Kihlajaiset sopivasti ennen helluntaita.

Loppuviikon vilinä on imaissut minut mukaansa, ja vihdoin saan dataushetkeni. Pikkusisar jo viestittää: ”mikset päivitä?” Eilinen meni viimeisten konkreettisten koulutuntien parissa, jonka jälkeen säntäsin OVVN-kaupan ystävämyynteihin, UFF:in europäiville ja Fidan kanta-asiakasviikoille. Tämän materiaalisen rundin jälkeen suuntasin teillekin tutun ystäväni luokse avaamaan hänen rastojaan (mm), näin parin vuoden takaisen Taiwanin reissun possea nostalgisissa merkeissä ja 01.00 pamahti Virgin Oilin katto, kun Karri Koira ja Ruudolf laittoivat parastaan. Koomista karismaa, nämä kaksi sanaa taitavat kiteyttää tämän kaksikon typerännerokkaan keikkaelämyksen. Tänään muutaman tunnin yöunien jälkeen vietin pitkän ja ihanan päivän Arabian Katufestivaaleilla, kunnes illaksi suuntasimme rakkaiden ystävien kihlajaisiin. Huh.
Niin kuin arvata saattaa, kuvissa näkyvä asu tahditti kihlajaistunnelmaa. Ja niin kuin arvata saattaa, tuntuu taas kerran typerältä keskittyä omiin rättivalintoihinsa hah, kun juhlien keskiössä on kahden ihmisen välinen rakkaus. 
Tämä maalauksellinen kuviomekko on sellainen, jonka voin laittaa hyvin arkeen tai juhlaan. Ostin sen alunperin New Yorkin matkaa varten. Janne oli lentänyt Amerikkaan jo kolme viikkoa minua aiemmin. Ostin mekon sen vuoksi, että voisin vaihtaa sen koneessa ja olla hienona lentokentällä, kun näemme pitkästä aikaa. Laitoin koneeseen oikein korkokengätkin, jotta suunnitelma olisi täydellinen. Kun saavuin keskiyöllä Nykiin, oli yli 10 tunnin lento kuihduttanut pienimmätkin kauneuden rippeet sielustani, ja raahauduin koneesta pois päälläni löysät farkut, college, korkkarit ja sukat. Se siitä romanttisuudesta sitten.
Maksimekon kanssa valitsin tälle illalle vaaleanruskeat remminahkakengät. Helpot kävellä, helpot tanssia. Ja sitten kaksi tyypillistä valintaa: kirkkaanoranssi huulipuna ja nuttura. Näiden kahden kohdalla taidattekin jo pikkuhiljaa haukotella? ”Hei olen Henriikka, olen se nuttarabloggaaja.”
Kesä tuntui tänään ilmassa ja vatsanpohjassa ja kenkien alla. Ei kauaakaan, kun sen saa tuntea jo paljaiden jalkojen alla. Haaveilin kesäjuhlista ja kerrostalojen väliin jäävän sisäpihan salaisista lavatansseista. Päivä oli kertakaikkisen täydellinen. 
Nyt kolisee juna, joka kuljettaa kohti Tamperetta. Tampere, kohtele hyvin. Kohtele kesäisesti.
-Henriikka
mekko/Monki, kengät/Bronx, huulipuna/Make Up Store -Dare

18 kommenttia

 1. Anonymous 19.5.2013

  Tampere on hyvä:)

  Vastaa
 2. Anonymous 19.5.2013

  mä haluan ton mekon….

  Vastaa
  • Henriikka 29.5.2013

   Etpäs saa lällälläää, se on mun rakkausmekko.

   Vastaa
 3. Ellu-Kana 19.5.2013

  Todella uppee mekko, käy sulle hyvin :)

  Vastaa
  • Henriikka 29.5.2013

   Kiitos sulle. Sä jaksat aina mua niin piristää.

   Vastaa
 4. Naava 19.5.2013

  ihana mekko ja ei nutturaan ja huulipunaan voi kyllästyä :)

  Vastaa
  • Henriikka 29.5.2013

   Minä en kyllä kyllästykään, mutta hyvä ettei ihan kaikki muutkaan hih.

   Vastaa
 5. Nnu 19.5.2013

  Tampere on just paras! Niin ja eihän nutturassa mitään vikaa ole. Ainahan sitä voi todeta olevansa Mymmelin sielunsisko :D

  Vastaa
  • Henriikka 29.5.2013

   Tampere on paras, lukuun ottamatta keskustan kaupunkisuunnittelua.

   – Minä olen mymmelin sielunsisko, toden totta. Mahtavaa.

   Vastaa
 6. Milena 19.5.2013

  nutturabloggaaja! :D

  Vastaa
 7. Anonymous 20.5.2013

  Aika makee blogi. Ois cool kuulla sun ja Jannen rakkaustarina! Oih :)

  Vastaa
  • Henriikka 29.5.2013

   Hello ja kiitos kovasti. Kokonaista rakkaustarinaa et saa kuulla, mutta tässä tiivistetysti:

   Tapasimme 2007 Ryttylässä taideleirillä, samassa break dance -pajassa. Katsoin, että onpa siinä iloinen ja hassu hippi. Parin vuoden päästä aloimme seurustella ja nyt elämme onnellista yhteiseloa.

   Vastaa
 8. Anonymous 20.5.2013

  katselen sun ihania nutturoita erittäin mielelläni, en haukotellen!

  Vastaa
 9. Anonymous 21.5.2013

  Bongasin sut Karrin keikalla!

  Vastaa
 10. Henriikka 29.5.2013

  Oijjjoi olin varmaan aivan kuutamolla. Olin äärettömän väsynyt (tavallisesti menen viimeistään klo 24 nukkamaan). Mutta hyvä bongaus.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.