AAMUKAHVILLA MUUTTAA.

Rumpujen pärinää päivän suuriin uutisiin. Kaiken eilisen analysoinnin jälkeen paljastan, että joulukuun alusta lähtien Aamukahvilla-blogi muuttaa uudelle alustalle, 
Bella-blogeihin. Bella on lifestyleen keskittynyt kaunis ja valoisa portaali, jossa vallitsee tälle blogille sopivan maanläheinen tunnelma.

Sain mielettömiä analyyseja aiheesta, kun eilen jätin tämänpäiväisten uutisten aiheen teidän arvattavaksenne:

a) perheenlisäys (Kaikelle on aikansa, jos Luoja suo. Kiitos kuitenkin suosionosoituksista!)
b) avioero (Tämä oli ehkä kaukaisin vaihtoehto, mieluummin silikonit)
c) blogiuran päätös (En ole kertaakaan harkinnut lopettavani, en nytkään)
d) blogimuutto (TADAA! Muutama lojaali lukija arvasi missä mennään. Pisteet kotiin!)
e) ensiasunnon osto (Ei ole asp-tili vielä täynnä)
f) fitnessblogin aloittaminen (Tämä ei yksinkertaisesti olisi juttuni, vaikka urheilenkin)
g) siskoni liittyminen kanssabloggajaksi (Suosiosta huolimatta siskoni pysyy sivuhenkilönä)
h) kauneuskirurgia (Olen poistanut joskus muutaman luomen, se saa riittää)
i) silikonitissit (Joo, ei koskaan. Nykyiset ovat ihan mukavat)
j) muutto ulkomaille (Voi kumpa vielä jossain vaiheessa!)
k) pörröinen kaveri (Allergia estää, eikä tällaisille reissutyypeille istuisi lemmikki)
l) liityn Piraattipuolueeseen (Ei tätäkään koskaan)
m) Legolas haluaa vihdoin kanssani vihille (Pidän puhelimen äänenvoimakkuuden aina varmuudeksi kovalla, mutta kun ei niin ei)
Mutta takaisin itse aiheeseen, portaalin vaihtoon. Tunnen iloa siitä, että Bella-blogit pyysivät mukaan remmiinsä. Harkinta oli pitkä, ja minulla oli uudelle portaalille kysymyksiä ja ehtoja miljoonapäin, ennen kuin sanoin kyllä. Mutta nyt tuntuu hyvältä. Käytän blogiin aikaa useita tunteja päivässä ja otan kiitollisena vastaan paikan portaalin palkkalistoilta toivoen, että nyt voin vähentää muusta työnteosta ja keskittyä yhä enemmän kirjoittamiseen.

On turha sanoa, ettei mikään muuttuisi, koska tottahan toki muuttuu. Mutta onhan Aamukahvilla muuttunut koko ajan näiden reilu kahden vuoden aikana, samaa tahtia kun omat kiinnostuksenkohteet ja elämäntilanteet ovat muuttuneet. Saan kuitenkin siirtää blogin ruutuvihkotaustoineen kaikkineen uuteenkin portaaliin ja ottaa kaikki ajatukset, tavat ja tottumukset mukaan. Saan olla täysin oma itseni ja päättää blogin sisällöstä itsenäisesti. Se nostaa hymyn naamatauluun ja auttaa muuttojännityksessä.

Itse muutto tapahtuu ensi viikon lopussa, viikonlopun aikana. Lauantaina tulen vielä kirjoittamaan tänne bloggerin puolelle heipat. Seuraavaksi kuitenkin muutama käytännönvinkki, toivoen että haluatte seurata blogia myös uudessa osoitteessa:

– Kirjanmerkkeihinsä blogin merkanneet voivat vaihtaa muuton jälkeen uuden osoitteen vanhan tilalle.
Bloglovinin ja Blogilistan lukijat siirretään automaattisesti uuteen osoitteeseen noin viikon viiveellä.
Facebook ja Instagram jatkavat nykyisellään normaalisti, myös mailiosoite pysyy samana.
– Ne ihanat, jotka ovat laittaneet sivupalkkeihinsa minut suosikiksi (kiitos <3), voivat myös vaihtaa uuden osoitteen vanhan tilalle.

Uusi osoite tulee olemaan: http://aamukahvilla.fi/

Minulla on itselläni tästä asiasta luonnollisesti hyvä fiilis. Ja jotenkin tuntuu, ettei tätä blogia lue sellaiset kiukuttelevat ja ärhentelevät tyypit, jotka tästä mielensä pahoittaisivat. Voin julkaista tämän uutisen levollisin mielin. Kiitos kaikille, jotka ovat pysyneet meikän mukana tähän saakka. Toivottavasti tulette mukaan marraskuun jälkeenkin.

Ihanaa sunnuntai-iltaa. Nyt mutteripannukahvia.
-Henriikka
Kuva: Alexander Lazarevski
Kategoriat: blogit 45 kommenttia

AAMUKAHVILLA MUUTTAA.

45 kommenttia

 • Anonymous sanoo:

  hei kivaa että sun blogi on noteerattu näin!! :)

 • katja sanoo:

  Onnea uuteen blogikotiin! En usko, että kukaan tästä onnistuu mieltään pahoittamaan – pidät niin laadukasta blogia ja kirjoittelet ahkerasti, että etköhän ole paikkasi ja palkkasi ansainnut :-)

  • Henriikka sanoo:

   No voi kiitos Katja. Näistä kommenteista oikein liikuttuu. Sitä tietenkin jännittää kaikkien reaktioita. Kyllä tästä on sen verran aikaavievää puuhaa tullut, että otan uuden blogikodin ilolla vastaan.

 • Ihana saada sinut ja kaunis blogisi mukaan!! Tervetuloa :)

  • Henriikka sanoo:

   Oli niin hauska, kun juuri samana päivänä tapasimme, kun illalla olin saanut mailia tästä asiasta. Pieni on maailma.

 • Petra sanoo:

  Mahtavaa, onnea! Kerrothan sitten kulissien takaisia juttuja myös kun oot ehtinyt tottua uuteen blogikotiin? Mua ainakin kiinnostaa miten portaalin alla bloggaaminen vaikuttaa kirjottamiseen ja ideointiin ja yleiseen fiilikseen.

  • Henriikka sanoo:

   Hei onpa hyvä idea. Voisin vaikka kertoakin. Tietysi on tiettyjä asioita, joita en voi kertoa, kun tämä on kuitenkin duunipaikka, mutta voisin tästä kyllä kertoakin.

 • Mahtava juttu! (: Onnea! Bella-blogit on varmasti passeli koti.

  • Henriikka sanoo:

   Se vaikuttaa kyllä juuri minulle sopivalta, kaikin puolin. Siitäkin huolimatta, että tuo ”30-vuotiaiden blogiportaali” ei aivan minuun iällisesti passaakan haha.

 • Aura sanoo:

  Hieno juttu, onnea!

 • Outi sanoo:

  Todella hieno juttu! Onnea muuttoon :)

 • Aada sanoo:

  Onnittelut ja mukana matkassa jatkossakin! :)

  • Henriikka sanoo:

   Ihana kuulla. Sitä vähän jännittää, siirtyvätkin lukijat myös uuteen osoitteeseen. Mutta kyllä mä luulen. Kiitos, että sinä ainakin tuut.

 • Pieni Lintu sanoo:

  Jee, kiva juttu! :)

 • Tervetulotoivotukset vielä tätäkin kautta! Mahtavaa saada sut ja ihana blogisi mukaan. :—-)

 • sannero sanoo:

  ajattelin ensin, että voiei , nyt kaikki muuttuu ja kun tämä on ollut niin hyvä näin! mutta sitten tajusin, että oikeestihan tää on mahtava juttu. On upeeta, että sun hieno työsi on noteraattu näin, ja saat siitä ehdottomasti ansaitsemasi korvauksen. Olet inspiroivin bloggaaja, jonka tiedän, keep it going Henriikka :)

  • Henriikka sanoo:

   Ei hätää Sannero. Kaikki ei TODELLAKAAN muutu, ja loppujen lopuksi aika vähän tulee oikeasti muuttumaan.

   Kyllä minuakin lämmittää, että kun blogiin laittaa useamman tunnin päivässä, niin siitä oikeasti voi saada vähän jotain taloudellisesti takaisinkin. Ja myös ihan pelkästään noteeraukseni. Tosi kiva juttu.

 • Anonymous sanoo:

  hei hieno juttu! ensimmäisenä mieleeni tuli pelko vanhojen postausten katoamisesta. muuttavatko ne mukana vai katoavatko? niitä on niin mukava selailla sateisina sunnuntaipäivinä :)

  • Naava sanoo:

   Hei, ihan samaa mieltä! Vanhojen postauksien lukeminen sunnuntaisin on jotain niin ihanaa :)

   • Henriikka sanoo:

    Ei hätää, kaikki sisältö siirtyi nyt myös tänne uuden blogin puolelle. Voitte löytää koko blogihistoriani uudestakin osoitteesta.

 • Hanna sanoo:

  Bellablogit on just passeli paikka sinulle! Arvasin itsekin, että muutto tulee, ja mietinkin että tuskinpa ainakaan Indiedays, ei yhtään saman tyylinen. Onnea siis! :)

  http://hannamariahh.blogspot.fi/

  • Henriikka sanoo:

   Minäkin luulen, että Bella-blogit sopii mulle oikein hyvin. Ja se on siitäkin hyvä portaali, ettei sisältö ole rajattu tiukasti mihinkään tiettyyn. Näin blogi voi kasvaa ja kehittyä elämän myötä.

 • Anonymous sanoo:

  Onnea! Sanon ihan suoraan, että ole yksi niistä hyvin harvoista bloggaajista, jotka oikeasti mielestäni ansaitsevat ansaita rahaa tällä touhulla. Sulla on ammattilaisen otteet. Kuvat on priimaa, teksti hiottua ja harkittua ja mikä tärkeintä, blogista välittyy niin mahtava asenne ja fiilis, että eihän tätä voi mörrimöykyt edes lukea! Niin ja sit se panostaa vielä jokaselle anonyymille tuhisijallekin vastaamiseen! :)

  T: mukana Aamukahvilla-historian alkuhämäristä asti.

  • Maya sanoo:

   Jälleen kerran toivon tänne bloggeriin semmoista toisten kommenteista diggailemis nappulaa. Olen ihan samaa mieltä siitä, että ansaitset rahaa tästä! :3

  • Peppi sanoo:

   1 tykkää ^^

   • Henriikka sanoo:

    Mulla oikein pala nousi kurkkuun tätä lukiessa. Kirjoitan tämän päiväkirjan sivuille ja luen sieltä aina, kun on huono päivä.

    Suurkiitos viestin kirjoittajalle, ja myös muutamalle virtaalitykkääjälle. Upeaa, että tätä blogia lukee oikeasti kivat tyypit.

 • Anonymous sanoo:

  Hei voisitko kertoa alasta jota opiskelet ja millaista se on?

 • Anonymous sanoo:

  Jippii! Suuri sylillinen onnea ja märkä moiskautus poskellesi. Tässä onnittelujen lomassa kysyisin, oletko mahdollisesti löytänyt Pinterestin ihmeellisen maailman vai onko tuosta linkistä pinterest.com/aamukahvilla löytyvä profiili haamujen tekosia? Ihana olet <3

  • Henriikka sanoo:

   Heippa sinä moiskauttelija! Laitan suuria, märkiä pusuja takaisin.

   Kyllä, olen itse asiassa ollut Pinterestissä jo jonkun aikaa, mutta kun olen käyttänyt sitä enemmän sellaiseen omaan hääräämiseen, niin en ole sitä mainostanut. Mutta kyllä, se olen minä!

 • Maiski sanoo:

  Tosi hieno juttu, isot onnittelut!

  http://nuotinvieresta.blogspot.fi

 • veera sanoo:

  Onnea kovasti! Jään kaipaamaan tätä sympaattista ulkoasua.

  • Henriikka sanoo:

   Ei tarvitse jäädä kaipaamaan, kun se matkaa uuteen blogiin mukana :—) Tietysti mainoksia ilmaantuu välillä, mutta muuten pysytään aika samoilla linjoilla.

 • Ina sanoo:

  Onnea muuttoon ja piti tulla sanomaan, että toi kuva susta on NIIIIIN kaunis ja ihana ja herkkä!! ♥

 • Anonymous sanoo:

  Kyllä mukana pysytään! Olen löytänyt blogisi noin kuukausi sitten ja olen tykännyt tosi paljon. Juttujasi lukiessa tulee haavaileva ja iloinen fiilis :) Onnea muuttoon!
  -Laura

  • Henriikka sanoo:

   Se on ihanaa, että kaikkien näiden kuukausien jälkeen aina löytyy mukaan myös uusia tuttuja. Se on rohkaisevaa ja energisoivaa. Kiitos, että tuut uutenkiin osoitteeseen mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.