Hyppimässä sillalta

hypyt-3 kopio

Eilen oli huippu päivä. Olin viettämässä mahtavan ja äänekkään naisjoukon kanssa rakkaan ystävän, Anun polttareita. Päivänsankari sädehtii alla olevassa kuvassa.

Päivä alkoi rauhallisesti aamujoogan ja shamppanjan merkeissä, mutta sen jälkeen taksi kääntyikin yllättävään suuntaan ja kuljetti seurueen Nurmijärvelle, Myllykosken sillalle. ”Kaikki halukkaat saavat kiskaista sillalta alas!

Mikäs sen parempaa. Emmi-Liia ikuisti tuonelan hetket.

anuhyppy kopio12041560_10153698082819974_760216259_o kopio anuhyppy2 kopioanuhyppy3 kopio

Voin kertoa, ettei päivänsankari ollut parhaassa hapessa tehtävän kuultuaan. Ystäväni tärisi kauttaaltaan ja oli lakananvalkoinen. Mordor-henkeä mukaili vallinnut säätila: taivaalta tippui vettä niskaan.

Anu itse kuvaili tänä aamuna tapahtunutta näin: ”Minulla on maailman parhaimmat ystävät. Sellaiset, että kun niille sanoo, että ei muita rajoituksia paitsi että mulla on järkyttävä korkean paikan kammo ja benjiä en hyppäisi ikinä, ne vie mut Myllykosken sillalle ja sanoo, että nyt sä hyppäät. Parikymmentä ystävää huutaa sekopäänä ohjeita, kun minä tärisen pelosta: ”Älä kato alas!” ”Kato alas!” ”Älä hengitä!” ”Hengitä!” ”Laske viiteen!” ”Älä missään tapauksessa laske mitään!” ”Usko mua!”

Ja sitten minä hyppään, ja jotenkin ne ovat kaikki yhtä tajuttoman fiiliksissä siitä kuin minä.”

henriikka kopio katsojat kopiohypyt kopio 12020502_10153698143794974_381131639_o kopio henriikkatakaa kopio mies kopio stina kopio hypyt-2 kopio henriikkaloput kopio

Itse morsiamen lisäksi hyppyvalmiuteen ilmoittautui neljä mimmiä. ”Pakkohan se on hypätä, jos kerran ilmaiseksi kerrankin pääsee tekemään jotain näin typerää!”, kuvailin ystävälleni, jota yllytin mukaan.

En ollut itse ajatellut varustusta ihan loppuun saakka, mutta näemmä nahkahousuissa ja herrainkengissäkin onnistuu temppuilla oikein hyvin. Sydän takoi hyppyhetkellä tuhatta ja sataa, mutta kun jalat irtosivat sillalta, tuli hommasta ihan mahtavaa. Mikä fiilis!

Hyppyjen varmistajat antoivat täriseville leideille kullanarvoisia ohjeita: ”Anna mennä vaan! Tämä on vähän niin kuin lasten keinu.” Täytyy sanoa, etten omaa lastani laittaisi tähän keinuun.

henriikkaloput-2 kopio12043884_10153698153284974_1101481124_o kopioanuhyppy2-2 kopio rebekka kopiotuijasnap kopio hypyt-4 kopio hypyt-5 kopio tytöt kopio

Kun isoveljeni kuuli, mitä oltiin tehty, hän laittoi mulle viestiä:
Polttareiden järjestäjille pisteet: ei suppailua eikä piknikkiä.

– Henriikka

Kuvat: Suuri kiitos Emmi-Liia Sjöholm, oot niin taitava.

Hyppimässä sillalta

10 kommenttia

 • Aura sanoo:

  Ai hitsi, onpas fiilistä ja jännitystä näissä kuvissa! Ja minäpä ottaisin mielelläni just sellaiset piknik ja suppailua -polttarit :D

  • Henriikka sanoo:

   Fiilis ja jännitys oli paikan päällä vielä potenssiin kymppi. Huom! Tämän jutun pointti ei ollut tietenkään dissata sellaisia polttareita. Rakastaisin varmaan niitäkin :—)

 • kajo sanoo:

  Voi miten sun elämä on niin täydellistä! Kumpa mulla ois ees murto-osa tuosta onnesta… :’/

  • Henriikka sanoo:

   Ei sillä, etteikö mun elämä oikeasti olisi vallan onnellista, mutta voiskohan olla mahdollista että tälläinen rajattu blogi vain saa sen näyttämään vielä vähän paremmalta? Mä uskon, että sulla siellä ruudun toisella puolella on yhtä lailla onnea.

 • Maija sanoo:

  Haha. Nauroin
  1) lasten keinulle ja muille naseville kommenteille sekä
  2) sedälle kurkkimassa sillalta alas ja siihen liittyville mielikuville.

  Kirjoittaminen on taito, joka on sulla hanskassa hykerryttävän hyvin :) Keep going!

 • Makeeta! Mäkin haluun!

 • letti sanoo:

  heiii, mikä takki sulla on näissä kuvissa käytössä? näyttää kätevältä

  • Henriikka sanoo:

   Se on yhden polttarimimmin takki, joku outdoor-henkinen parka. Mulla ei valitettavasti oo mitään hajua merkistä tai muusta. Tuntui hyvältä päällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.