Levikset ja JellyBellyjä

Nyt on hip hop -buudille hyvä paikka asustaa. Leviksen löysät haalaripökät luovat turvalliset puitteet elolle ja ololle. Hauska että Levis revittelee pöksyillään: henkseleitä, kummallisia kuoseja ja hassuja halkioita. Olalla kulkee herttainen laukku, joka on Tampereen Yesterday-putiikin antia. Janneni osti sen itselleen, mutta se mikä on hänen, on myös minun.
Ja tiedättekö JellyBellyt eli JellyBeanit? Pieniä pyöreitä karkkeja, jotka maistuu oikeesti eri mauille: voipopkorni, vihreä tee, tummasuklaa, mansikkajuustokakku (Kaneli hyi). Jos meille tulee lähipäivinä kylään, niin saa niitä mahan täydeltä.
Henriikka

Kategoriat: oma tyyli 13 kommenttia

Levikset ja JellyBellyjä

13 kommenttia

 • Irina sanoo:

  jellybellyt on ihania!!
  vähän riskillä niitä joutuu syömään kun ei koskaan tiedä minkä makunen karkki sieltä tulee, oma henkilökohtainen inhokki on kirsikka ja sen pelossa vältän kaikkia punasia yksilöitä.

 • Henriikka sanoo:

  HYI JA JOO toinen paha punainen on toi CINNAMON. aivan vihree. vihree tee on kanssa aik kyseenalainen.

 • Irina sanoo:

  yök, cinnamon. aika tujuja karkkeja.
  tulee vähän mieleen ne joka maun rakeet mitä pottereissa on! onneks näitten mukana tulee kyl usein kuvat ni voi vähän seuraa et mitä pistää suuhunsa.

 • Henriikka sanoo:

  oho mun piti muuten kirjoittaa ”CINNAMON. aivan hirvee”, mut kirjoitinki vihree. nehän on kuitenkin punaisia.

  Joo ja hauskoja on ne reseptit et kuinka luoda jotain muita makuja, kun laittaa monia makuja samaan aikaan suuhun.

 • Anonymous sanoo:

  mistä niitä jellybeaneja oikeen saa!

 • Henriikka sanoo:

  No suoraan sanottuna tuskin Suomesta monestakaan paikkaa. Stockmannien ruokakaupoista mahdollisesti. Jenkeissä niitä myydään halvalla ja sitten monessa muussa maassa myöskin.

 • memmimy sanoo:

  Mistä tuollaisia housuja saa, tahtoooo! :–D

  • Henriikka sanoo:

   Oi miten sinä tänne vanhoihin arkistoihin eksyit! Hauskaa. Itse ostin nuo Levikset Taiwanista, Leviksen myymälästä. Suomen myymälöiden annista en osaa sanoa, pahoitteluni!

 • memmimy sanoo:

  Ah ja voih, pitää siis lähtemäni Taiwaniin housujen toivossa. :–) On niin mainio blogi että aloitin lukemaan ihan alusta asti! Ja jos saa toiveen esittää niin jos ikinäkoskaan jostain tuntemattomasta syystä tahdot luopua näistä pöksyistä tai siitä suuremmoisesta Mikki Hiiri takista niin muista minua, pliiips! :–D

  • Henriikka sanoo:

   hihehoi on onnenpäiväsi! aijon siitä mikkitakista nimittäin luopua hmmm! Mites diilaillaan? Voin laittaa postipakettia kun hinnasta sovitaan. Olisin juurikin vienyt sen muotibloggaajien kirppikselle. Mitäs tarjoot? Haha.

 • memmimy sanoo:

  OIKEESTI!? Voi hitsinpimpulat!! Oon nyt niin onnenmykkyröissä etten osaa mitään tarjota :–D Millä hinnalla se olis irronnut tuolta bloggaajien kirpparilta? Vaivanpalkkana voin vähän siitä korottaa sitten postarit sun muuta. Jee!

  • Henriikka sanoo:

   Hohoho. No tiedätkös, kyllä mä oon ajatellut siitä kymppiä pyytää. Kuulostaako karsealta? Plus postarit. Se on sitten oikeasti iso takki, ihana myöskin! Tuotaaa mun täytyy vielä käydä vintiltä tarkistaa, ettei se varmasti ole kadonnut mihinkään.

  • memmimy sanoo:

   Juurikin sopiva, ei ollenkaan karsea hinta! Paljonkohan ne postit mahtaisi olla, osaatko sanoa? Laitan sulle vaikka sähköpostia tuohon aamukahvilla-postiin niin vaihdellaan tilinumerot ja osoitteet. Ja takki on kiva kun on iso, tykkään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.