana tietysti tuttuakin tutumpi Valtterin kirpputori.
-Henriikka 
housut/mummin vanhat, kengät/Bianco, paita ja kaulakello/Gina Tricot

16 kommenttia

 1. Maija 14.7.2012

  Jos myyt nuo housut, niin mun täytyy harkita Helsinkiin suuntaamista! Nuo istuisivat mun tyyliini nimittäin täydellisesti porkkanamallisina, eli kapeampi lahkeisina :-D

  Okei, mahtuminen voi olla turha toivo, olet niin pienikokoinen! Mutta aina saa haaveilla, toivottavasti joskus tulisi samantyyliset vastaan, sain nyt vision siitä miten kivalta tuommoiset housut näyttäisi syksyisin kivan neuleen kanssa.

  Ps. blogisi on aivan paras!

  Vastaa
  • Henriikka 16.7.2012

   Meinasitko ryhtyä oikein ompelijaksi? Ja en minä niin kovin pieni ole, takamus löytyy kyllä vain. Tervetuloa tsekkaamaan kirppispöytä ja onnea täydellisten syksypöksyjen metsästykseen.

   Ja kiitos !

   Vastaa
 2. Hosuli 14.7.2012

  Musta nuo housut on supermahtavat!

  Vastaa
  • Henriikka 16.7.2012

   Ehkä olen onnistunut hämäämään kuvissa? Haha, ehkä harkitsen niiden myymistä vielä toistamiseen.

   Vastaa
 3. Anonymous 14.7.2012

  Kui siistit! :–D Oooo työt loppuu juuri tona päivänä tältä kesältä, pitäisköhän piipahtaa ;)

  Vastaa
 4. Anonymous 14.7.2012

  Älä vaan luovu noista pöksyistä! Näyttää niin hyvältä. Ei ehkä tuulisen päivän housut, mutta jonkun päivän kuitenkin.

  Vastaa
  • Henriikka 16.7.2012

   Ja ehkä mun ei pitäisikään edes sen vuoksi, että ne ovat mummin vanhat. Kyllä minä niistä vielä luon turvalliset ja luonnolliset.

   Vastaa
 5. Anonymous 14.7.2012

  Ehkä yks parhaimmista asuista mitä oon sun päällä nähnyt, vau. Ja meikki sekä hiukset passaa paremmin kuin hyvin tähän kokonaisuuteen. Oot ihana, kiitos että pidät blogia ja uskallat myös täällä ylittää itsesi ja kokeilla uutta omien mukavuusrajojen ulkopuoleltakin! Hyvää kesää :) T. I-M

  Vastaa
  • Henriikka 16.7.2012

   Vau, toihan on jo aika paljon sanottu. Kiiitos! Mukavuusrajojen ulkopuolella sitä useimmiten saavuttaa enemmän, siksi vähän pompin rajoilla. Kiitos kommentista ja kuin myös ihanaa kesää!

   Vastaa
  • Salla 16.7.2012

   Mä komppaan tätä myös: noi housut on hienointa, mitä olen pitkään aikaan nähnyt. Yksinkertaisempi yhdistely toimii eikä alleviivaa liikaa!

   Vastaa
  • Henriikka 19.7.2012

   No HYVÄ. Sitten en taida luopua näistä, vaan vaihtoehtoisesti odotella vaan vähän vähemmän tuulisia päiviä.

   Vastaa
 6. Hilla-Marja 16.7.2012

  Joo, elä suotta luovu noista. Plussaa mummusta, siitä miten ne mätsää sun silmiin ja huulipuna korostaa molempia ja vielä siitäki mite kivasti ne istuu vyötäröltä. Bueno! +ihana kello.

  Vastaa
  • Henriikka 19.7.2012

   Selvä. Päätös tehty, annan housuille vielä uusia mahdollisuuksia. ainakin yhden. Mietin hetken, että oliko mulla tosiaan ranteessa kello tässä asussa, hivenen hitaasti toimi ahaa-elämys: siis kaulakello! Kiitos!

   Vastaa
 7. melbel 17.7.2012

  hoho, kirppiksellä nähdään ! oon ittekin myymässä mut voisin tulla tekee sun pöydän luo pienen retken : )

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.