I love you even more than New York.

Minä ja mies palasimme. Kun katsoin lentokoneesta rakasta Suomea, niin näkyi pelkkää metsää. Tuttua ja turvallista metsää. New York oli mieletön. Kaupunki, johon sytyin hiljalleen. En ensisilmäyksellä, niin kuin moni epäili. Juustokakkua, kirpputoreja, vintage-liikkeitä, pilvenpiirtäjiä, hipsterikortteleita, katukioskeja, turistipuljuja, jääkahvia, hampurilaisia ja hodareita, pimeitä metroverkostoja, katusoittajia, museoita ja loppujen lopuksi todellisuudessa niin kovin pikkuruinen Vapaudenpatsas.

Kerron huomenna lisää, olen kovasti jo kaivannut kirjoittamista. 
Nyt kuitenkin pikkuhiljaa unta palloon, sillä aamuyhdeksältä palaan taas ahkerana kouluun.
-Henriikka 
Kuva: Aapo Jämsén
Kategoriat: matkustus 24 kommenttia

I love you even more than New York.

24 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.