Itken materialistin onnenkyyneleitä.

Kirpputorit toimivat kuin parisuhde. Kun jaksaa nähdä aikaa ja vaivaa useasti ja ajatuksella, niin homma toimii ja itsekin huomaa hyppivänsä onnesta. Käytän kallista aikaani kirpputoreille useita kertoja viikossa, jos suinkin mahdollista (ja toivottavasti parisuhteeseen vähintään puoliksi yhtä usein).
Tänään suuntasin Tapanilan kaupunginosan ”Mosa Herää” -kyläjuhlaan, jonka vuoksi puutalojen pihat ja Tapanilan kadut olivat täyttyneet myyntipöydistä. En aio keskittyä nyt kuin siihen löytöön, joka sai minut puhkeamaan materialistitytön onnenkyyneliin. Erään kauniin puutalon edessä rekissä roikkui Katri Niskasen mekko. Design by katri/n pinkki Totem dress on viime kevään mallistosta ja suositushinnaltaan 250 euroa. Kävin puutalon pihavarastossa kokeilemassa mekkoa, vaikka tiesin että se olisi täydellinen. Tavan vuoksi jopa seurasin myyjää talon olohuoneeseen katsomaan kultaisesta peilistä, että onhan mekko varmasti hyvä. Varmasti oli.
Muutamaa minuuttia myöhemmin kävelin kangaskassissani muutaman hassun kerran käytetty mekko. Se lähti mukaani 30 euron hintaan ja odottaa nyt vaatehuoneeni rekissä rakkaan kälyni häitä, joita vietetään elokuussa. Ja jos jaksan vastedeskin laittaa parisuhteeseen osan potentiaalista kirpputoriaikaani, niin ehkä saan luvan ostaa mekon rinnalle näyttävät korvakorut.
-Henriikka
Ps. Ei. En itkenyt oikeasti. 
Kategoriat: kirpputori, muoti, ostokset 26 kommenttia

Itken materialistin onnenkyyneleitä.

26 kommenttia

 • Nanna sanoo:

  OHO mikä löytö, vautsi! Itse en ole ihan vastaavia kirppislöytöjä koskaan tehnyt, mutta tämä kyllä vain vahvisti ajatustani siitä, että kirppiksiltä voi löytää ihan mitä tahansa :D

 • Hosuli sanoo:

  Sehän on aarre! Mahtava löytö, onnitteluni. :)

 • Veera sanoo:

  ai vitsi, just tuommosten löytöjen takia sitä just jaksaakin ravata kirppiksillä vaikka yleensä sieltä ei todennäköisesti tartu mukaan yhtikäs mitään…tuo mekko on U-P-E-A!

  • Henriikka sanoo:

   Kiitos kaunis Veera (nyt vasta tajusin, että tuo kaunis veera on ehk jostakin tuttu..mmm keksejä). Yleensä kirppiksiltä lähtee vähän keskinkertaisempien juttujen kanssa pois, mutta sitten tulee design by katri/n ja vie maton alta. Ihanaa.

 • Anonymous sanoo:

  Oh my! Upea löytö, onnittelut toiselta kirppishaukalta :)

 • iduska sanoo:

  Luin ensimmäisen lauseen ja tajusin saman tien mitä tarkoitat :) Mahtava löytö, onneksi olkoon!

 • Aada sanoo:

  Vitsit miten mahtava löytä, upea, valoittava ja toi väri! <3

 • Milena sanoo:

  Siis tuo oli LÖYTÖ! oijoi, ihana. <3

 • minttu sanoo:

  jopa minäkin, joka ei tiedä muodista mitään voin sanoa, että upea mekko ja mieletön löytö!

 • miijamarya sanoo:

  tää on just se juttu, jonka takia siellä kirppiksillä jaksaa kierrellä. ihanaa! mun oma ”paras löytö ikinä” oli, kun olin yhden kokonaisen kesän käynyt urban a:ssa sovittelemassa stylesnobin hopeisia ballerinoja (abouttiarallaa 130e) mutta en koskaan saanut perusteltua itselleni niiden ostoa.

  Kunnes vihdoin, eräänä päivänä, useamman kuukauden kestäneen haaveilun jälkeen heräsin ja totesin, että jep. Tänään on se päivä, kun käyn ostamassa ne!
  Ja joo, arvata saattaa: sold out.
  Löysin ne seuraavana kesänä hietsun kirpparilta. Mikä mahdollisuus on, että unelmakengät, joista on viittä eri väriä ja kaikkia kokoja, tulevat vastaan JUURI OIKEASSA VÄRISSÄ JA KOOSSA JA MAKSAVAT VAIN KAKSI EUROA? KAKSI. EUROA.

  Jep, rrrrrrakastan kirppareita! (ja kävelin ne kengät ihan puhki!)

  • Henriikka sanoo:

   Sisar hyvä, miten mainio kertomus. Kirpputorit ovat onnenlähteitä, siitä ei pääse mihinkään. On sitä paitsi turvallisempaa olla kirpputori- kuin uuden tavaran materialisti.

   Onneksi olkoon kenkätarinasta ja uskon, että kohdallesi sattuu moisia tarinoita vielä monen monta.

 • Anonymous sanoo:

  Hei, haluaisin nähä mekon päälläsi, malli tulis paremmin esille! UPEA, täytyy myöntää.

  • Henriikka sanoo:

   MUTTA hyvät lukijat, tietenkin minun on pidettävä salassa se, miltä se näyttää päälläni. Sittenhän voin yllättäää teidät elokuussa, kun julkaisen niitä hääkuvia, joissa olen tätä pitänyt.

 • Anonymous sanoo:

  WAU!
  Mäkin haluaisin nähdän mekon sun päällä. :)

 • Kultasiskoni sanoo:

  Ihan täydellinen mekko!

 • Anonymous sanoo:

  en kestä! katri/n!

 • Henriikka sanoo:

  ihanista ihanin Katri Niskanen, kyllä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.