Blogini kymmenessä kuvassa

Tänä tiistai-aamuna olen aktiivinen. Sain eilen haasteen Iinalta kertoa kymmenellä kuvalla blogini sisällöstä. Ei ollutkaan mikään helppo juttu, mutta näitä kuvia oli mukava selailla ja valita. Tuntuu, että pääsin itsekin vähän kartalle siitä, mikä meno ja meininki tällä saitilla vallitsee ja mihin haluan keskittyä. Mistä blogini on tehty? Sokerista, kanelista, inkivääristä? 
1. Tyyli
2. Kirpputorit
3. Väsäily, tunailu, DIY
4. Hiukset, meikit, kauneudenhoito
5. Sisustus
6. Tapahtumat
7. Taide, kulttuuri (kuvataiteet, kirjat, elokuvat, design…)
8. Ruoka ja juoma
9. Matkustus
10. Elämän pienet ja suuret ilot
Siinä oli napakka paketti. Eräs tärkeä tietenkin on suodatinkahvi ja sen ylistys, mutta oletan sen olevan eteenpäin vievä voima näiden kaikkien pykälien kohdalla. Tuntuiko, että osuin naulankantaan? Näistäkä höpöttelen? Sitä tulee itse kovin sokeaksi koko touhulle ja tiivistää ehkä sisällön siihen, mitä haluaisi sen olevan. Olisi myös kiva kuulla, millaisia juttuja toivoisitte lisää
Haaste 10 kuvan touhuilusta menee Hannalla, Peetalle, LauralleMikolle ja Elinalle. Teidän blogiaineksista kuulisin mielelläni.
Nyt jatkuu aktiivinen tiistai, hurraa. 
-Henriikka

Ps. Muistattehan että sunnuntaina pidän kirppispöytää Valtterin kirpputorilla? Selailin juuri tulevaa antia läpi ja suosittelen etenkin hipsterien ja wannabe-hipsterien saapuvan paikalle. Haha.

Kategoriat: blogit 22 kommenttia

Blogini kymmenessä kuvassa

22 kommenttia

 • Janni sanoo:

  Wanna-be hipsteri kuulostaa ainakin minulta? Haluaisin olla mutta en osaa :D (kuulostaa aika pahalta)

 • ^nn^a sanoo:

  Moi! Aattelin, että sua voisi ehkä kiinnostaa tämmönen hyväntekeväisyysprojekti, jossa muutama tuttu on mukana : http://autollanepaliin.fi/!! Tykkään sun blogistas muuten ihan mielettömästi!Erityisesti kirjoitustyylis lämmittää sydäntäin!! (:

  • Henriikka sanoo:

   Hei kiitos tästä, seuraankin tätä ahkerasti ja aijon päivittääkin tästä jotakin, jos vaan jotenkin saan sanat aseteltua oikein ja aikaa kirjoittaa.

 • Emilia sanoo:

  voihan nyt penttienon vanhat kumispaapaat… miksi asun korvessa? Tahtoo kirppisturistiksi :D

  (tai siis.. minäkö hipsteri… eiei… ;))

  • Henriikka sanoo:

   Hihi, kävin tsekkaa blogisi ja pikkuisen hipsteri-fiboja oli kyllä havaittavissa, ei nyt yhtään yritetä.

   Mutta niin, voisin joskus yrittää myydä jotakin vanhaa täältä blogin kautta, niin korpeilijat pääsisivät yhtä lailla osallisiksi.

 • Jonna sanoo:

  Oih, vallan ihastuttava blogi tämä! Eksyin just ekaa kertaa ja tykkäilen kovasti! :)

 • Elinabeth sanoo:

  ihana henriikka! <3 otan haasteen vastaan ;-) C U on thursday! <3

 • Anonymous sanoo:

  Moikka. Sulla on tosi symppis ja söpö blogi. Oon nyt muutaman kuukauden tätä lukenut ja ihastunut. Tykkään paljon kuvista, mut tuntuu, että on yhä vaikeempi löytää blogia jossa olis myös asialliset tekstit. Täällä on nekin! Ehkä sisustuksesta toivoisin lisää juttua.
  Kiitos ihanasta blogista, tätä on ilo seurata.

  • Henriikka sanoo:

   Sisustukseen olisi kyllä kiva panostaa, siinä oot vallan oikeessa. Pitää pitää mielessä, ajatukset karkaa niin helposti. Kiitos kehuista myöskin, arvokasta kuulla, että täältä voi saada iloa irti. Mukavia elokuun päiviä!

 • tiia sanoo:

  Kiva blogi! Sait lukijan:)
  http://tiiajea.blogspot.fi/ liity lukijaks ! :)

 • Hanna sanoo:

  voi kiitoksia hurjasti neito tästä haasteesta ! mietinkin mistä voisin postailla näin sadepäivinä :D

 • Peeta sanoo:

  Hei kiitos kunniasta! Pitää toteuttaa kyllä, tää vaikuttaa oikeesti kivalta ja mielenkiintoselta haasteelta :) Ja olit kyllä valinnu aika ittees kuvaavia kuvia . Tosin yks kuva ois voinu olla joku ”hyväntuulisuus” tai ”hyvä fiilis” tjsp ja sellanen kuva missä naurat :—) !

  • Henriikka sanoo:

   Hei aivan ihana toi hyväntuulisuus-kommentti. Se on tosiaan ehkä yllättävän suuri osa tätä juttua, en jaksa jauhaa neggis-juttuja. Jään venaamaan omaa 10 kuvaasi, vaikee arvailla mitä tulee.

 • melbel sanoo:

  heeeei ! mistä päin valtsua sut löytää snnuntaina (voisin tulla moikkaa ja katsastaa hipsterivaatteita) ?

  t. pöytä nro 953

 • Anonymous sanoo:

  Moikka!
  Ihana blogi sulla! :)
  Olen tosi kateellinen noista leteistä mitä oot tehnyt, mietin vain että voisitko tehdä jonkun postauksen että miten teet esim. tuon front braid- letin? :D

  • Henriikka sanoo:

   Moikka! oi voi kiitos kovasti. Mä voisin kyllä yrittää, mutta totuus on, etten oo aivan mestari ja yleensä hiusjutut menee sattuman kaupalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.