Viimeiset muistot valtamerten takaa

oahu-island-hawaii

Viikonloppuna sukulaismieheni katsoi kartalta, missä Honolulu sijaitsee. Hän kyllä tiesi, missä olin ollut, mutta yllättyi silti: ”Sehän on aivan keskellä ei yhtään mitään!

Siltä sinne lentäminen tosiaan tuntuikin. Kun USA:sta lähdettiin meren yli, ei mannerta näkynyt kuin vasta perillä. Kuinka kukaan on ikinä voinut löytää kyseiset aarresaaret?

Nämä ovat viimeiset Honolulun reissukuvani. Kamoon, tsekatkaa nyt millaisessa maailmassa elämme! Kolmas kuva saa edelleen silmät suuriksi, vaikka kyseessä on livenäkemisen sijaan pelkkä valokuva.

oahu-island-hawaiioahu-island-hawaiioahu-island-hawaiioahu-island-hawaii oahu-island-hawaii oahu-island-hawaiioahu-island-hawaii oahu-island-hawaii oahu-island-hawaii oahu-island-hawaii oahu-island-hawaii oahu-island-hawaii oahu-island-hawaii oahu-island-hawaiioahu-island-hawaii oahu-island-hawaii oahu-island-hawaiioahu-island-hawaii oahu-island-hawaii oahu-island-hawaii oahu-island-hawaii oahu-island-hawaii oahu-island-hawaii oahu-island-hawaii oahu-island-hawaii oahu-island-hawaii oahu-island-hawaii oahu-island-hawaiioahu-island-hawaii oahu-island-hawaiioahu-island-hawaii oahu-island-hawaii

Viimeinen kuva ei ole mikään taiteellinen riemuvoitto, mutta säästin sen silti. Arvatkaa miksi? Kun katsotte rantaviivaa, löydätte auringosta nauttivan hylkeen. Hawaiin Monk Seal oli sellainen näky, että piti hieroa hetken silmiään, että uskoi sen todeksi. Mikä pötkö!

Matkailu on juuri sitä, että löytää jotain mitä ei tiennyt edes etsivänsä.

Ensi seikkailua odottaen:
Henriikka

Huom! Olin kurssilla ja matkalla EF:n kutsumana, enkä vastannut kustannuksista itse. Lue lisätietoa ja tilaa maksuton esite EF:n kielikursseista täältä. Lauantaina 26.11. EF:n Helsigin toimistolla vietetään ”Gap Year” -päivää. Jos et tiedä miten käyttäisit välivuotesi, mene ihmeessä paikalle.

2 kommenttia

  1. Tuija Rajala 25.10.2016

    Olipa mahtavia kuvia, kukkokin niin komee. Toi uintipaikka, missä on vesiputous, ihana.

    Vastaa
    • Henriikka 24.11.2016

      Kiitoskiitos! Näitä retkiä tulee varmasti muisteltua tulevaisuudessa.

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.