Keittiön soma

Anopin huikeat synttärijuhlat on juhlittu ilolla ja riemulla! Sen kunniaksi yksityiskohta keittiöstämme, jonka olemme ihanalta anopilta saaneet. Viime jouluna yhdestä lahjapaketista paljastui soma patalappu: tuttavan tekemä, itse virkkaama. Legendaarinen lakritsimies. Nyt se koristaapi keittiötämme ja on myös hyötykäytössä useasti. Jos joku taitava virkkaaja löytyy, niin ehkä näistä kuvista saa mallin. Minä kun en noista pylväistä ja pylpyröistä ymmärrä.
Huomenna on turha odotella juttua, sillä tein päätöksen pyhittää sunnuntait muulle: väsäämiselle, maalaamiselle, ystäville, aamupalalle, pitkille kävelylenkeille ja ”oikealle maailmalle”. Tietysti muutoksia saattaa tulla, mutta tällä hetkellä tuntuisi hyvältä pitää yksi päivä ilman nördää, dataa, koneilua. Ehkä sitten jaksaisin yhä paremmin panostaa sisältöön ja innostua tästä jutusta. En siis tarkoita, etten nyt innostuisi, mutta haluan olla vastedeskin. Tähän juttuun haluan panostaa, yrittää parhaani. Kiitokset siitä teille, että jaksatte ain tsempata. Good, good good. And goodnight.
Henriikka
Kategoriat: ruoka ja juoma, sisustus 27 kommenttia

Keittiön soma

27 kommenttia

 • Anonymous sanoo:

  varsin mainio on suunnitelmasi, enjoy your sunday, toivon!

  oikeastaan tulin tähän aiheeseen liittymättömästi kertomaan että ihailen kovasti miten luonnonblondina saat silmäsi näyttämään niin kadehdittavan kauniilta (no kai ne nyt on luonnostaankin kauniit… mutta ymmärrät ehkä!) ja ilahtuisin paljon jos joskus viitsisit jonkun silmämeikki postauksen tehdä tai ehkä jonkun omantyylisesi ohjeen linkittää

  ps. ja hieman olen kateellinen myös tuosta pannunalusesta, mainio sekin

  • Henriikka sanoo:

   Hei kiitos, oon todella iloinen ettei sunnuntai-vapaaseeni suhtauduttukaan negatiivisesti, niinkuin ehkä hitusen verran pelkäsin.

   Ja hei, ei olis mahdoton ajatus tuo silmämeikki juttu. En tosin ole todellakaan mikään meikki-ammattilainen, mutta ehkäpä siinä voisikin piillä sen jutun idea! Kiitos vinkistä. Ne ovat ain tervetulleita.

 • ida sanoo:

  Niin siisti pannunalunen !

 • Milla sanoo:

  Vau! Ihan superhieno!!

 • Korvistyttö sanoo:

  EI VITSI ihan ältsin makee! idea on hullun söpö mut lisäksi toi on todella siististi virkattu, osaisinpa minäkin. kivaa koneetonta sunnuntaita! :o)

  • Henriikka sanoo:

   Joo, kunpa itsekin osaisin virkata noin kaunista jälkeä,ooooh. Ja koneeton sunnuntai oli aivan ihana, kevät on niin ihana. Ja kaikki. Voh.

 • Anonymous sanoo:

  vitsi kuin siisti!! jos ois ohje nii varmasti tekisin myös itselleni!:)

 • Anonymous sanoo:

  Siis anoppi anto teille keittiön? ”…keittiöstämme, jonka olemme ihanalta anopilta saaneet.” :D

 • nik sanoo:

  Hello! I just found your blog and I think it’s AMAZING! The pics are great and I can see that You really like what you do here! I love people with great ideas, like you!
  Your blog is inspiring! I will follow you!
  xoxo

  http://nikandpic.blogspot.com/

  • Henriikka sanoo:

   Hi Nik!

   It’s so great to get foreign readers also. You’re more than warmly welcome. I visited your blog and it was really great!

 • Maria sanoo:

  Eikä! Ihan superhieno ja hyperuniikki pannunalunen! Jos kukaan keksii tälle kaavoja ja ohjeita, niin älkää pidelkö kynttilää vakan alla vaan pistäkää ohje jakoon! Oh, perinteinen lakumies on joutunut niin monesti syytetyn penkille uhanalaiseksi yksilöksi, että se ansaitsee nyt kaiken mahdollisen kunnioituksen osakseen ;) Ihana !

  • Henriikka sanoo:

   Haahaha, itsekin oon kyllä naureskellut, että oonko mä nyt rasisti tän pannunaluseni kanssa. Mutta en nyt kai todella! En ainakaan halua olla.

   Ja onneksesi voin kertoa, että ohjeen on joku ihana linkittänyt tuohon ylemmäs.

 • Plami sanoo:

  This is so adorable <3

  XoXo
  Plami

  http://www.fashionthrill.com/

 • Nyrha sanoo:

  Aian superihana!

 • Anonymous sanoo:

  Tietääköhän enää kukaan, mikä ton lappuhahmon alkuperäinen nimi oli? – Kouvolan lakritsi on tutkitusti suomen parasta

  • Henriikka sanoo:

   Kouvolan lakritsi, en kestä. Nyt ei mielessäin pyöri enää muuta. Kuolema koittaa.

   Ps. Pienenä äiti toi aina palkkapäivänä Kouvolan lakritsia ja se oli niin tuoretta, että muovailin siitä lumiukkoja.

 • Ihan mahtava patalappu!

 • Jen sanoo:

  Heippa,

  onpas komia patalappu kertakaikkiaan!

  Kävin katsomassa pitkän ajan jälkeen blogin sähköpostin ja olit kysellyt sen Ivana arvontapalkinnon perään, olethan saanut sen? Toivottavasti, olen sen nimittäin kyllä lähettänyt silloin joulukuussa.

  Aurinkoista kevättä sinne!

  • Henriikka sanoo:

   Heippa ja kiitos.

   Ja ei hätää, sain palkinnot aikaa sitten. Olin lähettänyt mailin muutaman päivän ennen sitä. Aurinkoista kevättä myös sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.