INSTAGRAM – joojoo, mä oon jo siellä.

www.instagram.com/aamukahvilla

Kategoriat: valokuvat 13 kommenttia

INSTAGRAM – joojoo, mä oon jo siellä.

13 kommenttia

 • pinja_p sanoo:

  Jeeeeeee!!! :))))))

 • Anonymous sanoo:

  No kannattaako tehä? Mä koko ajan oon tekemässä mut emmä tiiä onko siin ees mitää järkee…:D Sun sanaan mä luotan paljon enemmän kuin noihin instagram-riippuvaisiin.;)

  • Anonymous sanoo:

   Jos oot facebookissa jo niin ei instagram oo pakollinen. Ite oon instagramissa, mutta kun oon facebookissa ja luen aktiivisesti blogeja en oo kokenut että missaisin jotain jos en käy instassa. Insta on vaan yksi uusi sosiaalinen media lisää. Mikäli jaksaa koko ajan roikkua kännykässä ja somessa niin sit kannattaa tehdä. Mutta vaikket tekis niin et missaa mitään. Joka toisella on kuitenkin ”insta week 17”-postauksia. :)

  • Henriikka sanoo:

   No, se riippuu aivan siitä, millainen ihminen olet. Ja koetko, että haluat jakaa ja kommentoida ystävien/tuntemattomien kuvavirtaa.

   Itse rakastan kaikkea kaunista ja saan hirveitä kiksejä siitä, että saan selata kauniita ja inspiroivia kuvia. Sen vuoksi mä liityin.

   Et sä varmasti jää paljosta paitsi, vaikket liittyisikään.

 • kata sanoo:

  Kivaa että oot myös siel nyt :) Mutta Henriikka kiltti, pidä blogisi ja instagramisi erillään, sun blogis on upee, ammattimainen ja laadukas, viimenen mitä tää masterpiece kaipaa on ”tässä pari asiaan liittymätöntä mainstream-kuvaa mun instasta” . Sekä blogisi että instakuvasi on kivoja, mutta pidä ne erillään. Ja pidä blogisi aina yhtä virkistävänä kuin aamukahvi.

  Love,
  Kata

  • Anonymous sanoo:

   Olen JUSTILLEEN samaa mieltä. Ei insta kuvia blogiisi, kiitos !

  • Anonymous sanoo:

   Samaa mieltä!!

  • Henriikka sanoo:

   Hei tyypit.

   Kiitos huolenpidosta, jotenkin kivalta tuntuu saada kuulla, että ”on niin ammattimainen ja laadukas”.

   Mutta huolenne on turha, en aio sekoittaa näitä kahta maailmaa. No worries!

 • Ahahaa, tulihan se sieltä! ;D

 • Anonymous sanoo:

  Mulla on sellainen mielikuva, että lausahdit joskus että mikä tahansa voi olla tyylikästä, jos sen osaa kantaa oikein. Oonko täysin pihalla? Jos en, niin et sattumoisin haluisi kertoa missä postauksessa niin lausahdit, jotta voisin siteerata sanojasi esseessäni? Jos se siis sopii :)

  • Henriikka sanoo:

   voi vitsi, kun oon kyllä todellakin sanonut jotain tuollaista, mutta en yhtään muista mihin kirjoitukseen sen olisin laittanut. Kannattaa varmaan googlailla hakusanoilla ”aamukahvilla kantaa oikein” ”aamukahvilla asenne” tjps. Toivotaan, että löytyy. Saat toki siteerata sitten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.