Omppopuiden alla

Mitäs näistä sanotte? Eikö ole varsin mainioita kuvia? Uusi kuomani Eino otti perjantaina minusta kuvia Kumpulan romanttisilla huudeilla. Heittelimme lehtiä ja hiippailimme kauniilla, yksityisellä takapihalla omenapuiden alla. Assari söi omenoita riittämiin. Lisäksi tiedostin liian hyvin, että olen noin kolmen ilmeen nainen. Täytyy laajentaa skaalaa ja oppia olemaan joskus tyly ja vihainen. Mutta syksy oli kaunis, ja Kumpula käsittämätön, joten oli vaikea olla nauramatta. Lahjakkaan valokuvaajan linssin läpi ei ole kuitenkaan niin kriittinen itselleen kuin yleensä. Mainio, mainio elämä.
Henriikka
Kategoriat: muoti, valokuvat 20 kommenttia

Omppopuiden alla

20 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.