Kalapuikot

 Long time, no see. Oon hiihdelly Suomen länsirannikolla ihan tuulispäänä ja vietellyt viimeisiä lomapäiviä. Vasta keskiviikkona palaan takaisin koulunpenkkiin, mutta huomen takaisin kotiin. Reissuista myöhemmin, koska nyt haluan laittaa muutaman veikeän kuvan viimeviikkoisen löllön loma-aamun tunnelmista.

Saimme häälahjaksi kesällä pitkän haaveilumme jälkeen Mustaschmemon -hervottovan viiksimuistipelin. Muistipelithän on iha mielettömiä, eikö vaan? Tiedän, että viikset on so-last-season tai ainaki so-last-month, kun Movemberkin meni. Mutta minä se tykkään viiksistä, vaikka itselläni ei kasva kuin maitoviikset. Saan niistä kuitenkin pelin tiimellyksessä haaveilla.

Janne aloitti pelin rohkeasti. Olimme lätkineet muistipalat mukaviin riveihin, vaikkakin hieman epämatemaattisesti, sillä yksi jäi kyyhöttämään ypöyksin omaan riviinsä. Olin varma voitostani.

Mutta Janne sai ensimmäisen parin! Mitä tämä on. Onneksi oli aikas rumat ja liian tuuheat. Söpöt viiksenpuolikkaat jäivät odottelemaan mamiaan.

Peli oli tasaista. Janne nappasi irlantilaisen oranssit ja oksettavat viikset ja minä sain kokoelmiini kunnon harvat amikset. Ootteko samaa mieltä, että noi yllä olevat amikset istuu aika hyvin? To villapaita vielä, ai että mikä kombo.

Jannen viiksihymy ei hyytynyt, sillä tahti oli railakas. Myhäilin omien pappa-karvakasani takana ja luotin teoriaani. Vaistoni on pelannut muistipeleissä hiljaisesta alusta huolimatta. Mulla oli henkinen yliote.

Mutta kuinka kävi! Miten on mahdollista, että noin karseilla viiksillä Janne siloittelee voittonsa? Sain ehkä kolmasosan siitä mitä hän. Kertatuuria. Ensi kerralla pieksen. Janne piehtaroi voitonriemuissaan, minä heittelin viiksiä. Olen maailman surkein häviäjä. Tai ehkä toiseksi, sillä ystäväni Olga on surkein.

Vaikka olinkin suruni syövereissä, sain kerättyä itseni ja valitsimme kaikkein kauneimmat ja ne kaikista ällöttävimmät viikset. Onko mitään söpömpää kuin nuo valkoiset haivenent? Ja mitään kamalampaa kuin nuo oikeanpuoleiset kuvotukset?

Tähän suruvirteen loppuu tämänpäiväinen selontekoni. Iloisesti taas huomenna.
yours sincerely: Henriikka
Ps. Jos joku nyt halajaa tälläistä herttaista viiksipeliä, niin tilauksen voi tehdä täältä.
Kategoriat: random 22 kommenttia

Kalapuikot

22 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.