Kaikki mikä naurattaa maanantaisin

_MG_2019 kopio

Olen nauranut tänään aivan laittoman paljon.

Nauroin lounaalla eräälle hauskalle kuvalle niin, että kiskaisin pään täysillä vieressä olevaan metallitolppaan. Tiedättehän sellaisen naurutyylin, jossa revetessä heilautetaan pää kunnolla taakse ja nauretaan taivasta kohti? Joo, se on minun tapani nauraa.

Voitte vain kuvitella millaisen hysteerisen naurukohtauksen tämä metallin kalahdus aiheutti. Ensin tosin tarkistin, onko päässäni sukulakun mentävä vekki.

_MG_1936 kopio_MG_1997 kopio

Ulvoin kuuta päin työkavereiden ympäröimänä jälleen, kun lähettimies toi yllätyspaketin toimiston ovelle. Epämääräisestä möykystä paljastui Turtles-reppu elokuviin pian tulevan Turtles-elokuvan kunniaksi. Eikä mikä tahansa reppu vaan vihreä kilpi! Kyllä kelpaa.

Repun sisältä löytyi pipo, johon oli ommeltu Turtles-naamio. Videomateriaalia on nähtävissä Snapchatissa (@aamukahvilla). Tämä on varmaankin myös teidän unelmienne pipo?

_MG_1921 kopio _MG_1981 kopio

Työpäivän jälkeen palautimme Jannen kanssa juhlia varten lainassa olleet 11 jakkaraa takaisin omistajalleen. Menimme tietysti raitiovaunulla. Janne kantoi tuolipinoa raavaasti käsivarsillaan ja minä kannoin viittä tuolia pääni päällä afrikkalaistyyliin. Nauratti taukoamatta.

Äsken palasin treeneistä. Kuusi mimmiä pyöri nurmikolla tehden vatsalihasrutistuksia, lankkuja, linkkareita, burpeita, loikkia ja syvääkin syvempiä syväkyykkyjä. Ei naurattanut.

Balanssi. Check.

-Henriikka

neulottu toppi/second hand, hame/Poola Kataryna, kengät/tuliainen Botswanasta, kaulakoru/& other stories

Kaikki mikä naurattaa maanantaisin

18 kommenttia

 • Sannanen sanoo:

  Sun tyyli kirjoittaa on kyllä ihana. Saa hymyn huulille huonoinakin päivinä. Kiitos, että olet ihana aito oma itsesi!

  • Henriikka sanoo:

   Oikeesti mä oon pitänyt tänään itseäni myös törkeän rumana ja läskinä, enkä ollut ihan pelkkää naurua kuitenkaan. Hahah. Mutta siitäkin on tulossa kirjoitusta myöhemmin, joten aitous on kyllä läsnä. Kiitos sanoista, merkkaavat tosi paljon.

   • Sannanen sanoo:

    Voi meitä naisia. Kunpa osattaisiin nähdä itsemme aina kauniina ja hyvinä, juuri sellaisena kuin ollaan. Fiilikset menee sinne sun tänne, mutta totuus on se, että olet todella kaunis. Tuntuu, että aina sä vaan sädehdit. Enkä usko, että asia muuttuu yhtään, vaikka olisit juuri herännyt tai olisit hiukset märkänä hiestä pitkän treenin jälkeen.

    Iloa sun pääiviin :)

 • Annie Mink sanoo:

  Ihana kesäneito! Tuo hame on kyllä uskomattoman kaunis :) Ja täälläkin tuli hymy huulille ja pieniä tirskahduksia tätä lukiessa ;)

  • Henriikka sanoo:

   Hame on kyllä niin kaunis minustakin. Ostin sen joskus sample saleista jollain naurattavan halvalla hinnalla.

   Ihana kun tirskahtelit. Niin toivoinkin.

 • Milla sanoo:

  Et missään nimessä ole Henriikka ruma tai lihava! Kaunis ku mikä :) ! Kirjoitus nauruhepuleista sai hyvälle tuulelle :)

  • Henriikka sanoo:

   Naurupuheripulit ei tältä mimmiltä lopu. Ja tiedän tietysti, etten ole läski tai ruma. Nämä ovat vain tunteita, jotka pitäisi osata tukahduttaa jo ensi metreillä. Kiitos sinulle.

 • Maria sanoo:

  Voi ihana postaus! Ja se pää takakenossa silmät sikkuralla nauraminen on kyllä parasta <3

  • Henriikka sanoo:

   Kiitos Jaana. Se on kyllä varsin söpö ja myös hivenen huvittava, kun se on niin läpinäkyvä. Tohtii harkita kahdesti, mitä sen alle laittaa.

 • Mira sanoo:

  HAHAHAHAA!! HENU, sä oot liekeissä!

 • Tiia sanoo:

  Vau mikä haba :)

 • Sirpale sanoo:

  Upea asu <3 Ihastuin tuohon neulottuun toppiin! Ps. Olen samanlainen nauraja, sattuu aina äsidenttejä nauraessa :D

  • Henriikka sanoo:

   Mitä vaan voi sattua ja tapahtua, kun nauraessa näkee pelkän taivaan. Naurattaa jo nyt ajatus siitä, jos tällaiset samanlaiset naurajat nauraisivat jossain kadunkulmassa yhdessä porukassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.