Asennetta vai luuloja?

Tiedän, lupasin mökkikuvia. Mutta minkäs teet, kun mailiin kolahtaa Aalolta kasa Bulls-kuvia. Siirtyköön mökkitunnelma huomiseksi, onhan tässä jo viikon verran ollut sellaista ällöttävää romanttista höpöttelyä, että on jo aikakin ottaa asennetta kehiin. Ja jos joku tuo asennetta, niin punainen huulipuna. Tai vähintään kovat luulot itsestään.

 Tässä asussa on sellaisia koomisia kontrasteja, joilla tykkään leikitellä. Sihteerikengät, miesten puvuntakki, pelipaita, lippis ja nahkahame. Kun asukokonaisuuden vaatekappaleet luettelee ääneen, pitäisi kuvissa ehkä pikemminkin nauraa, kuin poseerata suu tötteröllä, muka koleena misuna.
Kukahan minä muka olen? Toisaalta sellainen auringonlaskujen, kirjojen ja retronojatuolien fiilistelijä ja toisaalta Bulssin pelipaidassa hiihtelijä. Voinkohan rauhassa olla molempia? Uskoisin niin.
-Henriikka

Kuvat: Alexander Lazarevski

lippis, takki, paita, hame/second hand, kengät/Dinsko

Kategoriat: muoti, oma tyyli 13 kommenttia

Asennetta vai luuloja?

13 kommenttia

 • Ansma sanoo:

  aivan mahtava yhdistelmä ! : )

 • Fanni sanoo:

  Elämä olisi kammottavan tylsää, jos pitäisi päättää, millainen on. Hauskempaa ja yllättävämpää on tehdä vähän fiiliksellä, ainakin jos puhutaan pukeutumisesta, musiikkimausta, tai syökö mieluummin tummaa vai valkoista suklaata.

  Sinä olet sinä, just niin ristiriitainen ja hassu kuin oletkin. Päättämättömyys ja pikkuinen tuuliviiriyskin on osa luonnetta. Olet oikeassa, voit rauhassa olla molempia. (Hirveän pseudosyvällistä, mutta osuit kysymyksinesi oikeaan hermoon ;))

  Nimim. Iloinen jakomielitautinen, tänään brittiläinen koulutyttö, huomenna hippi ja ylihuomenna Kurt Cobainin onneton näköispainos, ja taas ihan mitähän ihmettä.

  Ps. Mikä ihana huulipuna???

  • Henriikka sanoo:

   Erittäin hyviä pointteja. Minä saan olla ristiriitainen, jos asia on joku pinnallinen. Ristiriitainen persoonallisuus voisi sitten olla jo vähän hälyttävämpää. Pukeutumista koskien voi puolia olla vaikka tusina.

   Make up Store -Ruby Woo. Vai sittenkin Mac -Ruby Woo? Jompikumpi. Mattapunaa.

  • Fanni sanoo:

   Mac se on ;) (Ja mitä, se näyttää sulla ihan erilaiselta!!! Weird.)

 • Anonymous sanoo:

  Oot niin mielettömän upee.

 • Anonymous sanoo:

  Tänään menen viimeinkin ostamaan sen punaisen huulipunan. Sinun innoittamana. Tiedän, olen aika hitaasti syttyvä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

 • Anonymous sanoo:

  todellakin ASENNETTA! vaujee, oot upee:)

 • Hanna sanoo:

  Oi miten mielettömän khuuli asu! Huippu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.