Pizzan syömisen voittaa vain sen syöminen luistimet jalassa.

IMG_5423 (kopio)

Yhteistyössä Bellablogit ja Dr Oetker

Tiedän, että moni lukee tätä tekstiä ajatellen, ettei sitten kuitenkaan ehtinyt luistelemaan tänä talvena. Mutta voin kertoa, että vielä ehtii. Olin viettämässä perjantai-iltaa Rautatientorin jääpuistossa mahtavien muijien kanssa, Dr Oetkerin pop up -pizzabaarin avajaisissa. Pizzabaari on avoinna jääpuistossa koko ensi viikon, mikä on vallan hyvä syy vetää luistimet jalkaan.

Itse en suinkaan ollut jäällä ensimmäistä kertaa tänä talvena. Löysin luistelun riemun pari vuotta sitten uudestaan ja ehdin tämänvuotisen talvipätkän aikana kuluttaa teriä muutamaan otteeseen. Ilo loppui lyhyeen, mutta perjantaina oli taas ihanaa viipottaa ystävien kanssa luistimilla. Olimme kuin pienet penskat, kun nauraa käkätimme jäällä. Fiilis, täysi kymppi.

DSC_0169 (kopio)IMG_5280 (kopio) IMG_5306 (kopio) OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_5343 (kopio) IMG_5345 (kopio)IMG_5549 (kopio)IMG_5450 (kopio)IMG_5463 (kopio)

Pop up -baari tarjoilee viikon ajan uutta Rustica-pizzaa. Meidän neljän hengen sakki tuli kylläiseksi jo kahdesta pizzasta ja parhaat arvosanat sai neljän juuston pyörylä kera valkkarin. Talvi jäi tänä vuonna niin lyhyenlännäksi, että parasta oli kuitenkin vain istua talvipäivää ystävien kanssa luistimet jalassa huopiin kääriytyneenä, kun italialainen musiikki soi ja ilta pimeni. Tuntui kerrankin talvelta, joskin hämmentävän italialaiselta sellaiselta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_5419 (kopio)IMG_5469 (kopio)IMG_5514 (kopio)IMG_5430 (kopio)IMG_5551 (kopio) IMG_5560 (kopio) IMG_5563 (kopio)

Pizzabaari on auki tulevan viikon, 15.-23.maaliskuuta. Aion itse päättää luistelukauden jääpuistossa vielä kertapyrähdyksellä.

Ma-Pe klo 11-21 (huom! perjantaina DJ soittaa klo 18-21)
La klo 10-21
Su klo 10-18 (pizzeria auki klo 19)

Pizzaa saa toki tulla syömään ilman luisteluakin, mutta jäälle tahtoville lysti kustantaa 6 euroa aikuisilta ja 4 euroa alle 18-vuotiaat ja aleryhmäläisiltä (opiskelijat sun muut). Oman pizzahetken jääpuistossa tai muualla ikuistaneet voivat myös kuitata kuvallaan matkan Italiaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mites tämä viimeinen kuva? Kuvatekstinä ”kaikki lysti loppuu aikanaan”. Olen nauraa hekottanut kuvalle niin paljon ja etenkin sille, että kuvan ottohetkellä taisimme kaikki yliarvioida taitomme yrittäessämme epämääräistä yhden jalan poseerausta.

Haastan kaikki luistelemaan sen mahdollisesti talven ensimmäisen ja ehkä viimeisen kerran pizzan parissa ensi viikolla. Helsingin kahvilakerho, teidät on haastettu eritoten. Pizzan syömisen voittaa vain sen syöminen luistimet jalassa.

– Henriikka

Kuvat lisäkseni: Minttu, Elsa, Mimmi ja siskoni Roosaliina.

14 kommenttia

 1. roosaliina 16.3.2014

  Uijui. Miten kivaa olikaan! Viimeinen kuva on paras hahahaha. Mun ruusut alkaa kuihtua ikkunalaudalla…

  Vastaa
  • Henriikka 17.3.2014

   Hahaha. Mua naurattaa se aivan joka kerta. Eeva löysi just jäältä tonnin setelin.

   Vastaa
 2. Naava 16.3.2014

  Olispa kiva jos tollaseen pääsis. Täältä perämetsästä et löydä jäätä kuin luonnosta ja pitsaa pakastealtaasta. Enkä oo kerenny luistelemaankaa enkä hiihtämää. No ehkä tähän ei kuole. Ensitalvea odotellessa.

  Vastaa
  • Henriikka 17.3.2014

   No mutta jää luonnossa ja pitsa pakastealtaassa on aiak hyvä kombo, right?

   Vastaa
 3. ida 16.3.2014

  Apua, nauran tolle vikalle kuvalle niin paljon. Sunnuntain piristys!!

  Vastaa
  • Henriikka 17.3.2014

   Niin minäkin. Melkein pissat housuun, kun näin sen ensi kerran.

   Vastaa
 4. Jemina 16.3.2014

  apua riittääkö jos vaan mennään syömään pitsaa?

  Vastaa
  • Henriikka 16.3.2014

   Ksssssss….. en ole aivan varma. Luulisi teidän arvostavan jotain yhtä ihanaa kun luistelu.

   Ps. No okei, pitsa riittää.

   Vastaa
 5. Aivan mainio tuo viimeinen otos! Oikealla hetkellä napattu. :D Kivalle näyttää tapahtuma perjantai-iltanakin!

  Vastaa
  • Henriikka 17.3.2014

   Suuret propsit Mintulle, joka nappasi tilanteesta kopin. Kiva tapahtuma, todella.

   Vastaa
 6. Eva 16.3.2014

  Cute photos!

  Vastaa
 7. säppä 18.3.2014

  Mun on jo niin monena talvena pitäny raahata itteni just tuonne jäälle kompuroimaan, mutta enpä oo saanu aikaseks! Ekan kerran moneen vuoteen luistelin tänä talvena Espanjassa – aika säälittävää :D Ens talvena toivottavasti tuolla, näyttää niin kivalta! :)

  Vastaa
  • Henriikka 19.3.2014

   No sama täällä. En ole koskaan saanut aikaiseksi mennä, mutta nyt oli hyvä syy ja niin kivaa. Olen fiilistelly tuota koko jääpuisto-ideaa ihan alusta lähtien.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.