Tiedän mitä teet perjantaina.

Minä tiedän, mitä teette perjantaina: Café Mascotissa järjestetään historian ensimmäinen Luomustudio-ilta. Hehkutin Luomustudion konseptia jo pari kuukautta sitten, mutta tomaattiposse on mennyt sen jälkeen vielä hurjasti eteenpäin. Nyt eri bändeiltä akustista musiikkia tallentava ja videoiva Luomustudio järjestää kunnon iltamat. Father Simon, Wedding Crashers, Face of God, Home Junior ja Black Twing vetävät kelkkaa eteenpäin ja musisoivat klo 19.58 eteenpäin. Sisäänpääsu on hurjat 4 euroa (joka tekee alle euron per keikka! -pitkästä matikasta A). 
Sounds goooood, eh? Tätä odotellessa voitte käydä tsekkaamassa yllämainittujen ja monien muiden orkestereiden videoita Luomustudion nettisivuilta (ja lukemassa Jannen kirjoittamaa blogia samaisesta touhusta). Minä oon ihan fani.
Henriikka
Kategoriat: Helsinki, musiikki, vinkit 6 kommenttia

Tiedän mitä teet perjantaina.

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.