Sopivasti naarmuilla

Kerron teille nyt salaisuuden. Vanhanmallisten nahkatakkien arvoa ei ole vielä kaikkialla ymmärretty. Niitä saattaapi löytää kirpputoreilta muutamalla hassulla eurolla. Ylläolevani punaruskea rotsi on ostettu Kuusankosken kirppikseltä kolmella eurolla. Pääkapunkiseudun hinnat ovat alkaneet nousta, etenkin vintagepuljuissa, mutta aarreaittoja ovat pienempien kaupunkien kirppikset. Ja tietysti kannattaa aina ensin kysäistä isovanhemmilta, etenkin jos he ovat sellaista hamstraajatyyppiä (niinkuin oma mummini oli).
Minusta on mukava, ettei kesä ole sännännyt tänne niin kovin vauhdilla. Keväinen takkikausi on aina niin lyhykäinen. Ehtii vielä käyttää takkejaan, tätäkin palttoota. Pidän kovasti kauluksesta ja muualtakin takista löytyvistä naarmuista ja kulumista. Takki on muokkautunut entisen käyttäjänsä mukaisesti. Minun onneni, että sujahdan siihen muottiin aika hyvin.
Öitä sinne, tämä taitaa nyt nukahtaa.
-Henriikka
nahkatakki/kirppis, kauluspaita/H&M, farkut/Levis
Kategoriat: hiukset, kirpputori 17 kommenttia

Sopivasti naarmuilla

17 kommenttia

 • ROOSA sanoo:

  Tampereen kirppishinnat on järkyttävät. Esim. Vilan perus kukkamekko 14€, kirpparilla?

 • Nyrha sanoo:

  Samaa mieltä kuin ROOSA, Tampere on järkyn kallis paikka :(. Onneks Lempäälästä löytyy pikku kirppareita! Mutta niin: Näytät tosi hyvältä ja toi takki sopii sulle!

  • Henriikka sanoo:

   OUTTSSS tampere, minkä oletkaan tehnyt? Kun joskus pari vuotta sitten vielä kävin radiolla, niin tein sieltä ihan edullisia löytöjä. Todella typerää minusta kiskoa samoja hintoja kuin kaupoissa.

   Käykää kangasalla, se on helmi!

 • Taru sanoo:

  Totta turiset! Pitänyt jo aiemmin tulla kiittämään siitä, kun mainitsit mun blogin siinä siun lookbook jutussa! Jee ihanaa kuulla kiitos! Ihannnaa kessäää!!

  • Henriikka sanoo:

   Hei eipä mittee, ilo oli minun. Blogisi on siis mainio. Ihannaaa kessää sinullekin, vaikkapa sulla sitä on vuodesta pikkuisen meitä suomentallaajia enenpi.

 • Anonymous sanoo:

  Moikka! Törmäsin blogiisi ensimmäistä kertaa, saanko kysyä mitä fonttia käytät bannerissa? Juuri tuollaisella fontilla haluaisin oman tatuoinnin!

  • Henriikka sanoo:

   Helou, saapi tottakai kysyä. Bannerin on kirjoittanut omin pikku kätösin ystäväni Ville. Alareunasta löydät linkin hänen kotisivulleen, josta ehk voisit löytää kontakti-infon, jos haluat kysyä josko hän pienestä palkasta suunnittelis sun tatskan samaisella fontilla.

 • Anonymous sanoo:

  Mä oon käyttäny mun äidin vanhaa tummanvihreää rotsia. Mutta jotenkin nahkatakki ei oo mun juttu. Nyt se on taas mun äidin varastossa. Jos vaikka mieli muuttuisi. Ja onhan se siistiä aatella että mun oma äiti on käyttänyt sitä teininä :-)

  -AT

  • Henriikka sanoo:

   Juu ei kyllä kannata heittää kaikki muistoja menemään. Voin kuvitella, ettei ”ei-niin-nahkatakki-ihmiselle” ole kovin helppoa laittaa päälleen vielä kaikenlisäksi vihreää. Mutta ei sitä tiedä jos mieli muuttuu, lets sii.

 • Aada sanoo:

  Siisti rotsi! :)

 • Kultasiskoni sanoo:

  Upea rotsi! Ja tyttö sen takana! Ihana kesä-Henriikka!

 • Anonymous sanoo:

  Aivan uskomatonta :D omistan IIIIHAN SAMAN TAKIN! IHAN SAMA! :D hassua! itse sain sen mummiltani, joka nuorempana oli sen ostanut monella sadalla markalla ;) tykkään myös pitää sitä päälläni :)

  • Henriikka sanoo:

   Hahaha, onpas hauska sattuma. Mikäs meidä ollessa, jotka saamme käyttää monen sadan markan takkeja hyvänä perintönä tyylikkäiltä mummoilta. :-)

 • Hosuli sanoo:

  Ihana takki, tykkään niin noista 70-luvun malleista. Mulla oli hyvin samantyyppinen musta tädin vanha nahkatakki yläasteen alussa, mutta enää se ei mahdu päälle. Pitäisi etsiä kirppikseltä uusi.

  • Henriikka sanoo:

   Joo, seiskarimalleissa on semmoista klassisuutta ja iätöntä tyylikkyyttä (toisin kuin kasarissa haha, vaikka sitä niin kovin rakastankin). Toivotanta sulle superonnea kirppismetsästykseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.