Keltasirkku

Eilen jauhoin kombosta ’leopardi & keltainen’. Viime sunnuntaina pistin parastani vaatekaappini antimilla, hyödyntäen tätä yhdistelmää. Keltaisen kanssa nyt ei ollut suuresti valinnanvaraa, kun taas lepardia oli enemmän. Päädyin kuitenkin T-paitaan ja virttyneeseen nappitakkiin. Joskus alkutalvesta mesosin siitä, kuinka en osaa käyttää T-paitoja. Nyt projektini kuitenkin on edennyt siihen pisteeseen, että alan tuntea itseni niissä jo aivan kohtuullisen mukavaksi. Grrrreat.
Ristipaidan laitoin housuihin, joten risti näytti asukokonaisuudessa sellaiselta Suomen Punaisen Ristin -tasaristiltä. Todellisuudessa se näyttääpi kuitenkin perinteiseltä ristiltä. Oletteko muuten huomanneet, että siinä pesuaine-mainoksen äidillä on milteinpä tälläinen paita päällä? Tämähän tarkoittaa, että olen melkein julkkis. Oh, tämä paita ja farkkusortsit pääsevät varmasti ensi kesän vakkariasuksi. Vinkkinä niille, jotka tähän leopardiristiin ihastuivat: Citykäytävän Spirit Storessa oli näitä hurjalla alennuksella!
Oho, näyttääpi että sammarini kaipaisivat nukkarullaa! Joka tapauksessa housuvalintani oli korkeavyötäröiset sammarit, jotka ovat Uff:ilta löytyineistä aarteista. Vyötärö on mukavan napakka ja housut istuvat sopivan rennosti. Rentoutta lisätäkseni käärin lahkeet maihareitten päälle ja näin lahkeet jäivät pussille. Mutta tsekatkaahan tuota alempaa kuvaa, keksiikö kukaan mikä pointti on noilla napeilla sisälahkeissa? Epäilen, että ne ovat varanapit.. Mutta miksi ne olisi ommeltu lahkeisiin?
Korvissani killuivat omatekemät korvikseni. Jos joku haluaa toteuttaa samanlaiset, niin tässäpä ohjetta.
Shampanjakorkki-korvikset
– Hanki askartelukaupasta nappikorvisten pohjat (esim. Tiimari, Sinooperi, Askarelli).
– Leikkaa shampanjapullon korkista pohja pois terävällä veitsellä. Varo korkin murtumista.
– Liimaa korkinpohja korvispohjaan. Korvista on helpompi pitää, jos liimaus tehdään korkinpohjan yläosaan.
– Anna kuivua hyvin.
– Iloitse, että olet saanut pienellä vaivalla hienot korvikset.
Henriikka
Ps. Jos joku haluaa lisää pullonkorkki-askartelua, niin arkistojen kätköistä löytyy tämä.
Kategoriat: DIY, oma tyyli 24 kommenttia

Keltasirkku

24 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.