Sininen hetki

Kevät tulee, mutta vielä on pakkasta. Koko Suomi on jotenkin aivan jäässä, ja kaikki on sinistä. Tätä jäätä vastaan on tietenkin taisteltava värein, jota tämän jutun neulepaidassa ainakin on riittämiin: oranssia, keltaista, mustaa, violettia, pinkkiä, keltaista, harmaata ja vaaleaa (jos se on väri?). En ole moneen vuoteen käyttänyt mitään näin räikeää, mutta kun joululahjaksi sain tämän värikkään neulemekon, niin innostuin kovasti.
Haluisin kovasti täydellisen laatikkotakin. Missasin alennusmyynnit typerän ostoilulakkoni takia ja odottelen asiassa ensi vuotta. Jannen kirppistakki saa välttää siihen asti: hihat käärittyinä tietenkin. Yksi nappi on tainnut tipahtaa, mutta eikö maaliskuun alusta lähtien olekin lupa kulkea rehvastellen takki auki? Ja noista kengistä. Se on hassua, miten kaikkeen tottuu. En ollut ennen näitä omistanut kuosikenkiä ja yhdisteleminen oli vaikeaa. Mustasta aloitettiin, mutta nyt kuljen jo raidoissa ja lepardeissa. Kumpi sitten on tyylikkäämpää, se on makuasia, mutta ainakin uskallan.

Jää, sula sula sula.
Henriikka
Kengät/Bianco footwear, villapaita/One Way, huivi ja sukkahousut/H&M, takki/kirppis

Ps. Tämäkin asu löytyy jälleen Indiedays-lookbookista!

Kategoriat: oma tyyli 19 kommenttia

Sininen hetki

19 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.