Kesäkuu, mitä?

Huomenna on kesäkuu. Voitteko kuvitella? Ihan hullua. Päälle säntäävän kesäkuun kunniaksi aijon julkaista huhtikuisia kuvia, jotka ovat jääneet kaiken valokuvatulvan alle kadoksiin. Olkoon tämä oodi anorakeille, joille tuleepi hyvinkin käyttöä ensi viikonloppuna, kun kylmyys taas nappaa kauniin kotimaamme hempeään syleilyynsä. Onneksi siskollani on yo-lakki päässä, niin hän ei ainakaan palele. 
Jollain lailla haikeeta, kun enää en itse osallistu kemuihin, joissa Suvivirsi raikuisi. Ennen se kesän alkamisen raja oli niin selkeä. Sitten oli juhlat, saatiin todistukset ja käytiin kirkossa. Nykyisin se on sellainen haalea raja jossain vaiheessa, kun ei tarvitse enää niin paljon höntyillä joka suuntaan, ja kouluhommat alkaa olla palautettu. Ei kauniita kledjuja, eikä sellaisten kalentereiden tekoa, jossa lasketaan päiviä kesäloman alkuun. Tänä vuonna saan kuitenkin kuulla Gaudeamuksen ja muut riennot. JEE!

 Kesästä tulee joka tapauksesa mitä mahtavin. Olen varma siitä. Viime kesä meni pitkälle häävalmisteluissa, nyt saan keskittyä kotiseutumatkailuun, iltauinteihin, pitkiin pyöräretkiin ja pihakirppiksiin. Ja istua keltainen anorakki päällä kämäsellä pikkuparvekkeellamme. Ja voihan sitä Suvivirttä yksinkin laulaa.
Henriikka
Kategoriat: random 17 kommenttia

Kesäkuu, mitä?

17 kommenttia

 • Aino sanoo:

  Sun teksti on niin ihanaa ja vaatteet mahtavia, en kestä!!

 • Helinä sanoo:

  Näitä kuvias katsoessa tuli hirveä himo vaaleisiin hiuksiin. Omituista, olen aina ollut tummatukkainen. Mut kun nuo vaaleat näyttävät aina niin kauniilta. Oon kyl kade sun hiuksilles!

  terveisin,Anni @
  anninpukeutumisleikki.blogspot.com

  • Henriikka sanoo:

   No onpa hassua, sillä itse katsoin näitä kuvia, että mikähän ihme pommi mun hiusten keskellä on räjähtänyt. Mutta hyvä että kelpaa, kiitos! Minä oon haaveillut kaikenmuunlaisista hiuksista, mutta eipä luonnonblondina siihen haalistumisrubaan jaksa kovinkaan usein hujahtaa.

 • veerra sanoo:

  mulla ois sulle haaste mun blogissa :)

 • Anonymous sanoo:

  Hei mä niin haluisin anorakin, mistä niitä vois löytää? Kirppiksiltä tietty, mut jos näät jossain kaupassa niin voitko vinkkasta. ;)

  • Anonymous sanoo:

   Fingerporin vaikutuksesta aloin tietty ajattelemaan et ku kävelet jossain kaupassa ja vastaan tulee anorakki ni vinkkaat silmää ja siinä se. He he, kyllä Fingerporin puujalat on hyviä!

  • Henriikka sanoo:

   Hahah voi teitä! Fingerporit HOHOHOOH. minä flirttailen anorakkien kanssa harvasepäivä.

   Ja sinulle ensimmäinen anonyymi: Lupaan, että r-collectionilta löydät täydellisen anorakin. Helsingissä on niiden oma pulju, mutta varmaan niillä on verkkokauppakin?

 • julianna sanoo:

  oot jotenki sulosen kuulonen! :) ihanaa tekstiä <3

  http://www.boundyme.blogspot.com

 • Anonymous sanoo:

  Aivan ihana tuo viimeinenlause :D ”Ja voihan sitä Suvivirttä yksinkin laulaa”.

  Huomenna kun heti aamusta menet keltainen anorakki päällä partsille ja kajautat sieltä Suvivirren oikein kauniisti ja kuuluvasti, niin varmasti tulee kesäfiilis :)

 • Steven Brown sanoo:

  I love a blogger with great visuals :)…I am now following. I hope you can check out my site: http://theproverbs.net and FOLLOW. You are such an inspiration. Hope you hear from you soon. Thanks

  steven

 • Anonymous sanoo:

  Hei! Kesäkuun myötä tulee kesä ja karvaongelma. Näin off-topicina haluaisin tietää, josko kekseliäänä sulla olisi joku vinkki helpottamaan höyläilyä.

  • Henriikka sanoo:

   OFF-TOPICIT RULES. oikeesti.

   Kerron vinkikseni epilaattorin. Se on Jumalan lahja! En suostu enää suotta höyläilyyn.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.